Кухните - 33-та тема

• 79 258
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Сега съм пред дилема за поръчка на кухнята - Перфект Мебел, АИКО или АРОН. Трябва да поръчам до утре и не мога да се реша къде. Ценово са еквивалентни, моделът, който искам може да се направи и от трите фирми. Стои въпросът с това какъв ще е крайният резултат. Ако можете да се включите с мнения като клиент на някоя от трите фирми за кухня, ще съм Ви много благодарна  Hug Hug Hug

От трите фирми мога да ти кажа само за Арон от личен опит. Една моя холна секцея- МДФ и кухнята на сестра ми. И двете покупки не бяха евтини. Трагичен резултат и при двете. На секцията се отлепи фурнира на всички вратички. Плотът на кухнята пък се разлепи и наду на 6-ия месец. И това без да коментирам монтажа, защото са франчайзингови магазини и някъде може и да са ок...

# 511
Преди няколко седмици търсих мнения за ПЕРФЕКТ МЕБЕЛ за кухня, но никой не се включи като краен клиент точно по този въпрос. Аз пак реших да си питам....  Laughing

Сега съм пред дилема за поръчка на кухнята - Перфект Мебел, АИКО или АРОН. Трябва да поръчам до утре и не мога да се реша къде. Ценово са еквивалентни, моделът, който искам може да се направи и от трите фирми. Стои въпросът с това какъв ще е крайният резултат. Четох по други форуми как някои от фирмите си имат една продукция за мостри и друга за поръчка на клиенти. Shocked

Ако можете да се включите с мнения като клиент на някоя от трите фирми за кухня, ще съм Ви много благодарна  Hug Hug Hug

Мисля, че ще успееш да си поръчаш в някоя фирма мебели на същата, ако не и по-ниска цена. По добре не се захващай с магазини, защото до тук не съм видяла положително мнение затях.

# 512
  • София
Мисля, че ще успееш да си поръчаш в някоя фирма мебели на същата, ако не и по-ниска цена. По добре не се захващай с магазини, защото до тук не съм видяла положително мнение затях.

Много си права, даже има тема Препоръчайте фирма за кухня по поръчка или нещо подобно и вътре има доста препоръки и определено може и да излезне по евтино от Айко, майко и подобни  Peace
Даже скоро за едно интериорно решение от Айко ми поискаха двойно по висока цена отколкото от фирма за интериорни решения  Shocked

# 513
Момичета,имам нужда от помощ! EmbarassedОт няколко месеца чета тук и се възхищавам на творенията ви.Най-сетне дойде и моят ред да започна дългочаканата си кухня.Влюбих се в плота Артууд на Егер.И...дотам.Не мога с нищо да го комбинирам.Прозорецът ми е тъмен дъб,искаше ми се кухнята да е светла като цяло.Приемам всякакви идеи.Три пъти ходя до цеха за плоскости ,сравнявам ,гледам и нищо.Днес се спрях на една комбинация,взех мостри и като се прибрах вкъщи се оказа ,че кафявото на шкафовете което харесах няма нищо общо с това на прозореца.Помощ
Не е ли по-лесно вместо да съобразяваш кухнята според прозореца просто да боядисаш прозореца в нужния цвят ? Аз лично не одобрявам плотове с дървесна разцветка , по-скоро каменна е по-подходяща . Примерно харесва ми розов мрамор на Duropal .

# 514
  • София

Здравейте, имам въпрос към майките, които имат плот Светъл Артууд на Егер. Моят плот е на няколко дни , вече е страшно издраскан. Още при монтажа се надраска. Като ,че ли покритието му не е много качествено. Да не би моят да е дефектен?Благодаря

# 515
1. нормално , ако е с повърхност "гланц".  2. ми пазете го де!... Rolling Eyes

# 516

Здравейте, имам въпрос към майките, които имат плот Светъл Артууд на Егер. Моят плот е на няколко дни , вече е страшно издраскан. Още при монтажа се надраска. Като ,че ли покритието му не е много качествено. Да не би моят да е дефектен?Благодаря

Обърни се към фирмата, която ти е правила кухнята Naughty. Артууд е матов плот. Аз ползвам кухнята от месеци и половина и до сега не съм имала проблем - слагам направо горещи тави в/у него, синът ми ряза хляб направо ву него ooooh! и т.н.

# 517
  • В най - голямото село
Elirost
сегашната ни кухня, която ползвам вече 5та година е от Айко, на ф-ма Интериор 46 http://www.interior46.com/index.html?p=catalog&s=1&m=boleroA&l=bg
Сега, като се замисля и спалнята ни е на тази ф-ма, ето този модел http://www.interior46.com/index.html?p=catalog&s=3&m=perla&l=bg
Доволна съм, нямам никакви забележки и за двете. Според мен качеството е доста по - добро от на Арон. За Перфект Мебел не мога да кажа.

# 518
Здравейте Wink Имам един въпрос. Днес започнаха да ми монтират кухнята. Забелязвам, че горните шкафчета са по малки от долните. Като дълбочина, а не си спомням да съм се разбирала подобно нещо с майстора. Искам да попитам във вашите кухни има ли разлика между дълбочината на долните и горните шкафове. Лека вечер  Hug

# 519
По принцип така се правят, но ние обсъждахме дълбочината и за двата реда - горен долен.

# 520
Всички кухни по стандарт са така , горните шкафове са по-плитки и по-малки по редица съображения .

# 521
Здравейте Wink Имам един въпрос. Днес започнаха да ми монтират кухнята. Забелязвам, че горните шкафчета са по малки от долните. Като дълбочина, а не си спомням да съм се разбирала подобно нещо с майстора. Искам да попитам във вашите кухни има ли разлика между дълбочината на долните и горните шкафове. Лека вечер  Hug

Странно ми е как така сте поръчали кухня без да сте на ясно с размерите и визията и, а и вече почти всеки дърводелец предлага някаква визуализация на крайното изделие.Както и да е......стандарт за долните шкафове е 90-см височина с плота, дълбочина без вратичките 56-см а широчината се определя от мястото и от евентуалните уреди за вграждане.Горните шкафове са с "плаващи" размери по широчина и височина а дълбочината им е между 28 и 30-см според зависи желанието на клиента.Горните шкафове се изработват по плитки с цел да не си ударите главата при навеждане над плота.Аспираторите за вграждане също са с дълбочина 28-см което подсказва и дълбочината на горните шкафове.

# 522
Нашата одисея започва от днес с къртене на едната стена.
После гипсокартон, плочки, врати, прозорци.  Crazy И незнам кога и къде ще мога нормално да измия една тава или тенджера.
Ще се опитваме ( и се надявам да успеем) на малко място да съберем много неща.

А да питам за прозорците.Удачни ли са стандартните р-ри за прозорец или бихте препоръчали легнал правоъгълен?
Знам, че пак зависи от разположението, но все пак.

# 523
Грозното Пате чудиш се дали да си сложиш механизъм допълнително за такова отваряне или самия прозорец да се отваря само в това положение? До сега как е бил прозореца и ще слагаш ли ред шкафове пред него?

# 524
Не, няма да има шкафове под него.
Чудя се дали да си остане нормален прозорец, с нормално отваряне или да е по този начин
http://veles05.com/files/products/categories/8.jpg

Общи условия

Активация на акаунт