Парфюмни размисли и страсти - 79

• 44 756
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Такааа получих си парфюмчетата..
Диора направо ме... кара да летя, супер сладост, много ми допада така като се нафъсках яко.  Mr. Green
На едната китка съм с Будоара... хич не е за лятото както сте го обсъждали.. някак ми стои пластмасов.. сигурна съм обаче, че ще ми разкрие доста тайни... Зазимявам мострата за по- хладно време и пак ще я пробвам. Но от сега знам, че го искам!

TheBlackWidow,остави за по-хладно време и Диора/ако е едп/,поне при мен се губи истинската му красота.Обикнах го зимата,но го придобих в разгара на лятото и сега си стои прибран в кутийката Rolling Eyes
Будоар е мноооого мръснишки в студа Twisted Evil
Спомням си как един ден го носех,докато бяхме с ЛМ на кафе и всичките му приятели изглеждаха леко смутени Mr. Green
а като се прибрахме,познай какво ми се случи  Embarassed
От тогава ми е тъпо да го нося на такива места,но това не ми пречи да му се наслаждавам Crazy

# 571
  • USA, Steak State
Бижу, слънце знам.. аз реших и аз да се изкажа.  Mr. Green

goddess
, свъщност Богиня ли ти се превежда ника или има друго значение? Харесва ми и сега Шери-то.. да ЕДП е.. Сега съм си поръчала за РД-то Леау версията, че тя е лекичка и ефирна.

Иначе ще послушам съвета ти и Будоара само в спалнята. Wink

# 572
TheBlackWidow, репликата беше към iana63! Wink Hug
Ами,като си по-пъргава така е. Peace
Аз докато го напиша и публикувам ти си ме изпреварила,без да забележа навреме. Embarassed
Сега си пролича кои сме от по-старото поколение. Whistling

# 573
Е и по-младите помнят Кобра. Simple Smile Тя е емблема и беше направо "отров". Mr. Green Заради нея ненавиждам и Отровата на Диор. Добре, че не намирам никаква прилика с Черната Орхидея, че и нея щях да намразя.

# 574
  • USA, Steak State
Значи щом я помня тази Кобра и аз се числя към старото поколение.. то всъщност преди 90та година ли се смята старо поколение?  Mr. Green

# 575
Ами,като си по-пъргава така е. Peace
Аз докато го напиша и публикувам ти си ме изпреварила,без да забележа навреме. Embarassed
Сега си пролича кои сме от по-старото поколение. Whistling
Laughing Hug
Стари, стари, колко да сме стари!? Thinking Няма да ни варят, я! Mr. Green

# 576
  • София
Здравейте, по хейтърската тема не мога да се включа много ефективно. Мразя единствено Идън и Кензо .По време на късните ми гимназиални , ранни студентски (бедни) години наливната парфюмерия тъкмо набираше скорост. Помня,че здраво се фъщах с гореспоменатите наливняци..сега като ги подуша от някъде и.. Sick.

Честити нови придобивки на всички, аз почти съм се успокоила..почти, все още искам разни работи, но искам да си ги купя като "награда" или "подарък"...затова чакам. Да си ги заслужа.

Може и да съм се поуспокоила, но това не пречи да хвърлям по някое око насам натам .Попаднах на много интересен флакон на Ив Сен Лоран .Не познавам бранда , за това за мен е "откритие", за вас едва ли. Може би даже вече сте го обсъждали... Все пак. Доста е брутален.  Thinking  Понеже заговорихте за спални.. не устоях на изкушението.  Grinning

# 577
  • USA, Steak State
Courage Сподели де, за кой става въпрос...

П.С. Аз бях ученичка, може би 6-7 клас и помня това Кензо "Мирише на диня Стоян" беше репликата на една съученичка за аромата.  Mr. Green

# 578

goddess [/b], свъщност Богиня ли ти се превежда ника или има друго значение? Харесва ми и сега Шери-то.. да ЕДП е.. Сега съм си поръчала за РД-то Леау версията, че тя е лекичка и ефирна.

Иначе ще послушам съвета ти и Будоара само в спалнята. Wink
Peace Точно така се превежда.
При мен е съвсем различен Диор-а сега,няма я онази странна леко солена нотка,която идва от пуканките и на повечето хора им докарва на гранясало,всъщност имах доста колебания,докато се навия да си го взема,но ЛМ го хареса много още при първия тест,та затова го придобих Grinning
Не съм тествала другите версии умишлено,заобикалям ги от далеч,за да не вземе да ми хареса още нещо Rolling Eyes

Аааа Будоар-а дори на работа си го нося,но вече не и сред приятелите на мъжа ми,че много сконфузено се чувствах Rolling Eyes,но пък какъв шлейф има  Flutter само Инсоленс и Хабанита май могат да го конкурират.

# 579
  • USA, Steak State
Признавам, че не познавам Хабанита дори на външен вид. Може ли снимка и описание от тези от вас на които им се пише и са лирически настроени...  Praynig

# 580
  • София
Уж сложих снимка, но може би не се вижда- този е

Иначе говорех за  Eden by Cacharel и Kenzo by Kenzo

Сега се сетих, че видях в една парфюмерия един сет на Глория, за 60 лв. Не помня какво съдържаше имаше 4 флакона и мл. не помня може би по 20-30, не знам. Ако някой го интересува къде, да пише на ЛС.  Peace

едит: Заповядай. Хабанита

# 581
Значи щом я помня тази Кобра и аз се числя към старото поколение.. то всъщност преди 90та година ли се смята старо поколение?  Mr. Green
Старо поколение значи наистина старо, ти къде се пишеш.  Joy
За стари признавам само тези, които помнят дезодорантите Рексона и шарените Импулси. Mr. Green
Останалите - крачка назад! Laughing

# 582
  • USA, Steak State
Помня ги по дяволите!!!  Shocked

# 583
Помня ги по дяволите!!!  Shocked
Joy Joy Joy
Да не си сънувала?
А червило Ида 112?

# 584
За стари признавам само тези, които помнят дезодорантите Рексона и шарените Импулси. Mr. Green
Има и по-стари! Mr. Green Тези дето помнят и са ползвали "Бич може"(или както там се пише Joy )...

Общи условия

Активация на акаунт