АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 27 034
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Силви, аз ако бях на твое място може би щях да опитам да й звънна още веднъж, щото пък да не каже после, ама аз нали ти казах, че ще помисля, а ти направо си намери някой друг. Но това само при положение, че сте наистина близки приятелки. Иначе не бих звъняла ...

# 466
Трейси - много близка ми е - познаваме се от 20 години и беше от хората, за които бих се заклела, че никога няма да ме предаде. Сега съм толкова озадачена, че просто незнам какво да си мисля! newsm78 За това много мислих с какво може аз да съм я накарала да не ме чувства вече толкова близка, но определено не мога да се сетя - тя твърди, че няма нищо, но не може просто ей така човек да се промени!
Бях решила дори да не ми звънне да чакам до утре и аз да се обадя, но май няма да чакам повече - ще се обадя - колкото й грозно да изглежда и нахално!

И друго се сещам - защо, ако е мислила да ни откажат не ни се е обадила през тези 15 дни, ама изчака аз да се обадя и тогава почна с оправданията! Crazy

Ох, с тези мои терзания - забравих да кажа, че тортата е много хубава! Аз съм правила такива с покритие и знам колко е трудоемко и сложно - майстор си ти!

# 467
Жулияна, уха, егати научния език извади, добре, че беше Шайн да ни го разшифрова Joy Радвам се, че всичко е приключило добре и сега си сред нас със сладко бебе Константин, родено когато и Анди  Mr. Green (Аз все ти го подчертавам това като нещо изключително, а ти какво ли си викаш 'тази пЪ какво се вълньосва толкос  Joy но аз съм си такава )

Шайнче, оуууу, извинете! Чак сега разбрах - профешънъл тайна! Повече няма да питам  smile3505

Силлввии, наистина страшен анализ. За съжаление тук не мисля, че можем да помогнем по този въпрос, защото все пак не я познаваме, ти си я познаваш. В крайна сметка мога да ти кажа това, което АЗ бих сторила и то е да й се обадя и мо та мо (в мой стил) да в попитам най-любезно какво става, че усещаш, че нещо ги притеснява и се чудиш дали причината е само финансова и че ги молиш просто да ти кажат, за да знаеш ти какво да правиш. Успех и не се терзай толкова!  Hug

Трейси, ти си си майстор и това си е. Стига сега се фука, защото мнооого завидях за майсторлъка!  Crossing Arms То много неща станаха, за които ти завиждам, ама хайде  Whistling Joy

Дю, мерси мила, няма как да правя такава диета, че нещо напоследък голям глад ме гони, но мерси за споделената инфо!  Hug

Дани, бързо да излиза и вашия зъб! Браво за ходенето,много се радвам! Simple Smile

Джема, хаха  Hug би било супер да се виждаме по-често като се преместим, въпреки че път тогава ще ходим вече на работа, ама поне уикендите ще можем да се поразхождаме и/или попийваме семейно  Joy Hug

Апропо докога смятате да перете дрехите на бебо отделно?

# 468
Честит Рожден Ден на Татяна и честит празник на нейните родители...Желая ви здраве и много усмивки

Аз пак набързо се вклю4вам,само да ви видя как сте,добре ли сте....ама нямам никакво време.Все още си имам гости и почти нямам време за компютъра.А вие днес пък сте се разписали якооооо и то все едни дълги дълги постове,4ак се изненадах.

# 469
  • София
Здравейте всички майки и бебоци в този топъл дден Simple Smile

Бърборанка, аз лично мисля да пера дрехите на Елена отделно поне още 1-2 години. Някъде бях чела, че се перат отделно до 3 години, другаде - до 7!

Момичета, има ли НЕпроходили бебета тук? Елена още ходи само за 2 ръце и то силно казано ходи... Дърпа се напред и не се държи много изправена. Дали да се притеснявам? Тя е доста височка - 83см - и на това го отдавам...

Имаме съмнение, че криви едното оче и мислим да я заведем на очен лекар за преглед - може ли някоя мама да препоръча добър лекар за Сф? Засега сме се насочили към Медицинска академия.

# 470
  • София
Честит рожден ден на Татяна! Да расте умна хубавица и да е другарче с всичките дечица!

Терпсихора - много ми хареса идеята ви за палатка. Аз съм водила моите преди 3 год. на палатка на море и малката орева света как нашата палатка е най-грозна, как не знам какво си. Сега се замислям за догодина дали да не повторя експеримента. Аз съм била по къмпинги всяка година и това ми е било най-хубавото време с най-хубавите емоции.

За филийките - аз я давам препечена на тостера, намазана с масло и намачкано сирене. Режа на малки кубчета, слагам парченце домат /иначе ми го връщат/ и давам аз в устата.

За прането отделно - ами сигурно още доста. Не ми пречи, а и много обичам как миришат на бебе...

А като коментирате менютата, колко пъти на ден ядете и колко от тях са мляко? Ние сме на 5 пъти, като 2 от тях са мляко. Док каза, ако можем да минем на 4, но Стоян много рано яде сутрин - към 5-6ч. и няма как да стане засега.

Понеже другата седмица и ние ще сме морски - какво мога да давам при евентуално повръщане и да ми препоръчате педиатър в Бургас и спешен кабинет, ако се наложи надай си Боже.

# 471
Tzvetche ние сме на 4 хранения- обаче се притеснявам, че и в четирите има млечен елемент, сутрин в 9 попарата с масло и сирене, в 12 и 30 яде основното от кухнята / яде силно казано, защото максимума е 100гр. и после си й правя мляко 210мл. понеже няма начин да я приспя иначе/, в 4 яде десерта от кухнята, който в повечето случаи също е млечен и давам и плодове, понеже и него не изяжда целия. На вечеря е само мляко 240мл.

# 472
  • Sofia
Ами четох... четох и вече забравих кой какво писал ...

Силви, по твоя въпрос, ако бях на твое място, бих се обадила още веднъж, за да не се разсърдят после и в крайна сметка да се знае какво правим - те ли ще кръщават или да си търся друг. Според мен това не е нахалство от твоя страна, а трябва да те ориентират все пак.

За хляба - аз й давам всякакъв, стига на мен да ми хареса.

Бърби, знам какво е да те боли там... ooooh! Ужасно е! На мене татко ми донасяше мехлем, домашно приготвен и само от него ми минаваше. Но със сигурност си ги раздразнила с храна, трябва да избягваш люто със сигурност. Има много храни, които не са за препоръчване в такива случаи, но и аз не ги знам всички. Дано скоро те отпуска!  Hug
За прането на дрехите отделно, аз ще го правя още дълго, но честно да ти кажа, не съм мислила докога.

Захирка, аз също погледнах линийката ти.  Grinning Много приятно ми стана, като видях до къде си стигнала...  Hug А ми се струва толкова бързо...  Grinning Измислихте ли име вече?

Ночко, споко, София също не ходи сама, а има и още такива дечица тук. Няма място за притеснение, когато са готови децата тогава, не трябва да ги насилваме. Щом е започнала да крачи госпожицата, ще проходи рано или късно.

Миналата вечер се скарах на София и й завъртях пръст и тя представете си както плачеше, взе да ми нарежда насреща и ми завъртя пръст и на мен. Направо щях да падна! Shocked Как пък бързо ги учат тези неща ей...  Rolling Eyes Изумяват ме тези деца... Shocked Вместо тя от мен, аз си изкарах кавгата от нея...

# 473
Хариелка моята пък освен, че се кара и посяга, а никога от никого не е виждала подобна изява, сигурно е някакъв инстинкт или фаза на растеж.  Като не й харесва нещо илиго бутаили шляпва.
За име съм крайно объркана, за момиченца имам цялсписък с имена, но за момче нищо не ми ляга на сърце, харесват ми някои, но чак пък много и ей така да си кажа това е името няма. Сто пъти преглеждах разни списъци с имена. Засега като, че ли Борис и Боян изпъкват на преден план.

# 474
  • София
И нашата много се кара и пищи като нещо не е доволна. Много е смешна как нарежда, вече всички в блока я знаят Simple Smile Лъвска им работа, искат си тяхното и не се примирявта с по-малко Wink

Вики, и аз имам много повече любими женски имена отколкото мъжки. Боян ми харесва повече от Борис. Много ми се иска да имам момченце един ден, живот и здраве ще е Филип - легнало ми е на сърцето това име.

И ние сме на 4 хранения - плюс някое парченце плод и кисело мляко

# 475
Я аз тук с едно питане.....Кръщене само събота и неделя ли се прави, или може и през седмицата?
И другото питане ми е- Може ли само кръстник, или трябва и кръстница да има.Нали само единя кръщава или не?

# 476
  • София
Я аз тук с едно питане.....Кръщене само събота и неделя ли се прави, или може и през седмицата?
И другото питане ми е- Може ли само кръстник, или трябва и кръстница да има.Нали само единя кръщава или не?

Мисля, че няма проблем да е и събота - като при венчавките. Един човек кръщава - може и мъж и жена. Така знам аз.

# 477
Аси може да се кръщава всеки ден от седмицата, кръстникът е един.

# 478
Мерси...  Hug Дано да може наистина всеки ден, 4е при нас се о4ертава да бъде май през седмицата...Майка ми пристига на 9 октомври/връща се от Норвегия/ , а сестрата на мъжа ми си заминават на 14 октомври/за Лас Вегас/ и ще трябва да го направим май м/у 11 и 13 октомври, а пък то са делни4ни дни...
А кръстник си имаме от сватбата и искаме пак да е той, но без кръстницата...ама май трябвало да бъдат двамата, пък единя само кръщавал.Незнам...Помагайте тези дето сте кръщавали ве4е или сте наясно.....

# 479
Всеки ден може да се кръщава, кръстника е един /някъде предпочитат мъжа от двойката, ако водите 2ма/, пера дрехите на Пис с нашите от няколко месеца вече. Откакто сме по гости ползвам общ прах.

Общи условия

Активация на акаунт