Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 055
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • plovdiv
http://www.youtube.com/watch?v=i15AhYtN6S4&feature=channel
Абсолютно в тон със снимката-една голяма доза Серхан за всички които не могат без него...

# 91

Тези снимки не са от онзи с магнетичния поглед, но да го видим и в друга атмосфера.

# 92
Надето и Иржи, личи си че сте били отпускарки)))) Влязохте с пълна сила- стихове, клипове -  това се казва истински форумец))) smile3525
Всичко на почивката ми напомняше за Серхан - яхтено пристанище познайте какво си мисля , мъже карат водни ски,познайте кой си представям , опънали сме си хавлиите до една мрежа за плажен волейбол , познайте без жокери каква асоциация правя , изобщо оттърване няма . smile3521 smile3521 smile3521

# 93
  • plovdiv
Надето и Иржи, личи си че сте били отпускарки)))) Влязохте с пълна сила- стихове, клипове -  това се казва истински форумец))) smile3525
Всичко на почивката ми напомняше за Серхан - яхтено пристанище познайте какво си мисля , мъже карат водни ски,познайте кой си представям , опънали сме си хавлиите до една мрежа за плажен волейбол , познайте без жокери каква асоциация правя , изобщо оттърване няма . smile3521 smile3521 smile3521
Наде ти поне морски асоциации си правила,а аз все едно че не бях на почивка,а на заточение.Имах чувството,че полудявам от скука.Умът ми беше тук през цялото време.

# 94
Стоящите на балкона пуснете някоя снимчица , че аз така и не се научих ,макар , че многократно тук се обясняваше на чист български език .

# 95

smile3532 smile3532 smile3532 Значи почивка има, обаче отърване от "Незабравима" няма hahaha

# 96

Ето, снимчица -  за добре дошли)))

# 97
  • plovdiv
Ето ви го и спящ.

# 98
  • Варна
Здрасти, Иржи! bye Добре дошла у дома, при своите! Hug Чудесно клипче- бях го забравила- страхотно! Peace

# 99
И на всичко отгоре не изпуснах нито една серия , макар , че моят Харунчо  ''яростно'' протестираше , че вечер от 20 до 21 часа всички хора били навън , а аз в стаята съм се затворила , ама аз не се предавам казвам му 23 часа съм с теб 1 час съм с Незабравимите , така , че си на кяр така да се каже. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 100
  • Варна
Божеее, колко е хубав newsm10- спящият красавец! newsm03 Two Hearts Да му се не нагледаш smile3521- като принц от приказките!  love001 newsm09 newsm09 newsm09

# 101
  • plovdiv
Здрасти, Иржи! bye Добре дошла у дома, при своите! Hug Чудесно клипче- бях го забравила- страхотно! Peace
Дани днес имаш няколко страхотни стихотворения-Браво.За пореден път доказваш,че си страхотен талант.Аз съм ти голям фен и на любовната лирика и на тъжните и прочувствени стихове,които идват право от сърцето ти.Не е лошо да се включиш и ти в купона тази вечер.

# 102

Ето, снимчица -  за добре дошли)))
Много е хубава , Весела1, да го схрускаш направо.

# 103
Божеее, колко е хубав newsm10- спящият красавец! newsm03 Two Hearts Да му се не нагледаш smile3521- като принц от приказките!  love001 newsm09 newsm09 newsm09
Коя ли принцеса ще го събуди от 100 годишния му сън ??? newsm78 newsm78 newsm78

# 104
  • plovdiv
Коя ли принцеса ще го събуди от 100 годишния му сън ??? newsm78 newsm78 newsm78
Дай боже да е някоя от нас,но и принцеса Еда да го събуди няма да е зле.

Общи условия

Активация на акаунт