ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Ох, добре че ме светнахте за тези шампоани. Аз на това викам подготовка за училище  Laughing Laughing Laughing  Митака ме срази с реакция - искаше да я водим на лекар да я диагностицира  Crazy, защото лечение не се прилагало без рецепта  Joy Joy Joy Joy

Вчера реших да си лекувам депресията (не че имам, де) с шопинг в МОЛа на Цариградско. Ама мамка му, то за моите заоблени форми няма вече подходящи дрешки  Wink Пробвах някои все пак, да не съм капо, ама ми стоят гротескно - като на бъчвичка – голем смях  Crazy! Та се сдобих само с гримчета…

Търкуууууул  Mr. Green

# 106
  • София, Лагера
Вчера реших да си лекувам депресията (не че имам, де) с шопинг в МОЛа на Цариградско. Ама мамка му, то за моите заоблени форми няма вече подходящи дрешки  Wink Пробвах някои все пак, да не съм капо, ама ми стоят гротескно - като на бъчвичка – голем смях  Crazy! Та се сдобих само с гримчета…

Търкуууууул  Mr. Green
Гадино кльощавааааа дългокрака, лесно ти е на теб!  Twisted Evil Ако замязам на хипопотам сега, ще идвам да ти рева на твоето рамо! Ама ще очаквам и разбиране, подготвяй се отсега! Mr. Green

Мацки, на мен коремът ми порасна ненадейно - за няколко дни. И сега гледам някакви розовки като драскотини отстрани. Притеснявам се да не са стрии. Предния път ме подминаха, от цяло сърце се надявам сега да не се окича с таз красота! Някой знае ли как изглеждат, като са още пресни?

# 107
  • София
....Някой знае ли как изглеждат, като са още пресни?

Розовки, като драскотини.

Днес беше много интересно на у-щето, а в прилежащия детски клуб каката много се занимаваше с доведените зверчета.
Психоложката мило обясни, че специалните деца няма как да бъдат спасени от житейската мелачка и че трябва майката мъдро да приеме, че това е тяхната опитност и процес (урок). Подкрепяш, обясняваш и... приемаш. Останалото тези от вас, които се интересуват, го знаят. 

# 108
  • София
 smile3507

Обожавам София през август!  Two Hearts Вчера гледахме Шрек с Шош и бяхме 8 човека в киното на Стамболийски!  Party Никъде не ми се ходи вече, поне докато тук е такъв рахат!  Sunglasses

# 109
Ноем, мажи се, мацка  Peace Ако не са много дълбоки има голяма вероятност да се заличат, но не спирай да се мажеш. Щом веднъж са те подминали, значи ти е еластична кожата и с едно мазане ще се оправиш  Hug

Шрек и ние го изгледахме и дет' вика една приятелка - влюбена стм в него  Laughing

Отиваме на басейн с децата, дано Август да ни зарадва с малко хора и там  Grinning

# 110
  • София
Момичета, чета ви, но нямам време за писане  Blush  Събираме се една луда компания пред блока и вечер се прибираме към 00ч.

И аз така! Чувствам се почти като тийнейджър  Mr. Green  А Симона всяка вечер се прибира с мен мръсна и щастлива!

# 111

Отиваме на басейн с децата, дано Август да ни зарадва с малко хора и там  Grinning
   На кой басейн ходите,Сту?

# 112
  • София, Лагера
Мерси за отговорите, мацки!
Фалшива тревога!!! Много съм простааааа  Embarassed Mr. Green Crazy. Днес на дневна светлина подробно се огледах - няма ги стриите. Очевидно докато съм се мазала, просто съм се одраскала (с ноктопластика с остри ръбчета съм). Ух, отдъхнах се!  Whistling

И на мен ми е такова хубаво! До нас има една малка кръчмица, не ресторант, по скоро капанче с аламинути, която е насред полянка с трева, има и люлка. Пълно е с дечурлиги! Не е оградено, но пък пространството е достатъчно голямо, за да е безопасно! Посещаваме го честичко. Ние двамата с Пресиян се прибираме към 22, Крас е оставал с компанията и до по-късно и казва, че другите деца вилнеели до 24.00 Shocked.
А 2 преки по-надолу, в едно кафене до градинка, хората импровизирано са си докарали барбекю, детско колело и количка за бутане, надуваем замък, куп колички и играчки. И познайте как половината квартал кисне там  Laughing Само дето затварят рано.
Нека да е латооооооооо! Party

# 113
  • Русе
Момичета, чета ви, но нямам време за писане  Blush  Събираме се една луда компания пред блока и вечер се прибираме към 00ч.
Peace Peace Peace Ей това е истинско лято!  Hug Ако не си на море (а то не може постоянно), поне да е пълноценно у дома! (при мен върви и с бира  Mr. Green)

И при нас върви с бира, но мъжете наблягат на нея. Аз на мента със спрайт и много лед. И ние снощи се прибрахме към 00:30ч, а Йоан заспа по-рано и беше бутнат в колата докато ние приключим  Rolling Eyes  Тук и барбекюта се спрятат, а комшиите предвидливо са направили огромна маса с 5 пейки в паркчето, където има в близост детска площадка и дребусите лудеят на воля  Joy

И ние мислехме за басейн днес, но като гледам от сутринта каква жега ни надвисна. ще стоим в нас. То там ще се изпържим  Sad

Ноеми - и аз в четвъртък реших да си спретна един шопинг маратон, но като теб стигнах до извода, че не всичко ми стои както трябва и се примирих само с един потник и една блузка. А за панталончета де неговоря ( моите ми умаляват, но в нищо нов не се харесвам  ooooh! )

# 114
На кой басейн ходите,Сту?

Днес бяхме на един, на който не му знам името, но се намира до зоопарка. Има детски басейн (60 см) с пързалка. Нямаше много хора, но ние издържахме до 12.30.
Ая през цялото време танцуваше  Laughing И във водата и навън кършеше снага за радост на всички посетители  Laughing Laughing Laughing

# 115
  • София
Наздраве с едно калифорнийско винце, което е разгърнало характер пред сетивата ми, та чак ме избива на поезия...  Heart Eyes

# 116
  • София, Лагера
Мили ми девойки, честито Успение Богородично!  Hug Весел празник на всички именници и семействата им!

# 117
  • София
Весел празник на всички именици и техните близки!  Simple Smile

# 118
Днес е хубав ден Simple Smile
Свето успение Богородично. Бъдете живи и здрави!
Честито на Мариите!
Честито на варненки!
  bouquet

# 119
  • София; Дружбето
Честит празник на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт