Парфюмни размисли и страсти - 79

• 44 748
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • USA, Steak State
Червила не знам, мама не се гримираше.. Ама си беше маниачка по аромати. Simple Smile

П.С. От нея наследих лудостта си по Пето Авеню на Арден.

# 586
  • Бургас
За стари признавам само тези, които помнят дезодорантите Рексона и шарените Импулси. Mr. Green
Има и по-стари! Mr. Green Тези дето помнят и са ползвали "Бич може"(или както там се пише Joy )...

и Кеч балсам  Mr. Green помня ги, но не съм ги ползвала. Бях едва десетина годишна.

# 587
Кеч Балсам и сега го има по 1.80 лв. е. Баба ми си го ползва и се ми го хвали. Grinning

# 588
Значи щом я помня тази Кобра и аз се числя към старото поколение.. то всъщност преди 90та година ли се смята старо поколение?  Mr. Green
Не! Naughty
Преди 64та година! Grinning
Да се изкажа и аз по темата.През живота си съм припадала само два пъти и двата заради миризма.
Виновника за първия път беше  парфюма Мадам Гре или нещо подобно.През 1990год.,след масовите съкращения се редех в Бюрото по труда и преди мен имаше две дами,които обсъждаха
този парфюм и разбрах,че точно с него се бяха полели. SickНе знам какво ми стана,но се стро-
полих в безсъзнание и оттогава щом само го подушвах,  бягах като дявол от тамян. Sad

# 589
  • USA, Steak State
Яна, много неприятно. Аз като се замисля мама има едно ЗоЗо и направо  Sick, ама до припадък и повръщане не съм стигала. Какво и харесва на тоя еФтин аромат не знам...

# 590
Бижу, и Бич може помня и Кеч балсам? Не исках да се издавам, но не ме сдържа. Joy
Да върнем още малко назад?

# 591
  • Бургас
Кеч Балсам и сега го има по 1.80 лв. е. Баба ми си го ползва и се ми го хвали. Grinning

И аз така съм чувала, но не съм го срещала, но пък аромата му ми се е запечатал в мозъка. За сметка на това намерих преди време в майка ми празно шишенце от Бич може. Определено го бях забравила и никак ама никак не можах да разбера `що аджеба е бил толкова харесван аромат  ooooh!

# 592
А моята втора бременност (с близнаците) е белязана от ароматите на мъжки дезодоранти "Ахат" (сив флакон) и черно-червения "Ален Делон"! Ужасен ужас! Close Close Close
Подуших Ахата в пощата в Слънчев бряг и щях да напълня врата на притежателя му, излъчващ аромата на талази. А пък АД лично купих на ЛМ, след като се редих на опашка директно на улицата, на "Жданов", при това 2 броя. Под заплаха от развод му забраних да ги ползва. След години идентична на Ахатът миризма открих в дезодоранта на колега - някоя си Малиция и категорично му забраних да го ползва в работата. Споменът от тези миризми е толкова жив, че просто и сега ги усещам! Sick
А ми е ставало лошо с драйф (пардон!) от класическа Max Mara. Embarassed

Бижу, и Бич може помня и Кеч балсам? Не исках да се издавам, но не ме сдържа. Joy
Да върнем още малко назад?
Емиа, аз като ga_aMa_He, Бич може-то го помня, ама не съм ползвала Mr. Green Joy
Къде по назад, бре, при динозаврите? Thinking
Кеч балсамът ми мирише на един крем, с който пълнят еклери. Laughing И на цвят, и на аромат е същия, само на вкус не съм пробвала Кеч.  Crazy Или пък на майонеза прилича!? Thinking Laughing
Ама този, ей в това шише

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:35 от Бижy

# 593

И аз така съм чувала, но не съм го срещала, но пък аромата му ми се е запечатал в мозъка. За сметка на това намерих преди време в майка ми празно шишенце от Бич може. Определено го бях забравила и никак ама никак не можах да разбера `що аджеба е бил толкова харесван аромат  ooooh!
Определено мога да ти пратя колетче да си припомниш аромата му. Hug Ако не са го промени ли де.

# 594
Бич може не съм ползвала, само помня, че по морето полякините го продаваха, както и крем Нивея. Харчеха се като топъл хляб. Laughing
Пани Валевска от кое време беше, че от възрастта нещо паметта ми блокира? Mr. Green

# 595
  • USA, Steak State
Цитат
Кеч балсамът ми мирише на един крем, с който пълнят еклери. Laughing И на цвят, и на аромат е същия, само на вкус не съм пробвала Кеч. Или пък на майонеза прилича!? Thinking Laughing

Хайде да не го дегустираш.  Mr. Green

# 596
Яна, много неприятно. Аз като се замисля мама има едно ЗоЗо и направо  Sick, ама до припадък и повръщане не съм стигала. Какво и харесва на тоя еФтин аромат не знам...
Не беше нещо сериозно,но и досега не съм го потърсила в нета да видя точно кой е и каква е пирамидата му. smile3516
Аз имах по това време Ерато и Дезир или Дезире. newsm78Много ги обичах и с удоволствие бих
си ги припомнила.

# 597
В 5 клас пестих от закуски и купих на мама Пани Валевска крем. Щях да се пръсна от гордост. Струваше 6 лв.

# 598
Не беше нещо сериозно,но и досега не съм го потърсила в нета да видя точно кой е и каква е пирамидата му. smile3516
Аз имах по това време Ерато и Дезир или Дезире. newsm78Много ги обичах и с удоволствие бих
си ги припомнила.
Мадам Гре и Мосю Гре бяха производство на Ален Мак. Както и Ерато, който се смяташе за шедьовър и сума народ си го купи директно от Пловдивския панаир, след което се намираше рядко и само с "връзки" Joy
Също така Rose de Nuit  и прочутата и любима Джулия.

# 599
  • USA, Steak State
http://www.myperfumesource.com/WZOZOPAGE.htm Ей го този Зо-Зо.

Общи условия

Активация на акаунт