Отговори
# 150
Aniveli честит ти момък stork-boy
happy-mamma честит ти ржденик nbirthday
nadejdata не се отчайвай. Ние всички сме с теб Praynig

# 151
  • София
happy-mamma честит ти рожденник   bouquet , страхотна торта

jiqna като каза за епилацията ....аз я отложих  за днес , че като си представих каква мъка е  ooooh! 

nadejdata   не се тревожи, стискаме палци

Иначе за стриите и аз така четох, че си е генетично и да се мажеш и да не се мажеш при всеки май е различно. Като марка на MUSTELA хвалеха тук мамите продуктите, но са скъпички наистина. Ще споделя накрая и аз на какво съм се спряла Simple Smile

# 152
В понеделник искам да птива на БХС в Терапията...Кали моля за едно ЛС с час ли отиде или когато имаше възможност и колко заплати?

Ей сега погледнах пак имам зацапване-какво е това чудо незная вече Sad ех

Аз правих БХС в петък в Терапия.Не се запазва час, ет 2 , стая 215.Във Варна цената все още 25 лв.

# 153
  • София
Честит рожденик на щастливата мама  bouquet
Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи  bouquet
Мисля в понеделник, най-късно втроник да се ориентирам вече за ЖК, но хич не ми е лесно ooooh!

Тук наблизо няма лаборатория в която да си следя нивата на Плацентариния протеин и свободният човешки хорионгонадотропин (занижени са- Протеина наполовина, а  другото е доста надолу, но не е под границата Confused), а съм на второ БХС, чак на 10.09(тогава трябва да съм вече 18 сед. и ще може да се види как се развива бебчо Praynig)
Ще ме гледа Димитрова във Майчин дом София.
Много ме е страх момичета Cry, направо не ми се пише...
Тия дни ще започваме ремонт, дано да си отклоня малко вниманието, че се побърквам от мисли и притеснения Cry
Съжалявам, че ви натоварвам, но имах нужда да споделя!

Не се притеснявай- и аз ще правя 2ро БХС въпреки че уж ,,бил нисък риск''- мисля че се презастраховат...Горе главата Simple Smile

# 154
Аз пък днес видях, че от предишната бременност имам две дискретни стрийки до пъпа.  #Cussing out
Ако и тоя път мислят да ми излизат няма да се разберем...

# 155
  • Somewhere over the rainbow
и  на мен една  мама ми даде  на мустела една брошурка,но в нашия малък град дали ще продават такова нещо не знам
досега четох за здравословното хранене по време на  бременност -засега съм с точно изпълнение на статиите, ама добре че имаме село на близо и постоянно ми дават  домашни плодове и зеленчуци, изключение е  на работа -за обед ходим на едни заведения за бързо хранене,където понякога ме боли стомаха от манджите им,ама пък като  е вкусно,а  и трябва да се яде
и  аз да честитя на хепи-мама - да расте здрав рожденика и много да те радва  Simple Smile 

# 156
Добро утор, момичета.

# 157
Dobro utro Simple Smile
Отиваме на алеята на книгата и ние днес....искаме доста нещица..
Утре отивам да нося болничния си и да сервирам че няма да бачкам на шефката която ще се шашне и то с детето ще съм че свеки и яхнала метлата пак Sad...(болна тема ми е тази женица) и после до Окръжна да си взема диска от ФМ ...и до Терапията за БХС изобщо ще се носим по ьял ден с дребния по болници..дано не мрънка много.

Хайде хубав неделен ден,аз ще се пробвам с кафенце че не мога да се оправя сутрин като не пия,макар да не съм пила от 2м вече но днес ми е доста зле с разсънването Simple Smile

# 158
За БХС трябва ли ми някакво направление или някой доктор да ме праща или мога да си отида свободно в Терапията?

# 159
За БХС трябва ли ми някакво направление или някой доктор да ме праща или мога да си отида свободно в Терапията?

Не мисля, че ти трябва направление, само актуална снимка от ехограф, по възможност от същия ден.
Аз в петък бях и мойта докторка ми даде един лист с информация от снимката от ехографа, но на предната бременност отидох само със снимката и даже не бях уведомила док.

# 160
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте! Днес е много пусто тук Sad аз само се включвам от време на време да видя дали има писано Blush и реших поне да  се подпиша за днес  Hug
Все още е голяма жега, няма ли да се захлажда малко това време #Crazy Едвам дишам...

# 161
Е,чак от същия ден,няма да имам  Naughty. Докторката ме вика чак края на септември,освен ако неискам да я посетя в частния к-т ,но пък като се замисля много ми е гола снимката/само размери на бебока има/,никакви други размери и инфо.Уговорката ни беше да отида в частния к-т и да направим БХС,който струвал към 100лв,защото консумативите се вдигнали,доколкото чета тук не е точно така......затоба умувам,имам време  поне още 1 седмица.

# 162
  • София
Е,чак от същия ден,няма да имам  Naughty. Докторката ме вика чак края на септември,освен ако неискам да я посетя в частния к-т ,но пък като се замисля много ми е гола снимката/само размери на бебока има/,никакви други размери и инфо.Уговорката ни беше да отида в частния к-т и да направим БХС,който струвал към 100лв,защото консумативите се вдигнали,доколкото чета тук не е точно така......затоба умувам,имам време  поне още 1 седмица.
Ей тия доктори прекаляват с това надуване на цените.... В Майчин дом- София, БХС е точно 25 лв.!!!

# 163
Е аз пък не мога да разбера защо миналата година като го правих и ми взеха 42 лв. ???
Ранното БХС по - евтино ли е? От какво зависи цената? newsm78

# 164
Е,чак от същия ден,няма да имам  Naughty. Докторката ме вика чак края на септември,освен ако неискам да я посетя в частния к-т ,но пък като се замисля много ми е гола снимката/само размери на бебока има/,никакви други размери и инфо.Уговорката ни беше да отида в частния к-т и да направим БХС,който струвал към 100лв,защото консумативите се вдигнали,доколкото чета тук не е точно така......затоба умувам,имам време  поне още 1 седмица.

Това за 100-те лева..направо нямам думи.Само за БХС???Виж в Терапия БХС е точно 25 лв.И за ултразвук да дадеш 30 максум..и пак не правят100лв.Незнам ащо твоята лекарка ти говори за такива високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт