Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 659
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Наистина жалко.  Sad Фреди Меркюри, Майкъл Джексън и кой знае още колко други са изтребили...

Всъщност, ваксината против хепатит В е измислена точно за гейове, но впоследствие започва да се прилага на всички.

# 391
  bouquet
изпуснала съм темата, но наваксах с изисаното досега   bouquet

# 392
Имаше една книжка, според която в Америка милиони са заразени със СПИН точно с тази ваксина. Аз само не можах да си обясня защо в Америка.

# 393
Бенджи, ти каза ли й, че искаш да подпишеш, че отказваш ваксините?!
Кажи й, че ако подпишеш такъв документ, тя е длъжна да ти издаде бележка и има правото само да спомене, че има подписан отказ, нищо друго.
Иначе, Трапезица добре те е посъветвала.

# 394
  • Пловдив
Комисията е на 30.09. Искам да се пробваме да минем...Ако не стане, ще подпиша отказ.

# 395
Бенджи, и аз днес занесох поименен списък на ваксините до момента във въпросния талон от ЛЛ. (Джипито вика- "Е, пощуриха се какво да мислят....сега пък поименно" Crazy На нас ни липсват 3 или 4 до момента. Срокът за мантуто бил до нова година. Чакам мед.сестрата по някое време да пита къде са другите ваксини, на което смятам да отговоря "Няма ги, няма и да ги има".
Ха да видим що ще правят тогава.

# 396
Аз днес взех Здравно-профилактичната карта от ЛЛ пак по старата процедура- купих си го от книжарницата, а на мястото Извършени имунизации ( по дати) написаха "Пълен имунен статус".  Peace

Не знам защо избирателно ги искат поменно...  newsm78

# 397
Не знам. На нас определен ни показаха екземпляри 2, единият беше с поименно, другия (определен като невалиден), беше с подобни думи.

Дреме ми на вафлата. Като ми спрат детските, та много важно. Мъж ми реши, че ще си го прехвърли в левия крачол Crazy

# 398
Не знам. На нас определен ни показаха екземпляри 2, единият беше с поименно, другия (определен като невалиден), беше с подобни думи.

Дреме ми на вафлата. Като ми спрат детските, та много важно. Мъж ми реши, че ще си го прехвърли в левия крачол Crazy

Чакай, аз имам предвид картона за училище.  Stop

За детските е друго, но в служебната бележка, която издава нашата ЛЛ и там е написано с едно изречение.  

# 399
При нас изрично казаха, че не искат картоните. Те си стоят или в семейството, или при джипито. Rolling Eyes

# 400
При нас изрично казаха, че не искат картоните. Те си стоят или в семейството, или при джипито. Rolling Eyes
  Laughing Мдаа...

Личната амбулаторна карта- ЛАК- това да, стои в родителите.  Peace

Но аз казвам картон на картонената Здравно профилактична карта, която се носи всяка година в училище. Две картонени странички. Simple Smile

# 401
Ами и такова не ни искат!
И аз се ощурих вече Rolling Eyes

# 402
  • Пловдив
И на нас не ни искат.

Бележката за училище от ЛЛ е едно малко листче, на бланка, от ЛЛ, написана на ръка и подпечатана...

В училище ни искат само това и копие от имуниз. паспорт /което вече предадох/.

Децата са ми в различни училища, и в двете училища това искат.

# 403
И аз днес занесох здравна карта и имунизационен паспорт, а сестрата взе да ги разглежда и пита: "Пентаксим има ли?"
Все едно тоя Пентаксим е някаква панацея... #Cussing out Дъщеря ми за съжаление е имунизирана с абсолютно всичко и сега и предстои реимунизацията на 6 години .... ама не ми се обясняваше.

# 404
Наистина жалко.  Sad Фреди Меркюри, Майкъл Джексън и кой знае още колко други са изтребили...
Винаги съм се съмнявала в официално обявените причини за смъртта на известни личности.
Ама това май ме правеше конспираторка... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт