Парфюмни размисли и страсти - 79

• 46 142
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • София
ПП. Намерих и една за  $499.99, Атти!
Ха! Нея ще си взема, щото сигурно е по-истинска  Flutter  Party

За какво са тези напъни за реформулировка като това е винаги по-кофти постижение от оригинала и само разваля впечатленията и спомените!?
За какво ли? Защото все ще има мераклии да си купят заради името, пък впоследствие нека разберат, че има разлика... Пък и не всеки е имал впечатления и спомени, важен е митът  Confused

# 451
А някой тествал ли е реформулирания Черен кашмир Thinking и него ли са развалили
не че нямам малко запас от него,но като свърши ще ми липсва

И този Хаос на ДК ми е любопитен,а най-тъпото е че докато благоговеех пред виалчето,/така и не го тествах,от страх че ще ми хареса,а цената му е кошмарна/ някъде го забутах и сега не мога да го намеря Confused

# 452
ПП. Намерих и една за  $499.99, Атти!
Ха! Нея ще си взема, щото сигурно е по-истинска  Flutter  Party
Mr. Green Вземи две! Joy Hug Тази от 399 и тази от 499 Crazy ooooh! и те признавам за най-богатата парфюмо-притежателка между нас!  bouquet

Аз пък остро се заинтересувах от това ново нещо на ДК, което също е добавено скоро. Thinking http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/Iris-8247.html

# 453
  • София
Аааа, не! Това е рискова инвестиция. Ако беше друг парфюм, щях да кажа - супер, това след 10 години ще струва тройно... обаче точно Органза, както си променя цвета и аромата... мнье  Naughty

Това в кръга на разсъжденията само, не съм толкова прегряла, че да се навия да мушна пе'стин бакса за флакон без значение какъв парфюм  Crazy

# 454
  • при морето
Хм,като се замисля май съм имала най-много Живанши-та,не съм ги броила,но след като Амариж дамур ме разочарова,и след това  Облик плей-също,започнах с по-умерени пръсти да посягам към него ThinkingИрезистибъл ми харесваше само в началото,много бързо спирах да го усещам.Имаше момент,когато любовта ми избухна отново след появата на Ангел или демон...да,обожавах го и си изфъсках две бутилки от 50мл.Не се сещам за по-добър след него.Но... след като си позволих да повторя в количество от 100мл. Екстраваганс-а,окончателно разбрах,че чувствата ни с Живанши вече  са изконсумирани. Hug
Така че преминах ,не без чувство за вина,и само с леки сътресения ,към изследване на Булгари-тата/харесвам много Блу нот,Блу,О де бланк и Фем,с Жасмин ноар не можахме да се сприятелим за дълго Wink/,Гучи/кафявото е върха на сладоледа,другото ,имам предвид последното кафяво-също е разкош,имала съм също и Енви-тата,имам в момента и Ларте-то/,Долче и Габана/от тях не се сещам какво Не съм имала,страхотни са ми отвсякъде,особено Дауан,макар че и Лайт блу ми носеше прекрасно настроение с цели три стотици Cry/,имаше доста дълъг период,в който преследвах Диор-ите,там чувствата датират още от младостта ми-с абсолютния Диорисимо,а след това -Диорела и Диоресанс,всичко на Диор е класа,макар че Мис диор Чери е адски захарен с тея карамелизирани пуканки Blush и той не беше  пренебрегнат-уважих го още като излезе с една 50-тица и точно лятото си го изпръсках,имала съм класическата Мис Диор,Дюн,Пойзън,Хипнотик,но в момента обожаван е Миднайт,от който се каня скоро да закупя Еликсира.Мдааа...има още много,но не ми се ще да ставам досадна.Към момента са ми в шкафовете Клои,Галиано,,Ангел-ите,разбира се Инсоленсите,от Герлен имам прекрасния Меджик,абе,от всекиго по нещо-това е!Любопитството ми към аромати се оказва най-константната ми черта,уви,докога ли! newsm78
П.П. Понеже писах,че не се сещам за по-добър след Ангел или демон...ами как пропуснах Непристойната Органза,тюх начи-абсолютна е просто!Радвам се на около 30мл.,невероятна канела и коняк има там,според моя нос!Имах и Амариж Мариаж,но аналогията с Непристойната  ми е малко  пресилена,пак според моя нос bowuu

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 22:55 от Winter fairy

# 455
Ихаааааааааа, вижте добавения асортимент на Comme des Garcons! Във Фрагрантика явно са се хванали здраво на работа.
Ще взема да си търся този парфюм! Crazy Или пък този е по-подходящ!? Thinking Mr. Green

# 456
  • София
 Laughing Хахахахахааа, много обичам и уважавам хората с хубаво чувство за самоирония  Heart Eyes Обачееее за теб - розовото... щото и на живо си бижу  Hug

# 457
  • виртуално
В момента - апцелютен парфюмен помияр. Сбирщак от брандове, много различни, но пък си ги обичам.  Blush Heart Eyes
и аз съм така - от няколко бранда имам по 4-5 бр, останалото са единични

# 458
Ихаааааааааа, вижте добавения асортимент на Comme des Garcons! Във Фрагрантика явно са се хванали здраво на работа.
Ще взема да си търся този парфюм! Crazy Или пък този е по-подходящ!? Thinking Mr. Green
Сладурана Laughing  Heart Eyes
Самоиронията е само за здраво/преносно/ стъпващи по земята.....  Hug
Това розовичкото Бижу отдавна ми се иска да го подуша,а също нямам нищо против някой да ми подари половината колекция на КдГ Crazy ама няма кой Rolling Eyes

Сега ги преброих.Имам парфюми от 45 бранда newsm78
без отливките

# 459
Нали няма нужда да споменавам, че се влюбих в Осмиците на Ком де Гарсон...Ох Crazy Heart Eyes

# 460
В моя случай, надявам се и двете! Wink Heart Eyes Hug

Нали няма нужда да споменавам, че се влюбих в Осмиците на Ком де Гарсон...Ох Crazy Heart Eyes
Бе и аз май, да му се не види! Thinking

# 461
В моя случай, надявам се и двете! Wink Heart Eyes Hug

Бе и аз май, да му се не види! Thinking
То се подразбира Hug Peace

В такъв случай добре дошли в клуба Grinning

Парфюмът на късмета Wink

# 462
В такъв случай добре дошли в клуба Grinning

Парфюмът на късмета Wink
Ами привет на посрещачите. Laughing Точно от срещата в Бургас се впечатлих, Силви! Hug
Защо "парфюмът на късмета"? Rolling Eyes

# 463
  • Sofia
Септември излиза на пазара ново  Гучи. Уникален флакон, странно име , но праскова и мушкато в състава никак не ме привличат.

http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Guilty-9677.html

# 464
Флакона е прекрасен, но мен лично нищо от Гучи не ме привлича.

Общи условия

Активация на акаунт