Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички!

• 24 463
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Честит ти рожденник Димяни, живо и здраво да ти е момчето, мн да слушка и да ти помага с двете принцески

Арим и аз си мисля така да направя , но ме е страх да не я обидя newsm78

За кафето - след 4-5 мес запо4нах да пия по едно -бая слаби4ко - сутрин само.Но незнам защо помня 4е след 14 ч не е хубаво да се пие нищо кофеиново

Мисели- точно така , тегли им по една м....а , и да си гледат работата Joy

Веси - мисля 4е шезлонга си е от 0+, не е проблем да се ползва отна4алото

за гъбите - не мога да помогна, не съм имала и мн се н адявам то4но сега да не ми  се слу4и

# 541
Привети от мен!Тази нощ за прът пътсъм се наспала като хората-ами май щото мъжо го нямаше да каже,че му е студенои бях надула климатика-иначе просто  е ад.
Относно шезлонга-аз с Боби не съм ползвала,а сега си мислех по-скоро за кошница за кола-тя става и за столче,и за люлка-мога да го пренасям навсякъде с мен.
Относно кафето-с първата бременност след четвъртия до деветия месец всякасутрин пиех по едно дълго кафе, но сегане съм близвала.В четвъртия по едно време бях почнала сутрин да пия 3 в1,но след като прокървих едната сутрин много се изплаших и оттогава кафе не съм близвала.Ще наваксвам живот и здраве,след като спра да кърмя-аз и с Боби така го бях спряла и после пак.
Димяни, честит рожден ден на батко Райън-живот,здраве и късмет на всички ви и много да ви радват тримата заедно с малките принцеси! newsm59

# 542
Честит ти рожденик, Димяни! Да е жив и здрав и много да ви радва!  Hug

Аз не съм спирала да пия кафе. Обикновено по едно на ден сутрин.
Но се случва и второ да пия следобедните часове.

Стерилизатор аз няма да купувам. Въобще не ми потрябва с Мила.
Тя вода не пиеше първите месеци, нито пък сок. Май шише почнах към 5-6 месец да използвам редовно.
Преди това инцидентно баща й да я е хранел с кърма от шише.

Шезлонг имах, но го подарих и се чудя дали да купувам.
Аз лично новородено не бих сложила в него. Може би от 3 месец.
До колкото си спомням в дет.градина, къде работих имаше препоръка повече от час и половина да не се държат малки бебета в него.

Момичета, аз отивам на преглед. Стискайте палци да не е превиа. Praynig

За гъбичките - и моите се върнаха. Ще звъня пак за преглед и нещо трябва да ми изпишат, че лоша работа.

# 543
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте мамчета и от мен!ПО-кошмарна нощ не съм имала...то не беше топло,задух и потене. Не съм мигнала,постоянно ставах да се преобличам,да се мокря и да пия вода. Сутринта пък ужасно ми се схвана прасеца,такава болка не бях изпитвала досега  Cry Мъжо каза,че явно съм прегряла вчера по улиците.Бях излязла и пообикалях,да набележа къде какво има за бебка,а и количка не мога си харесам още...но към 14ч си бях в къщи.  Embarassed Днес съм наказана да не илизам hahaha
Кафенце и аз си пийвам сутрин,а следобед ако нещо ми падне кръвното или ми е отпаднало и по чашка кока-кола си позволявам.Навсякъде пишат,че: Умереността е най-важна!!!
Аз не смятам да прекалявам с предварителни покупки за бебка..та шезлонг,стерилизатор и т.н. ще купувам след това,ако се наложи.Все пак магазините няма да спрат да работят след като родим  Simple Smile
Мила Димяни, честит рожден ден на баткото.Да е жив и здрав и да има незабравимо детство!  bdbaloni
Зеленоочка,разгледах снимките ти.Прекрасни сте,пожелавам ви много щастие,любов и сладко бебче!!!!
Раадинела,отиди на лекар и поискай да ти пуснат микробиология,не се лекувай сама....не е шега работа,на всяка различно й изписват като лекарства!!!!!
Хайде хубав ден от мен и да се пазите от жегата!!! Hug Heart Eyes

# 544
  • София
Хич нямам време да ви изчета, видях че за шезлонги сте говорили - в Хиполенд има промоция за 100лв шезлонг до повечко килограми, и люлка, и вибрира, и с мелодия. Не знам докога е поромоцията.
Има и триколка Бертони хубава с махащ се ограничител и махащи се поставки за крачетата и сенник 50лв.
Мисля следобеда да водя мъжете до аквариума и после на кафе отпред, още ли е сенчесто и хладничко там? Simple Smile

# 545
Здравейте мами............беше много топло тази нощ. Така не съм се потяла никога,целия чаршав беше мокър ужасно просто..........Шезлонг на нас ни подариха на Фишер Прайз - вибриращ, с играчки и в от новородено. Мисля,че ще е удобно. Честит Рожден Ден на големия батко рожденник! Димяни много да те радва,да е здравичък и да ти помага.....Весел празник. Аз отивам да се оправям,че ще ходя на педикюр. Хубав ден! Hug

# 546
Здравейте!!!
Димяни, да ти е живо и здраво момченцето!!!Благодаря за почерпката!!

Мила, каква превиа? Не мисля, че ако беше, до сега нямаше да я видят!!Бъди спокойна!!
pashic, няма страшно, не бих си и помислила да си сложа детето в това, при наличието на друга хала вкъщи  hahaha просто тогава бяхме сами, беше ни тихо и спокойно, а и Момчил беше едно дебело и спокойно бебе, което нямаше как да се изтърси оттам. Ето и снимка: http://noemvri2008.snimka.bg/baby/momchil-na-didanka.327241.10588870
за гъбички на мен ми помогна само Гиназол, но в София го няма в аптеките, на мен ми го пратиха от Сандански.
кафе пия с мляко и мед почти всяка сутрин, защото ми е ниско кръвното и ходя като пребита. Отделно ми помага и за дрис-дрис  Embarassed  Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 10:49 от didanka

# 547
  • У дома
Привет сладурки   bouquet

Димяни[/b, честит рожден ден на малкия голям батко, много да ви радва и да расте здраво детенце[/color]

Страшна жега, ужас, снощи ставах -найсе пъти и сега дремя като паток  hahaha

Иначе успях вече с  wash hang 1dishes  food002 и ще полегна.

Арниката и аз ще я почвам от другата седмица, дано има ефект

На всички ви желая хубав, по възможност прохладен ден

# 548
Добро утро!
♥Димяни♥, честит рожден ден на малкия Райън! Да е жив и здрав и да расте безгрижно и щастливо с двете си сестрички! Hug  bouquet
Milla Elaine, стискам палци, мила! Пиши после. Много гадно е това с гъбите, от опит знам.

За диабета - както писах по-горе, вчера на прегледа се установи, че имам твърде много околоплодни води, на горната граница. Това усъмни доки, че може да съм с гестационен диабет. На 23.08. ще си правя изследването в МД при д-р Мария Бояджиева. Ще ме включи в някаква програма безплатно. Като чета за гест. диабет още повече се притеснявам, защото имам много от симптомите - лесно се уморявам, постоянно съм жадна и ходя ненормално често до тоалетната. Плюс това съм предразположена, т.к. баба ми е била болна от диабет. Все пак докато не стане изследването, което се нарича "обременяване с глюкоза" и се дава кръв на всеки час, не искам да се шашкам. Дано не е това, все още имам надежда.  Praynig
Иначе Моника не я родих голяма - един ден преди термина я родих 3,120 кг. и 51 см. Ако съм го развила тоя диабет, съм го развила сега с втората бременност.

# 549
Здравейте момичета Simple Smile!
Димяни, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК, да ви е жив и здрав!!! ХУБАВ ПРАЗНИК!!! Hug newsm59 Tada
За кафето , аз сутрин пия по една голяма чаша мляко с мъничко нес, в никакъв случай не мисля,че е проблем да се пие по едно ,дори и две кафенца/не силни/, особено при ниско кръвно.
Шезлонг за сега няма да купувам, ще ползвам кошницата за кола, а по-нататък може да взема ,но след като направим 3 мес.
Стерилизтор си имам, шишета купих и залъгалки на Tommee Tippee, ваничка имам също, сега съм на вълна пране и подготвяне на новите и запазени одеалца и дрешки от каката, маждувременно ще купувам дрешки като ми хареса нещо и бельо.
Не ми се идва в тези жеги до ЦУМ, ще разкажете как е било Hug!

# 550
  • Сливен
честит рожден ден на малкия голям батко  Hug
Димяни миличка честит ти рожденник,много да те радва ,много да те слуша и да ти помага, и да има прекрасно детство

mama Ma и аз съм се насочили към шишета на Tommee Tippee,но се колебаех,изглеждат ми добри

# 551
Здравейте, бонбонки!

Димяни, да ви е здрав, борбен, все така лъчезарен рожденика, много успехи и късмет  newsm67 nbirthday
ivdrad - честита количка  
Noel - стискам палци изследванията да са наред  Hug
Pozitive - не се огорчавай толкова, мисли си колко хубаво и още по-уютно ще ви бъде след ремонта  Hug
Облаче - браво да хубавите резултати  Hug
Ради - кекса ти е супер  Grinning. А на тази декорация и аз й се чудех, но в крайна сметка взех от другия тип, които са хартиени.

Снощи, въпреки горещината, съм спала непробудно и дори сутринта, когато часовника звънна в 6, не можах да повярвам, че е съмнало  Laughing Успях преди жегите да напазарувам и изпера  Party. Сега ще се отдам на последните щрихи върху стените в детската, че тези дни нямах много време.

Момичета, тези, които сте на лекцията в ЦУМ, да не прекалявате после с тортите  Laughing Споделете после чутото  Hug
Много усмивки и добро настроение на всички  Hug

# 552

За диабета - както писах по-горе, вчера на прегледа се установи, че имам твърде много околоплодни води, на горната граница. Това усъмни доки, че може да съм с гестационен диабет. На 23.08. ще си правя изследването в МД при д-р Мария Бояджиева. Ще ме включи в някаква програма безплатно. Като чета за гест. диабет още повече се притеснявам, защото имам много от симптомите - лесно се уморявам, постоянно съм жадна и ходя ненормално често до тоалетната. Плюс това съм предразположена, т.к. баба ми е била болна от диабет. Все пак докато не стане изследването, което се нарича "обременяване с глюкоза" и се дава кръв на всеки час, не искам да се шашкам. Дано не е това, все още имам надежда.  Praynig
Иначе Моника не я родих голяма - един ден преди термина я родих 3,120 кг. и 51 см. Ако съм го развила тоя диабет, съм го развила сега с втората бременност.

Noel не се вкарвай във филми мили4ка, то тия симптоми вси4ки ги имаме(като изклчюим водите де ).Не се притеснявай вси4ко щ е еОК-ще видиш

# 553
Noel, всичките симптми които изброи (лесно се уморявам, постоянно съм жадна и ходя ненормално често до тоалетната) ги имам и аз. Според мен са напълно нормални за една бременна жена в 7-9-ти месец. Не се притеснявай от сега, ходи да се изследваш  Hug.

# 554
Димяни, да е здрав и много щастлив баткото!
И аз шезлонг за сега няма да вземам. По- нататък ще реша.
Стерилизатор и помпа ми обещаха, но и да трябваше да купувам не бих взела скъпи.
Ето и малко снимки от мен ..http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/ivdrag.525489.20094628
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт