Лакове за нокти - тема 9

• 44 294
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Да се похваля-най накрая се сдобих с CA-800 и 929 Grinning

800 е червения холограм, нали? Можеш ли да ми кажеш откъде се сдоби с него Praynig

# 721
Не мога да ги въприема тези зелените на ноктите и това си е! Няколко пъти ахааа да взема ментата на  Revlon, реших да пробвам с CA /има едно зелено малко по-искрящо/ и не става  Stop А пък като цветове много ми харесват... Браво на всички храбри "зелени" Фиони!  Mr. Green

# 722
  • София
Много е хубава темичката и с тези лакве настроението е много цветно!

еййй като цветове тези зелени са много красиви и от мен браво на фионите!!!

Аз едно време имах едно синьо - зелено - златисто на перфект ама го подарих... що не записах номера... много си го обичах като цвят... почвам да го диря!

# 723
Лу,страхотни са тези зелении,дето си показала! CrazyОсобено първият и вторият са  Heart Eyes!!! Последният пък е чуден за зимата.

# 724
Да се похваля-най накрая се сдобих с CA-800 и 929 Grinning

800 е червения холограм, нали? Можеш ли да ми кажеш откъде се сдоби с него Praynig
Да червен холограмен е.Намерих го в едно квартално магазинче за домашни потреби

# 725
  • Belgium
Лу,страхотни са тези зелении,дето си показала! CrazyОсобено първият и вторият са  Heart Eyes!!! Последният пък е чуден за зимата.

Много са интересни наистина. Грабнаха ме дори мен, а аз не съм фен на зеленото  Crazy

Ако искаш да ти кажа номерата им, но не знам дали се намират лесно  Thinking

# 726
Лу,дай моля те номера и името на първия,ако не те затруднявам. Hug

# 727
Ауу, тези зелените са #Crazy Имам ментовото на Мода, но тези нещо не мога да ги възприема, особено на моите нокти....идват ми много отровно зелено....но на някои може и да им отива.

# 728
Зелените лакова са чудни. Аз като изявен фен на зеленото и синьото все на такива налитам това лято. И все пастели. Хич не ми се носят перлени лакове, тъмни също.

# 729
На мен пък тези лакове хич не ми харесват, само последният. Аз като цяло не харесвам зелено, а този последният е горе-долу точно нюансът, който ми допада. Даже на Есенс има едно подобно и ми се ще да си го взема, но май няма много-много с какво да го нося.
Вие виждали ли сте някъде тази новата серия на Манхатън, да знам да ходя ли да я търся и аз.

# 730
  • Belgium
Лу,дай моля те номера и името на първия,ако не те затруднявам. Hug

Creme de Menthe X01

# 731
# 732
  • Belgium
Опс и аз направих, Дени да я трия ли?

# 733
Не запази я за другия път. Hug
Лу, не става ли? Мод ли трябва да изтрие едната? Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 23:17 от densi