За това много мислих с какво може аз да съм я накарала да не ме чувства вече толкова близка, но определено не мога да се сетя - тя твърди, че няма нищо, но не може просто ей така човек да се промени!
Радвам се, че всичко е приключило добре и сега си сред нас със сладко бебе Константин, родено когато и Анди
но аз съм си такава )

То много неща станаха, за които ти завиждам, ама хайде

би било супер да се виждаме по-често като се преместим, въпреки че път тогава ще ходим вече на работа, ама поне уикендите ще можем да се поразхождаме и/или попийваме семейно

Ужасно е! На мене татко ми донасяше мехлем, домашно приготвен и само от него ми минаваше. Но със сигурност си ги раздразнила с храна, трябва да избягваш люто със сигурност. Има много храни, които не са за препоръчване в такива случаи, но и аз не ги знам всички. Дано скоро те отпуска! 
Много приятно ми стана, като видях до къде си стигнала...
А ми се струва толкова бързо...
Измислихте ли име вече?
Лъвска им работа, искат си тяхното и не се примирявта с по-малко 
Дано да може наистина всеки ден, 4е при нас се о4ертава да бъде май през седмицата...Майка ми пристига на 9 октомври/връща се от Норвегия/ , а сестрата на мъжа ми си заминават на 14 октомври/за Лас Вегас/ и ще трябва да го направим май м/у 11 и 13 октомври, а пък то са делни4ни дни...Препоръчани теми