Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 467
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честит рожден ден на голееееееемия батко Раян   bouquet  bouquet  bouquet
Димяни, да ти е живо и здраво момченцето, много да е здравичък, много да слуша и да е най-добрия батко на света  Hug Hug Hug

Ноел, защо се притесняваш за диабет? Пусни си една кръвна захар, ако искаш, на мен заради Хашимотото си ми я следят редовно и е все близо до горната граница, но не съм я минавала. Но това, което ми казват, е да ям предимно протеини и зеленчуци, както и само някои видове плодове (не много сладките) - и се нормализира.

Момичета, а за Вита някой дали има впечатления за раждането там?

# 526
  • Варна
Тони да ти е жив и здрав баткото, много да ви слушка, радва и скоро да гушне сестричките си!

Ноел стискам палци да няма нищо сериозно  Peace

Аз имам шезлонг от Ники, купих го като беше по голям и не искаше да седи, сега планирам с бебето от началото да го ползвам.

Стерилизатор имам също от Никито за микровълнова, на Бертони, бях много доволна, става за всякакви шишета, много лесно и бързо става всичко.

# 527
  Във Вита ражда една моя приятелка преди два месеца.Но тя е планово секцио и си държеше на Богословова да го извърши.Отделно имаше и някаква допълнителна здравна застраховка, която и пое всичко по раждането там.Тя е много доволна.

# 528
Димяни, мила да ти е жив и здрав рожденника, послушен и весел батко да расте и много да ви радва, той и малките сладки принцеси   bouquet

Относно стерилизатор аз също мисля да не копуввам, а бънджи и шезлонг ще си имам от сестра ми.  Peace Между другото чувала съм че шезлонга не бил добре да се ползва при новороденно ? Какво ще кажете по въпроса ?

# 529
  • София
Добро утро  Heart Eyes
Тони, честит рожден ден на детенце! Да ти е здрав и умен и много да те слушка и радва! А на теб ЧЕСТИТ МАМИН ПРАЗНИК   bouquet   bouquet   bouquet
Минавам набързо да кажа, че ще бъда на лекцията в ЦУМ и който отиде по-раничко, моля да пази местенце  Heart Eyes

Аз шезлонгче вече си имам от сестра ми, но ако нямах - задължително щях да купя. Ще си купя комплект на Авент - помпа, стерилизатор и шишета и помпата ще си нося в родилния дом.

Тини Пини, а защо не кажеш на твоята приятелка, че искаш сама да си избереш шезлонга и да си доплатиш за вибриращ? Ние със сестра ми така направихме  като се роди моя племеник (подарих й легълце) и беше много хубаво, защото бях спокойна че не подарявам боклук, а нещо което тя харесва и иска.

Щях да пиша още много неща, но нямам време сега. Ще бягам по задачки докато е хладно.
Целувки на всички  Heart Eyes
Надявам се да се видим на лекцията.

# 530
Аз стерилизатор няма да купя, но шезлонгът е много полезно нещо - знам от сестра ми. Но и него няма да купя, тя ще ми подари нейния. Жалко че се ползват само до около 6 - 7 месец, когато вече мъниците почнат седят и да мърдат повече. pashic, не съм виждала възглавница за кърмене на бертони, откъде може да се вземе в Бургас?
.
Магнерод аз знам до 36 максимум,т.е.до деветия!
Нашия шезлонг е такъв и е до 18кг ,детето може да го ползва за стол  Peace http://www.kasida.bg/liuleesht-stol-shezlong-precious-planet-del … rice-32-2043.html
Възглавницата за кърмене е тази http://www.kasida.bg/vyzglavnica-za-kyrmene-40-403.html  Има ги в бургас,виждала съм преди в Карфур,не знам в момента дали имат!Аз и двете неща от този сайт ги поръчах и ми ги донесоха в къщи !

# 531
 Hug
Димяни, честит рожденик, да е здрав и щастлив батко.  newsm59
Ноел, дано всичко да е наред!  Praynig Кога ще ти  правят изследването, помоли ги да е по-скоро, за да се успокоиш!   bouquet

Аз тези дни нали бях много отпаднала, но вече съм по-добре, ама не зная дали начина е безопасен - кафе.  Tired Преди едвам се наканвах с половин лъжичка да си направя само сутринта кафе, или пиех 3в1. От няколко дни си правя нормално кафе по 2  пъти на ден- с една чаена лъжичка смес. Сутрин и после към 15 часа. Прочетох в нета, че 2 кафета на ден не е опасно количество за бебчето. Проблеми се получавали след 5 чаши на ден. Ох, не знам, иначе просто не мога да функционирам нормално, като парцал съм. Вие как сте с кафето?

# 532
Хмммм, Облаче, аз си пия кафенце по едно на ден, нормално, мисля че не е проблем. Нека и другите да кажат, но.....

# 533
  • София
Съни, мерси много за инфото - аз също съм с планово секцио и моята лекарка работи с Шейново и Вита. Притеснява ме за Вита, че попадам на мнения, че не се грижат добре за бебоците, но ще продължа да разпитвам  Hug

Облаче, аз не съм спряла да пия сутрешното си кафе откакто съм забременяла - никъде не пише, че е вредно 1 кафе, мисля и 2 говори се за голееееми количества  Peace
Ето една хубава статия на Бу, често си я поглеждам като се чудя за нещо http://missby.wordpress.com/2008/03/06/7-pregnancy-sins/

# 534
  • гр. София
добро утро! Hug  bouquet
денс изпих една доза "м....ната им на всички гадове" и съм  smile3533 - ще видим до края на деня ...
Благодаря ви за подкрепата.
Димяни - честит празник - да е здрав и усмихнат баткото!!! Много весел рожден ден да си изкарат
За кафенце да споделя - пия сутрин чаша мляко с лъжичка нес и ми е добре; Въпреки че имах едни периоди в които ми се гадеше даже от аромата; добре е да не се прекалява, но 1 или 2 не е много сякаш  newsm78
ама какви са ви забавни малките дето са бременни - много сладко звучи  Heart Eyes
ние с покупките сме мнооого назад - освен един шкаф подарък и една шапчица, която купихме преди 1 месец нямаме нищичко все още - като изляза в отпуск ще се залавам отговорно с покупките
лек ден и не се мотйте по жегите, че са разтапящи

# 535
Dobro utro, momicheta! Cheta vi ejednevno, no pisha mnogo rqdko, ne sum ot bybrivite Simple Smile izvinqvam se za latinicata, nqmam kirilica.......Iskah d apopitam mamchetata, koito kato men imaha ili vse oshte imat gubichki kak gi lekuvat? Az poluchih oshte sys zabremenqvaneto, v 4 mesec uj gi izlekuvahme, no uvi...sega pak se poqvviha. Togava gi borihme s nqkakyv gel, koito ginekologyt mi postavi ednokratno i imashe 5 dnevno deistvie i pomogna, ne se seshtam za imeto v momenta. Tuk vi pitam za nqkakvi sveshtichki,koito sa bezopasni sega da se postavqt? Mnogo vi blagodarq predvaritelno! HUbav den za vsichki! Peace

# 536
Добро утро!

Димяни, да ти е живо и здраво момчето  newsm67! Много щастие и късмет на цялото ви семейство!

Бърди, аз мисля да раждам във Вита. Моя приятелка роди май месец там и беше страшно доволна.

kalinche, аз пиех Диаспорал (това е най-силния магнезии) от 4-ти месец и преди 4 седмици докторката ми ми пусна изследвания, оказа се че е в пъти над горната граница и от тогава не съм пила. Миналата седмица го изследвах пак и беше спаднал супер малко. Май и аз няма да пия магнезии до края. Мисля, че повишеното количество магнезии не е добре и за мамите със секцио, защото докторите изкуствено създават контракции по време на секциото.

# 537
  • София
Благодаря ви много на всички! Hug
Ето и почерпка за неговото здраве!

# 538
Vesy-barabesi ,аз не мисля,че шезлонга е вреден да се ползва за новородено. то нали си пише от 0+. пък и формата им е анатомична,направени са както столчетата за кола.
облаче, не мисля,че 2 кафета на ден ще навредят,но внимавай да не приемаш много др. кофеинови храни(шоколад напр.) или напитки (кола), че общо да не става много. аз напоследък почти всеки ден пия кола и ям шоколад. много полезно нали. Ужас!
и ние имахме една комична случка относно бременеето. все обясняваме на малката(1г. 9м.),че мама има бебе в коремчето,което сега е малко и като порастне ще си го вземем в къщи и я питаме дали иска и тя казва- айде! но веднъж тупа баща си по корема и вика : бебе  Laughing

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 09:32 от BlueBeri

# 539
Добро утро и от мен! Ние едва се надигнахме тази сутрин, но снощи пак ходихме да гледаме метеоритния дъжд и се прибрахме по нощите Tired . А и като съм забравила какво е ранното ставане ми е още по-трудно.

Димяни, честит ти рожденник! Да ти е здраво и щастливо дете! Много обичано и много послушно!
Честит празник и на теб! Пожелавам ви прекрасен ден!
Raadinela , на мен ми изписаха Полижинакс. Освен за лечение и за профилактика, особено ако ще раждаш нормално.
Облаче, не смятам, че кафето по какъвто и начин /в количеството, в което го описваш/  може да навреди на бебето! Не се притеснявай!  Hug

Ние отиваме на лекцийка. Хубав и прохладен ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт