ЛЯТО ДЕВЕТОКЛАСНИЧЕСКО

• 31 493
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
И аз имам калинки  #Crazy
И ми се случват само хубави неща,вчера ги видях и днес имах много успешен ден  Stop не не съм срещнала голямата любов hahaha

Новата и последна  страст на девойката е нейния блог Sunglasses

# 646
  • България
Новата и последна  страст на девойката е нейния блог Sunglasses

Чудесно! Дай линк, моля Simple Smile!

# 647
  • София и там където не се пуши
Между другото не са само калинки, ами и едни такива като настъпани широки зелени  буболечки. В къщи нямам, но на другия наследствен имот чистих в неделя след ремонт, явно и по Убост си избират, санирани и ремонтирани  Joy .

# 648
Между другото не са само калинки, ами и едни такива като настъпани широки зелени  буболечки. В къщи нямам, но на другия наследствен имот чистих в неделя след ремонт, явно и по Убост си избират, санирани и ремонтирани  Joy .
А така, значи ние сме за ремонт, щот нямам такива (боже, пак ли....)

# 649
  • София
Здравейте момичета!
 Hug

Bodra,
честити ти чехли! Имам за теб предложение за костюм:
този
или
този
зависи от цвета на пухчетата Wink Аз съм затруднена в избора за себе си  Thinking

Историите с калинките много ми харесаха!  Hug На мен ми влизат в кухнята и се лепят на тавана - преселвам ги една по една на терасата и чакам да излетят! Heart Eyes

Ние открихме сезона с 6-ца по Химия миналата седмица. Много е щастлив Христо  - първата оценка хем е 6, хем е по любимата Химия! Трябва да сме благодарни на г-жа Дойчинова от предишното училище (бивша от у-щето на Иванови) за това, че запали интереса на децата към този предмет!   bouquet

Извънкласно и съвсем извънучилищно - ходим на хип-хоп и MTV-танци  newsm74 

Събота и неделя все има нещо организирано с приятели, а и малко помощ на дънките Wink
Тази събота са във "Версай" от 18ч Peace до 20! Wink

Снощи бях на концерта на Васко Василев! Беше,.. невероятно!
Heart Eyes Ще пусна по-късно снимки и клипчета във фейса!
За малко да си тръгна с един пич от латиногрупата Chambao  Joy Ех, тези калинкиииии!  Wink

# 650
Здравейте мами,

Имам едно питане към вас. От бюрото по труда ме одобриха за курс по английски и сега трябва да си избера езиков център, където да ме обучават /дали ще успеят newsm78 newsm78 newsm78 newsm78/. Удобно ми около Плиска, Универсиада, Младост 1 или нещо наоколо. Чакам предложения.  Joy Joy Joy Joy

# 651
  • София
Най-добрата езикова школа за възрастни в София е ИЧС

http://www.deo.uni-sofia.bg/bg/

И да не ти е удобно пътуването си струва, а то е в избраните от теб квартали - направо не се колебай.
Намира се на спирката на завод Електроника - точно срещу МОЛ "Скай сити".

Изкарала съм две нива там преди сто години и още не се давам пред сина, който 9 години учи интензивно в Алианса. Много съм доволна. Имат си собствена методика, изпитана с годините, учебниците са техни, а преподават и по чужди - аз съм учила и по Longman.

Само дано от бюрото по труда ти уважат ИЧС.

# 652
О, Lady-B , то е ясно, че ще е втория. Тъкмо за задаващия се празник.

Първия е за в детската градина, че много фусти много нещо...... Grinning Grinning Grinning

# 653
  • София
Ехо, мами на СМГ-ейци! Случайно попаднах на линк със съобщение за събиране на пари (по 10 лв мин) за отбора по математика за участие в състезание в Принстън. Само дето не разбрах как точно става това дарение. Моля, пишете!
ето и линк: http://www.zadrujno.bg/sofia
Да, има сметка и банка  Crazy

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 17:59 от Neli_ani

# 654
  • Там, където ме обичат
Привет и от мен!
Нямаше ме известно време, работа какво да се прави...
 Лейди ми изпрати паролата и ви видях, момичета, много сте хубави и свежи.  Hug ама наистина много.

# 655
...и ви видях, момичета, много сте хубави и свежи.  Hug ама наистина много.
Кога ще те видим и теб? Thinking

# 656
Прелитам само да отчета математическа активност:
В събота и двата броя дъщери ще посетят Софийски математически турнир.
Доколкото схващам, в различни училища  Close

Нищо не съм чела, нямам време.
Посипвам си главата с пепел.
И потапям отново.

# 657
Аз пък влизам с директна покана към всички деветокласници:
www.silenstart.bg

Кампанията стартира вчера, имат точно 1 месец да се включат. Възможността да спечелят еднократна стипендия от 1000 лв. е напълно реална. Гарантирам безпристрастност на журито.  Mr. Green

# 658
  • Sofia
На мен това ми се струва прекрасна идея. Само че няма да ме допуснат - нито на клас, нито на успех го докарвам...  hahaha
А деветокласничката тепърва ще разбера какво мисли по въпроса.
Кабо Алма, от теб чувам за тази инициатива.  Embarassed
Аз ли съм задръстена или не е популяризирана достатъчно?

# 659
  • София и там където не се пуши
Моя веднага се регистрира, остава да напише есето  Joy Joy - а дано. Голям ентусиазъм в първия момент. Пита ме колко му бил успеха, миналата година  Joy , та ставал. Като знам какво отпускане беше.

Някаква декларация ме уведоми, че потвърждава от мое име, аз на моя комп не мога да го отворя линка.

Общи условия

Активация на акаунт