Кухните - 33-та тема

• 80 051
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Какво знами "остават ли пръсти"? Ми където и да пипаш с мазни пръсти, ще останат отпечатъци. Ако са ти чисти ръцете, няма какво да остане. А никой не би направил кухня от материал, който не се чисти. Друг е въпроса, че колкото е по-гладка повърхността, толкова повече си личат отпечатъци.

# 256
Моята кухня е от кокоболо........

Чудесна ти е кухнята. Моята, като конфигурация се доближава до твоята. Разгледах целия албум, електричарите май са били на поправителен.  Много ми хареса диванът ти - може ли да кажеш на кой производител е. Особено ми харесва идеята със зелената покривка - супер се връзва /и за моята, ако все пак я направя със зелен акцент/, а и пази от детските набези. И още един въпрос - може ли да спи човек на лежанката, без да се разтяга диванът, колко см е дълга?

# 257
Момичета, какво ще кажете за уредите на PYRAMIS, ако някой има  кажете доволни ли сте.

На наши познати оборудването в кухнята им е цялото на Pyramis.Фурната им имаше много програми и те не знаеха как да работят с нея,че викаха човек от София да им разяснява...Не знам дали са доволни,ако ги попитам сигурно ще ми отговорят положително..то толкова пари хвърлиха,че едва ли ще си признаят,че са се набутали. Mr. Green

# 258
Едно въпросче за фурните: Какво е електронен програматор и какво точно може да се програмира с него? Например означава ли това, че ако фурната има електронен програматор, то може да се програмира времето за печене или просто означава, че вътре частите са електронни, а не механични?

# 259
  • София
Аз имам едно питане за фурната, гледам има два модела.
- activeClean® пиролитично почистване
- ecoClean самопочистващо се покритие
Каква е разликата при двете. Доколкото разбрах с първото почиставене станава на пепел , ама при второто 
И понеже съм харесала две фурни с еднакви функции, но разлиакат в цената е голяма само заради почистването се чудя на кои вариант да се спра 

# 260
kimbolina аз имам фурна с втория вид самопочистващо се покритие - фурна Samsung, но това е само покритие на задната част на фурната, панела пред вентилатора. Останалата част от фурната е метална, факт обаче, че основно чистене на цялата фурна съм правила веднъж за 1,5г. Според мен идеята на това почистване е да абсорбира повечето мазнини, които пръскат при печене и по-лесно почистване на уреда. Аз подлагам под решетката плитката тава, която върви с фурната и така, ако покапе нещо мия тавата, не цялата печка.
Според мен не си заслужава по-скъпия вариант, аз такова животно напълно самопочистващ се уред не съм видяла до сега Simple Smile.
zorrytta електронен програматор означава, че не е механичен - има платка, така имаш възможност да задаваш различни програми за готвене включително продължителност на готвене и фурната спира след посоченото време. Имаш функция заключване на бутоните, регулиране на градусите от 0 до 250 през интервал 10 единици.  Като цяло е с много допълнителни възможности.

# 261

zorrytta електронен програматор означава, че не е механичен - има платка, така имаш възможност да задаваш различни програми за готвене включително продължителност на готвене и фурната спира след посоченото време. Имаш функция заключване на бутоните, регулиране на градусите от 0 до 250 през интервал 10 единици.  Като цяло е с много допълнителни възможности.

Благодаря! Дано да е така Simple Smile

# 262
  • София
Eto това е дадено като характеристика
ecoClean самопочистващо се покритие на тавана, задната и страничните стени
Изцяло стъклена вътрешна страна на вратата
Гладки вътрешни страни с titanGlanz-емайл

Как става самото самопочистване  newsm78

# 263
Според мен не си заслужава по-скъпия вариант, аз такова животно напълно самопочистващ се уред не съм видяла до сега Simple Smile.
Има-пиролизата.

# 264

Благодаря! Дано да е така Simple Smile

Почти е така, ама не баш. Ето този модел няма програмиране на време май:

По-скоро въпроса ми трябваше да бъде дали всички фурни с електронен програматор имат и таймер.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 09:39 от zorrytta

# 265
  • Ямбол
beep one,  мерси за отговора, май взех да се отказвам от пирамиса и клоним към bosh или AEG.
Айде помагайте сега, за бяла кухня с гръб черно стъкло какъв плот да избера?

# 266
krastavichka, къде в Ямбол си поръча гръб от стъкло? Ако фирмата има сайт, моля те да ми го пратиш! Мерси предварително!

# 267
  • Пловдив
Здравейте. Досега само ви четях, разглеждах кухните, които сте направили, сега нахълтвам с въпрос.Предстои ми нещо, не точно ремонт, но се налага бързичко да разкарам старата си печка, да я поставя в едно жилище за отдаване под наем и ще се наложи да направя нещо, за да има къде да готвя. Та на въпроса, като изключим ЕСТЕТИКАта, искам да разбера плюсовите и минусите на вградена фурна и котлони за вграждане и от друга страна на нова, пак с кирамичен плот печка, но свободно стояща. И евентуално да ме насочите към марка, от която сте доволни. Аз лично от вчера разглеждам, мислех си за Фагор - пералнята ми е от тази марка и толкова години ми служи без проблем, но незнам, дали правят добри печки newsm78 Ще съм доволна на всеки съвет

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 21:02 от mama mariana

# 268
Здравейте. Досега само ви четях, разглеждах кухните, които сте направили, сега нахълтвам с въпрос.Предстои ми нещо, не точно ремонт, но се налага бързичко да разкарам старата си печка, да я поставя в едно жилище за отдаване под наем и ще се наложи да направя нещо, за да има къде да готвя. Та на въпроса, като изключим ЕСТЕТИКАта, искам да разбера плюсовите и минусите на вградена фурна и котлони за вграждане и от друга страна на нова, пак с кирамичен плот печка, но свободно стояща. И евентуално да ме насочите към марка, от която сте доволни. Аз лично от вчера разглеждам, мислех си за Фагр - пералнята ми е от тази марка и толкова години ми служи без проблем, но незнам, дали правят добри печки newsm78 Ще съм доволна на всеки съвет

Ами вградената фурна има смисъл, само ако смяташ да си правиш нови кухненски шкафчета. Иначе да правиш един шкаф само за вградена фурна няма смисъл.

# 269
  • София
За мен това е големия плюс на вградена фурна и котлони - спестяването на място.
Но ние си купихме печка доста преди да направим ремонта.
Едно ще ти кажа - ако кухнята ти е малка, гледай и печката да не е много обемна.

Общи условия

Активация на акаунт