Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 043
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Вени, и още има, но нека стане 22 часа, че тогава! smile3503 Навън голяма задуха sweating, а в къщи- климатик newsm44 и музата вместо да се пържи навън, стои при мен на хладно и ме тормози... gydi
Щастливка! Ние сме без климатик! На 39! smile3521 Слава  Богу,тази вечер излезе малко ветрец! Hug

# 61
  • Русе
Дани,гледам,че си държиш на думата и си поместила след 22.00 нещо много добро и разтърсващо?! Браво,бе момиче! Нямаш грешка! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

# 62
  • Русе
В края на това клипче са сцените от "първия" сезон в къщата на Толга с Харун като внася Еда...някой сеща ли се кой епизод е това?

Дани, ти си знаеш-мноооооооооого си добра   bouquet
Между 33 и 38, след снимката във вестника. Мелда отиде в дома на Толга,да иска обяснение от Еда и там разбра ,че тя е бременна.

# 63
Каламитси и аз като Мармалон в предишната тема , многократно съм се питала какво олицитворява анкетата на 1-ва страница и какви са критериите на турските фенове ,че класацията има този вид? newsm78От любопитство по 5-10 минути съм гледала участия на по-горните актьорчета и ненамирам нищо което да ги държи на върха . smile3506 smile3506 smile3505

# 64
  • Русе
Рожденният ден на Серхан! По време на снимки,даже режисьора е до него.

# 65
Благодаря, Уйнонче (бях сигурна, че ти ще знаеш Hug). Сега ще ги изгледам.

# 66
  • Русе
Каламитси и аз като Мармалон в предишната тема , многократно съм се питала какво олицитворява анкетата на 1-ва страница и какви са критериите на турските фенове ,че класацията има този вид? newsm78От любопитство по 5-10 минути съм гледала участия на по-горните актьорчета и ненамирам нищо което да ги държи на върха . smile3506 smile3506 smile3505
И си права,и не си! Като изключим 2 имена,които нищо не ми говорят, и Къванч Татлъту- останалите са артисти с наложен авторитет и кариера.Къванч го налагат заради визията, много се харесва в Саудитска Арабия/оттам идва рейтинга му/. Серхан сега пробива, дано има късмет да развива и показва талант,а той го има!

# 67
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=cSD0FVnDSrY

Хайде още малко настроение!

# 68
  • Русе
Весела,забравих да добавя - български епизоди,не по турските.Извинявай!

# 69
И си права,и не си! Като изключим 2 имена,които нищо не ми говорят, и Къванч Татлъту- останалите са артисти с наложен авторитет и кариера.Къванч го налагат заради визията, много се харесва в Саудитска Арабия/оттам идва рейтинга му/. Серхан сега пробива, дано има късмет да развива и показва талант,а той го има!
От известно време Каванч получава по-малко гласове от Хубавелко !!!(дано не провокирам конкуренцията , но и днес е така ) newsm10 newsm10 newsm10Не мисля , че трябва да се лежи на стари лаври . По искрена игра от тази на Серхан не видях в нито един от останалите , изпълняват си ролята и толкова , а Серхан ни накара да се вживеем във филма , да повярваме , че наистина обича Йозлем , да страдаме и се радваме все едно на нас ни се случва .................

# 70
# 71
Весела,забравих да добавя - български епизоди,не по турските.Извинявай!
Разбира се. В т.нар. първи сезон имам хиляди любими моменти, а във "втория"  newsm78 освен любовните сцени.... май няма такава игра само с погледи...

# 72
  • Русе
От известно време Каванч получава по-малко гласове от Хубавелко !!!(дано не провокирам конкуренцията , но и днес е така ) newsm10 newsm10 newsm10Не мисля , че трябва да се лежи на стари лаври . По искрена игра от тази на Серхан не видях в нито един от останалите , изпълняват си ролята и толкова , а Серхан ни накара да се вживеем във филма , да повярваме , че наистина обича Йозлем , да страдаме и се радваме все едно на нас ни се случва .................
Миличка, ние сме пристрастни,затова така говорим! Аз признавам качествата и на другите актьори. Между Халил Ергенч и Бергюзар  имаше химия и се получи "1001 нощи".За Мурат Йълдъръм направо си личеше ,че е поне 3 класи пред колежката си Туба.Там всеки си понесе ролята и толкова/Гордата Аси/. Тук,обаче,Харун и Еда играят много силно. Дори и химията да е привидна - не личи и филма просто се получава.
Мнението на други за Незабравима е различно,те си държат на други филми?! А ние сме тук във форума поради 1 причина - Незабравима! newsm53

# 73
Уинона , не е само пристрастност аз Перла го гледах целия и на 10 януари в 22 часа почнах да звъня на всички познати и им казвам ''гледайте почва филм по- хубав от Перла , още след първите 2 епизода . Сега обаче трябва да извадят нещо с класи над Незабравима , че да им се вържа , а дали ще успеят,едва ли ????? newsm78 newsm78 newsm78

# 74
  • Русе
Уинона , не е само пристрастност аз Перла го гледах целия и на 10 януари в 22 часа почнах да звъня на всички познати и им казвам ''гледайте почва филм по- хубав от Перла , още след първите 2 епизода . Сега обаче трябва да извадят нещо с класи над Незабравима , че да им се вържа , а дали ще успеят,едва ли ????? newsm78 newsm78 newsm78
Е,след година-две... newsm62   Никога не казвай никога! Добре,че мозъкът ни е програмиран да изтрива информацията. Иначе бихме се взривили. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт