Лакове за нокти - тема 9

• 45 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Belgium
Valandin твоето лилаво не е ли 57М?

# 421
Дудинка,ето

http://beautyshop.bg/productv/1641/seche-barzosahnesht-top-lak-z … -nokti-vite-.html

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 18:32 от polin4eto

# 422
Valandin твоето лилаво не е ли 57М?
Не е, Лу. Пише 64L и е в абсолютно същото шишенце и оформление на етикета като другите от колекцията

# 423
  • Belgium
Според сайта на Манхатън 64L е това:

# 424
Да, сега щях да се редактирам, че го видях. Ами това е, но тук изглежда гланц, а пък то си има някакъв перлено-бляскъв ефект. Абе, има интересни цветове определено, на мен и сенчиците ми направиха впечатление, а си имам достатъчно Mr. Green

Трайноста на Lovie e  Sick Началото на третия ден- изтъркани връхчета, един доста пообелен показалец. От друга страна пък не мога да ги виня, защото е без топ лак Thinking

# 425
Мисля 5,30 беше цената на новата серия. От нея нямам, но всички други лакове на Манхатън, които съм имала бяха с много добра покривност и трайност. Аз съм фен на марката  Laughing

В Интернет намирам тези картиники на два от цветовете от новата колекция:

Този е един път.   Crazy
Трябва да се купи, то е ясно.  Laughing

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 17:57 от Анонимен

# 426
  • София
Лу, спри се малко, половината ми цитати са от тебе Party, хайде сега едно по едно:

Пампита ти маникюра на Линдзи Лоуън ли си правила? Много е сладурски. С гъбка ли го прави?  Grinning

Да, опитах се да го направя, но не се получи много добре. С гъбичка за сенки, но избрах много ярки цветове и не ми харесва как стана.

Купих си заздравяващата база на Римел по съвет на страшно чаровната Пампита днес. Heart Eyes Hug Взех също и ментовия лосион за ръце на CND. Мирише просто приказно.
Маникюра на Пампита е просто върха, на живо е още по-готин.

Аз пък го изтрих, защото днес най-после ми пристигнаха лаковете на Сефора и си сложих ментовия.

Дени, коя точно база имаш предвид? Тази ли?

Тази, тази Simple Smile Много съм доволна от нея.

всички заздравители ли имат формалдехид?
а този на Римел, за който пишете?

bubanka, не би трябвало да има, никъде в съставките му не пише да има.

Дени, кажи после дали си доволна от тази база, четох, че е база+топ лак в едно. Ще я пробвам и аз сигурно  Laughing

Лу, бъркаш се, заздравител+база е и може да се ползва и отгоре да се лакираш.

Днес получих един лак на Римел, с maxi brush четка, много хубаво и лесно се нанася с нея.

И аз днес пробвах един такъв, много лесно се нанася, изобщо не успях да се нацапам. Купих го за подарък от подлеза на метрото на Булбанк, до бюрото за карти. От там си взех и светло синия на Севънтийн, много е сладък. Там има и ОПИ, имаше и минитата на Summer flutter collection.

Аз бях в Ремедиума на ул. Гео Милев, но си мисля, че трябва да го има във всичките им аптеки  Thinking
Цялата нова серия бяха заредили:

Лу, тези които си гледала в Ремедиум перлени ли са или кремообразни?

Ето го Sephora by OPI Read My Palm, много е гъст и малко трудно се нанася, чудя се как не стана на балончета. Надя, от същия продавач го купих и даже ги гледах тези твоите, ама защо не ги поръчах  ooooh!, ще искам да ги донесеш на лаковата среща ако може  Praynig

Ужасно дълъг пост стана, дали някой ще го прочете? Аз го пиша от половин час  Crazy

# 427
  • Ст Загора
ох , да  dollface и мене ме грабна този цвят ,ама дали ще го има в ямбол .

# 428
# 429
Днеска цял следобед съм го търсила този синия на Манхатън, но в повечето магазини, в които проверих, казаха, че спират да зареждат Манхатън.
Ох, моля ви, момичета, който знае къде във Варна ги има, споделяйте, защото както казах ми предстои ходене там и това ми е последната надежда.  Laughing
mari6a, този Бонжур за Варна ли стаав дума? И на същото място, на което беше преди ли е, защото ако е там ще го намеря, но ако е преместен ако може да ми обясниш къде е този хотел Мусала. И там въобще има ли на Манхатън продукти?
Да ви попитам на Севънтийн или на Римел синьотот е по-светло. Защото в краен случай ще купя по-тъмно от това, пък дано все някога намеря. Ето на Севънтийн е номер 263 http://www.seventeencosmetics.gr/gr/colour/nails/super_shine_creme.html , даже някой ми го беше снимал, а на Римел е http://www.rimmellondon.com/UK/products/nails/Nail+Polishes/LYCRA%c2%ae+Pro.aspx Blue Vogue. А тези на Римел от тази серия на каква цена са?

А има ли някакъв начин, ако си взема някой от тези да го направя по-светъл чрез добавяне на нещо?

Много въпроси станаха, дано да ми отговорите.

# 430
  • Варна
Rainboww_, да, за Варна иде реч. Не са го местили магазина. От години си е там. Задната част на хотел Мусала гледа към ул. Княз Борис. Минаваш от другата страна, има един паркинг и от там се вижда магазина. Току-що се върнах от там. Няма я новата колекция. Манхатън има и в Елитис до гарата, ако не се лъжа. След малко имам път натам и ще проверя.

# 431
Rainboww_, да, за Варна иде реч. Не са го местили магазина. От години си е там. Задната част на хотел Мусала гледа към ул. Княз Борис. Минаваш от другата страна, има един паркинг и от там се вижда магазина. Току-що се върнах от там. Няма я новата колекция. Манхатън има и в Елитис до гарата, ако не се лъжа. След малко имам път натам и ще проверя.

Ох нищо не ми говори нито едно от тези неща. Абе то ис е в мене проблема, че съм така неориентирана. Ами значи Бонжура, зак който аз се сещам, беше както вървиш на центъра покрай магазините и завиваш някъде наляво, мисля че беше преди бившата Валентина, сега Ню Йоркър. А попринцип там има ли Манхатън?

Едит: Между другото сетих се във Варна има един козметичен магазин там, където е края на центъра след Ню Йоркъра вървиш нагоре по улицата, на която е Ofiice One, имаше Дафне, Блага Благоева и разни такива магазини. Та там има един козметичен магазин мисля, че с плакат на Севънтийн, там да има Манхатън случайно?

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 18:31 от Rainboww_

# 432
  • Варна
Като застанеш срещу с гръб към Ню Йоркър, вдясно ще видиш магазин на Адидас.  Той е на ъгъл. Тръгваш вляво покрай него, по една малка уличка и вървиш 30 метра докато стигнеш Бонжур.
А другият, за който говориш е: от Ню Йоркър /изходна точка  Laughing/ тръгваш в посока Катедралата. Минаваш подлеза и се движиш по десния тротоар на бул. Владислав Варненчик. На първия ъгъл, зад автобусната спирка е въпросния магазин. Не стигаш до Блага Благоева. Тя и Офис Уан /него вече го няма там/ са по-нагоре
Едит: Бе обади се като идваш и ще те заведа из вилаета  Wink

# 433
  • Belgium

Дени, кажи после дали си доволна от тази база, четох, че е база+топ лак в едно. Ще я пробвам и аз сигурно  Laughing

Лу, бъркаш се, заздравител+база е и може да се ползва и отгоре да се лакираш.

Аз от сайта им прочетох, че е база и топ лак в едно, ето:

Stronger Base/ Top Coat with LYCRA®

Apply as a Base Coat for healthier, stronger looking nails.
Аpply as a Top Coat for a shockproof finish. Contains LYCRA®.

http://www.rimmellondon.com/UK/products/nails/Nail+Care+Range/St … A%C2%AE+12ml.aspx

Аз бях в Ремедиума на ул. Гео Милев, но си мисля, че трябва да го има във всичките им аптеки  Thinking
Цялата нова серия бяха заредили:

Лу, тези които си гледала в Ремедиум перлени ли са или кремообразни?

Ами имше перлени,например този тюркоазения, който харесаха в темата. Но имаше и кремообразен, този тъмносиния  Peace

# 434
Като застанеш срещу с гръб към Ню Йоркър, вдясно ще видиш магазин на Адидас.  Той е на ъгъл. Тръгваш вляво покрай него, по една малка уличка и вървиш 30 метра докато стигнеш Бонжур.
А другият, за който говориш е: от Ню Йоркър /изходна точка  Laughing/ тръгваш в посока Катедралата. Минаваш подлеза и се движиш по десния тротоар на бул. Владислав Варненчик. На първия ъгъл, зад автобусната спирка е въпросния магазин. Не стигаш до Блага Благоева. Тя и Офис Уан /него вече го няма там/ са по-нагоре
Едит: Бе обади се като идваш и ще те заведа из вилаета  Wink

Да, точно за това говорих. Аз имах предвид точно този преди Блага Благоева, просто не бях сигурна за името на улицата.  Иначе Бонжура явно е на същото място. Мерси много.  Simple Smile А в крайна сметка в тоя другия има ли продукти на Манхатън? Дано да остане време да отида до тях.

Общи условия

Активация на акаунт