Кухните - 33-та тема

• 79 225
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 541
  • Плевен
Искам да питам ,нова съм в тази тема но дали ще има някъде схеми за кухненски мебели...Идеята ми е да нарежем по размери плоскости и да си я сглобим сами.Мисля ,че ще излезе по-евтино.

# 542
  • София
zllate,РРР,благодаря ви за отговорите!
Просто се влюбих в тази кухня  Embarassed Даже съм си я сложила като тапет на компа  Mr. Green!
РРР,би ли снимала и твоята кухня да я видя  Praynig!

П.П.Много се коментира кухнята на Гретел,но немога да я видя!Като цъкна на линка и ми се отваря камо някаква схема!Гретел,моля пусни пак актуален линк  Praynig

Понеже в апартамента още не се живее, снимките са малко в суров вид, аз и друг път съм ги пускала тук...
Ето.

# 543
Ехааа, страхотна кухня, браво! Точно такива каквито харесвам! Със кеф да си я наредиш  и ползваш  cook

# 544
Просто съм очарована,много красива,топла и уютна кухня!Всичко си е точно там,където му е мястото!Браво,поздравявам те,нека си я ползвате със здраве  HugТочно това искам и аз  PeaceПиши ми на лични колко ти струваше,без уредите,моля те!

nenuTo,видях,че сме писали заедно.И твоята кухня искам да видя.Четох назад в темичката,че и ти нещо такова май правиш!И тъй като и ти си от Варна,би ли споделила фирма,цена и т.н.!Благодаря ти!

# 545
Да и моята е подобна. Не е довършена още, имам 4 объркани шкафа и ги чакам. Междувременно се нанесохме и имах удоволствието да си ползвам както мивката, така и фурната и плота, за сега съм без забележки  Peace Снимки от работния процес има тук:
http://picasaweb.google.com/nenuToD
От скоро съм член на форума, записах се именно заради тази тема (то си и личи по постовете ми). Ще се радвам да помогна с каквото мога

# 546
  • София
РРР кухнята е страхотна и наистина е точно това което и аз искам, благодаря ти много  Hug
nenuTo твоята също е идеална, изобщо тези две кухни са стилът и видът, който и на мен ми допада  Hug

# 547
  • Плевен
А сами ли си правихте проекта ?

# 548
Мен ми го правиха от фирмата, домързя ме сама да го рисувам (на Kitchen Draw е рисуван). Иначе аз си измислих всичко.

# 549
  • Плевен
Мерси Simple Smile

# 550
 nenuTo, а каква ти е ширината на кухнята? Защото моята е нещо подобно като разположение, само дето имам една врата горе-долу на мястото на твоята мивка.
И извинявай, ако си отговаряла вече, но материала какъв е ?

# 551
Хмм, как да отговоря най-точно.... Ами кухненксия бокс като цяло е 2,50 х 2,50 м. Обаче комина е 50 х 50 см, така че двата плота са по 2 метра. Барплота се получи 1,5м, стената, където е хладилника е 90 см плот + 60 см място за хладилник останалото е свободно. Най-тяснята част на входа на кухнята е 65 см.
Материала е дъб вратички + фурнир и ламинирани плоскости за съндъците

# 552
  • София-в сърцата на моите деца
РРР , къде ти правиха кухнята, щото много ми хареса?Не е тайна нали?

# 553
  • София
Моята кухня изглежда подобно като тази на снимката, изработена е вратички от масив - естествен дъб, корпус - ПДЧ. На живо е невероятно красива. Фирмата, която ми я направи, участва всяка година на Стройко, аз също от там ги видях, казва се "Албида", дизайнерката Албена е една от най-талантливити, които срещнах, а преди нея исках оферти от още 6 фирми. Затова я препоръчвам! За изложението обикновено правят отстъпка, което на мен ми спести 350 лв. Точни са.

Излезе 3900 лв без монтажа, забравих той колко беше, но ако не се лъжа - 300 лв. Кухнята ми е Г-образна, 4,30 м, горните шкафове са почти до тавана, оставихме към 10 см отгоре, имам и корниз с лунички най-отгоре.
Това са цени от април миналата година, уточнявам.
Аз бях решила да я правя от МДФ, но цената беше съвсем малко по-ниска, може би с 500 лв, а с около 300 лв по-малко щеше да струва, ако я бях направила от бук, но дизайнерката ме посъветва да я направя от дъб, по-красиво било. Добре, че я послушах.
Фирмата изработва и интериорни врати от дъб, видях ги по-късно в офиса им на ул. Цар Борис І... Скъпи са, нооо.... абе с виждане става... Simple Smile
Иначе на Стройко-то те участват с една лилава кухня, също от дърво, ако не са я продали де... Simple Smile

# 554
Божеееее,тези кухнички ще ги сънувам!От хубави по-хубави!
nenuTo,РРР,zllate,благодаря ви за информацията   bouquet!Ориентирах се вече горе-долу!Снощи ги показах на съпруга и той много ги хареса  Peace От  едната ще откраднем моделчето,от другата-цвета,а от третата-разположението и витринките   bouquet
Аз също ще съм с гранитен плот,същия цвят като този на камината и смятам,че ще се допълнят нещата  Hug Нашия гранит се води"Калифорния", и твоя май на него  ми прилича,nenuTo newsm78 Но може снимката да ме лъже! Много съм щастлива и доволна,че ви открих,направо све едно съм открила Америка  Mr. Green Успокоих се някакси  Peace Да знаете,че пак ще ви притеснявам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт