Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 71 031
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Преди и след тренировка  по 2-3 таблетки..зависи от грамажа Simple Smile

# 601
Здравейте,

моля, да ме приемете във вашата мила група.
Аз пия една комплексна добавка за коса, кожа и нокти и съм супер доволна. Казва се Beauty Formula.
Използвала съм и Spirulina Chorella за подпомагане на детоксикираща диета.
Този сезон както аз, така и съпругът ми ползванме Immunaid продукт за подсилване на имунната система с котешки нокът и цинк в комбинация - много добре ни влияе.
Сега взех на детенце течен витамин C с биофлавоноиди и така се справям успешно с яслените вируси.
А за контролиране на теглото при мен много добре действа Нопалин - екстракт от кактус Нопал.
Вярвам в ефективността на хранителните добавки с натурален, естествен произход и не смея да се доверя на синтетични препарати.

Сега ще почета тези, които коментирате за редуциране на теглото. Любопитна съм!

# 602
Въпрос към компетентните-

Моля да ми кажете какви добавки да приемам за редуциране на теглото.
Посещавам фитнес по три пъти седмично и три пъти ходя на зумба.Храня се- без мазнини, тестени и сладко.Газирано не пия, пия много вода.
Но не свалям нито грам!Вече съм отчаяна и моля за съвет.
Предварително благодаря!

# 603
Въпрос към компетентните-

Моля да ми кажете какви добавки да приемам за редуциране на теглото.
Посещавам фитнес по три пъти седмично и три пъти ходя на зумба.Храня се- без мазнини, тестени и сладко.Газирано не пия, пия много вода.
Но не свалям нито грам!Вече съм отчаяна и моля за съвет.
Предварително благодаря!
От колко време ходиш?За да си отчаяна ,може би отдавна.Колко кг трябва да свалиш и сега колко си.. при каква височина и години?

# 604
Добро утро на всички!Бихте ли ме посъветвали какво мога да пия ,за да смъкна едно 4-5 кг без тренировки/преди тренирах,но сега е абсурдно да намеря време:)/.....не искам да се тъпча с вредни китайски капсули от съмнителен произход.....по принцип ще се опитам да бягам на пътеката 2 пъти в седмицата,но наистина ми е трудно да намеря време....
Фет Бърнъри..но това е общо.Как си с кофеина и сърцето ?
Мога да ти кажа добавки..но да не се окаже в момента в който ги вземеш,че не ти понясят..затова давайте повече инфо за себе си Wink

# 605
И аз в групата.
Все се чудя кой е правилния начин за мен, за да се разделя с излишни килограми.
Не се храня в неограничени количества. Не прекалявам със сладко, но бавно и трайно върху мен се лепнаха излишни килограми.
Пречат ми. Не се чувствам добре. Задъхвам се и от нищото.
При ръст от 160 см, съм 76 кг  Cry
Ужасно е.
Не приемам никакви лекарства.
Нямам високо кръвно.
И съм ... дунда.

# 606
И аз в групата.
Все се чудя кой е правилния начин за мен, за да се разделя с излишни килограми.
Не се храня в неограничени количества. Не прекалявам със сладко, но бавно и трайно върху мен се лепнаха излишни килограми.
Пречат ми. Не се чувствам добре. Задъхвам се и от нищото.
При ръст от 160 см, съм 76 кг  Cry
Ужасно е.
Не приемам никакви лекарства.
Нямам високо кръвно.
И съм ... дунда.
И какво Laughing

Aко питаш за добавки..ОК
Но като начало е добре малко спорт Wink

# 607
Да, интересуват ме добавки. За раздвижване на метаболизма.
Относно спорта - не ми остава време.

# 608
Да, интересуват ме добавки. За раздвижване на метаболизма.
Относно спорта - не ми остава време.
Това е много общо,стотици са Simple Smile
Разгледай тук
http://www.silabg.com/bg/list/cid/13/Намаляване%20на%20теглото%20и%20изгаряне%20на%20мазнините
http://flexfitbg.com/valyane-teglo-c-1_11.html?osCsid=bd8ac35eb8 … e57f139fe5aa5048a

# 609
  • Miami
Взех си този http://www.silabg.com/bg/1131-BSN-ATROPHEX-98-caps.html и честно казано съм разочарована за сега  Sad Пия го от няколко дни. Не ми намаля апетита, нито пък имам кой знае какво настроение ,както пише в описанието му,  енергия горе долу дава. Преди него съм пила оксито и ми харесва сто пъти повече. Ще видим като изпия цялата опаковка какъв ще е резултата.

# 610
Взех си този http://www.silabg.com/bg/1131-BSN-ATROPHEX-98-caps.html и честно казано съм разочарована за сега  Sad Пия го от няколко дни. Не ми намаля апетита, нито пък имам кой знае какво настроение ,както пише в описанието му,  енергия горе долу дава. Преди него съм пила оксито и ми харесва сто пъти повече. Ще видим като изпия цялата опаковка какъв ще е резултата.
Надявам се по-късно да има ефект.Този продукт не е за убиване на апетита.Дава енергия и помага за сваляне на килограми.
Не помня аз ли съм ти го препоръчала,може и да съм аз.
Затова не обичам когато ме питат..Кажи какво да пия за да отслабна Wink
При едни действа ,при други -не Simple Smile
Истината при добавките е една....проба-грешка..докато намериш правилното решение.
Дори и до днес ...въпреки ,че знам кои фирми и добавки ми действат добре и ги пия..си купувам и други..защото пазара е голям..конкуренцията също..винаги излиза нещо ново Simple Smile
А колко пари отиват за това,не е истина Simple Smile

пп...Кори..качи дозата Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 06:48 от Black Arrow

# 611
  • Miami
Black Arrow, мисля, че друг го беше много препоръчал този бърнар като най-добрия. Когато те попитах за него, отговора ти беше като този
При едни действа ,при други -не Simple Smile
Истината при добавките е една....проба-грешка..докато намериш правилното решение.
  Simple Smile
За това реших да го пробвам  Simple Smile
За дозата - сега пия по 4 на ден. Ще пробвам да увелича още малко.

bouquet

# 612
Здравейте Simple Smile,
Някой пил ли е този течен л-карнитин, малко ми е странна ниската цена:
http://www.pandblabs.com/fibres1.html
Ако може да споделите впечатления, или да препоръчате някой от който сте останали дволни.
Благодаря предварително!

# 613
Здравейте Simple Smile,
Някой пил ли е този течен л-карнитин, малко ми е странна ниската цена:
http://www.pandblabs.com/fibres1.html
Ако може да споделите впечатления, или да препоръчате някой от който сте останали дволни.
Благодаря предварително!
Да Simple Smile Много често Wink
Фирмата е бг .. цената е нормална Simple Smile
Карнитина си действа много добре.Вземи го Simple Smile

# 614
Да се включа и аз с този фет бърнър. Днес ми е трети ден и след месец ще докладвам резултати. Трябва обаче да кажа, че съм амбицирана и храната и тренировките ми са на ниво, а това е от най-голямо значение. Радвам се, че апетитът ми намаля, защото преди това ми е било проблем. Тренирам яко и после следва голямото плюскане, съответно няма резултат във форма на изгорени мазнини.

Общи условия

Активация на акаунт