Отговори
# 75
  • В царството на мечтите
 Embarassed

# 76
Danna_2010има кой да помага,майка ми да ми е жива и здрава,но ми е толкова съвестно.Тя ходи на работа,помага на мен,живее със сестра ми и двамата и сина ooooh!милата цял живот само деца са и на главата.И мен ме сърби напоследък корема бая,чакам и аз да се появи някоя гадна стрия Sick

Мирка, права си за акушерките,но ме е яд,а и толкова пациентки съм му докарала...т.е. добре съм го подпомагала и си мисля ,че можеше да се напъне да ме изроди.Здраве да е,спирам,че май от това почвам да имам контркции.

# 77
  • София
Момичета, аз се мажа доста обилно с хубав крем против стрии, 250 мл ми стигат за 5 дена, нооооо....ми се появиха гадовете. Докато бях в патологията преди 2 седмици всички акушерки ми се кефеха на кожата - била съм с огромен корем, а съм нямала стрии...Урочасаха ме тези акушерки! Laughing Но, какво да се прави, не мога да ги върна, появиха ми се преди 2 дена гадовете....alximika, каквото и да стане - успех

# 78
Привет момичета HugДнес е много хубав ден Hugказаха ми,че ако всичко е наред в понеделник ще си вземем бебо newsm44
Много съм щастлива,обичам ви  bouquet

# 79
  • София
RYBI, страхотна новина! Много се радвам за вас Hug

# 80
akspet почти бях сигурна, че са се объркали с цената. Ама знаеш ли ги тези продавачи  Wink

Jani4ka и аз днес чух за едно бебенце, което не е оцеляло.  Cry  В Шейново е станал инцидента. Мъчно ми е за родителите, за бебето, за всичко, че така е станало в последния момент. Моля се, всичко с нашите бебета да е наред и да се родят живи и здрави  Praynig Praynig Praynig

с тия протектори само давате излишни пари, според мен, че и хич не са евтини. досега с лора още нито един инцидент не съм имала в леглото. може би чак сега като махаме пампата ще ми потрябва такова нещо. много рядко ми се е случвало памперс да пропусне и бодито е било достатъчно да попие, а под главичката винаги слагах сгъната на 4 тензухена пеленка за да попива лигичките.  Laughing
E.L. За мен логиката да взема протектор, който е качествен, не запарва и пази матрака е по-скоро инвестиция. Ами, че аз ще го ползвам дълго време. То има бодита и дрешки на тази цена, а те умаляват бързо-бързо. Надявам се, че избистирхме тази тема.  Peace

Сега за спалното бельо. Благодаря ви за съветите момичета   bouquet Ще проверя във Вис Виталис и тези на "Мария Дизайн". Мирка ние имаме комплекти на ТАС и материята им е точно ранфорс. Понеже съм свикналас нея, затова бебешките комплекти ми се видяха твърди на пипане. Може ли да ми пратиш на ЛС координатите на това шивашко ателие. Тъкмо ще им направим оборот   Simple Smile

Flash Dance вчера си мислих за теб, че отдавна не беше писала. Дано детенце бързо оздравява. Същото пожелавам на дечицата на bubbast и beb4o_fb.  Hug

alximika не се ядосвай. Пази се.  Hug

И аз днес за малко да се стресирам, че в последния етап на бременността, ме гласят за секцио, но се успокоявам донякъде с факта, че имам още един преглед при д-р Илиев и ще го питам, ако наистина толкова е рисково това с плацентата не може ли да се реши по време на самото раждане. Ако тръгне добре, може пък да ми се размине операцията.  Praynig

Рубииии, йееееееееее страхотна новина! Много, много  се радвам за вас  Hug Hug Hug

# 81
RYBI, страхотна новина, представям си колко ще сте щастливи в понеделник всички у дома  Hug

# 82
  • Пловдив
RYBI прекрасна новина  Heart Eyes Hug   newsm51 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хайде вече е време да видим на снимчица и талисманчето Боби  Hug!

# 83
  • София
Danielkka,  Hug  bouquet за новата тема....
RYBI, поздравления..... Mr. Green

# 84
# 85
Руби,радвам се много!!! newsm51

# 86
какво е станало  newsm78

Руби  Hug това е чудесно !!! най-накрая!

# 87
RUBY много се радвам за вас много  Hug и   bouquet  newsm44 ще чакаме в понеделник новини  newsm51

# 88
RYBI браво, прекрасно е, че си взимаш съкровището вкъщи Hug Hug Hug

grix,  Hug ако не беше написала цената нямаше и да разбера, че има грешка Peace за чаршафчетата аз си взех един комплект от сатениран памук и ми се струва доста добър (има ги в Малечеко и в 9 месеца в Елемаг) и един от Pierro (детски магазин с/у Вис Виталис) занм, че и в Захи имат хубави БГ комплектчета, ама ми се видяха малко трвърдички и малко натруфени.

Яничка, ужасна трагедия, много се разстроих като прочетох поста ти Cry

момичета да ви призная днес развалих диетата и ядох шоколад  Blush малко ми е гузно за бебка, ама имах нужда, само се облизвам, като видя някоя реклама, надявам се да не й се отрази Praynig

# 89
  • София
Руби много се радвам за вас  Hug ,очаквам и Дамяни скоро да се появи с подобна новина !

Общи условия

Активация на акаунт