Кухните - 33-та тема

• 80 035
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ееееех ,момичета надявам се до 10 дни и аз да ви се похваля с дългоочакваната от мен кухня.Уж майстора е бързак (пу-пу), но да видим.

# 301
Дай план и изводи, ако няма да ги местиш. Може да се измисли нещо. Сигурно само аз ти разбрах въпроса, защото при мен е същото, но размерите са 50 и 90 и нямах такива проблеми...  Може би и при теб е било 90, но пода е вдигнат повече...
Мдааа, повдигнахме пода, щото налепихме плочки...Изводите са на средата на въпросната стена, на която ще е кухненското. Нямам чертеж за съжаление. Уточнявам, че това не е точно кухня, няма да се готви, ще има само мивка,  малък хладилник, кафемашина...колкото да имам вода на етажа.

Ами щом е така, нищо не ти пречи да си напарвиш единия шкаф по-нисък или по-плитък.

# 302
  • София
Ще покажа вече "работеща" кухня.
Миалната се мъдри там още не монтирана.
За това питах за сушилника. Искам да го разкарам, този голямия и грозен. Но си мислех, дали няма да ми е много голо. newsm78
Както казва една позната ще прилича на шоурум. Да си закача един такъш малък за акцент.
Но се чудя как ще стане в камъка. Май ще трябва да ги викам пак  от Стоун центъра. newsm78.
На ПДЧ-то ще си сложа леда и няма да може и той да е там според мен. Има една снимка с кабелче в шкафа.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.20513716

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 09:08 от geryger

# 303
За това питах за сушилника. Искам да го разкарам, този голямия и грозен. Но си мислех, дали няма да ми е много голо. newsm78
Както казва една позната ще прилича на шоурум. Да си закача един такъш малък за акцент.
Но се чудя как ще стане в камъка. Май ще трябва да ги викам пак  от Стоун центъра. newsm78.
На ПДЧ-то ще си сложа леда и няма да мове и той да е там според мен. Има една снимка с кабелче в шкафа.

Много ми хареса колко е прибрана кухнята.Изобщо не е стерилно Peace

# 304
На ПДЧ-то ще си сложа леда и няма да мове и той да е там според мен. Има една снимка с кабелче в шкафа.

Много ми хареса колко е прибрана кухнята.Изобщо не е стерилно Peace
И на мен много ми харесва. Обичам такива точно "прибрани" кухни.

# 305
  • Стара Загора
geryger, сушилника е купен от Пазарджик. Фирмата, която ги продава е вносител. Турско производство е на Viole. Ползвам го вече 1,5  г. и съм доволна. Цената беше около 50 лв. / и сега е толкова /.
Наскоро видях в Айко същият по размер и вид, но с друг производител - цената беше като за Айко - 99,90 лв. Mr. Green

Мисля, че на твоето местенце би стоял добре. Аз лично не харесвам нито сводобно стоящите, нито вградените в шкаф. При 1,60м. трябва да си вземам стълба за всяко вадене и прибиране на чинийка  Laughing

# 306
Аз също имам такъв сушилник.Купен е от Стара Загора от магазин на ЛИДЕР.Много съм доволна,ползвам го безотказно.За мен това е  едно стилно и практично решение Peace

# 307
  • София
geryger, сушилника е купен от Пазарджик. Фирмата, която ги продава е вносител. Турско производство е на Viole. Ползвам го вече 1,5  г. и съм доволна. Цената беше около 50 лв. / и сега е толкова /.
Наскоро видях в Айко същият по размер и вид, но с друг производител - цената беше като за Айко - 99,90 лв. Mr. Green

Мисля, че на твоето местенце би стоял добре. Аз лично не харесвам нито сводобно стоящите, нито вградените в шкаф. При 1,60м. трябва да си вземам стълба за всяко вадене и прибиране на чинийка  Laughing
Аз също имам такъв сушилник.Купен е от Стара Загора от магазин на ЛИДЕР.Много съм доволна,ползвам го безотказно.За мен това е  едно стилно и практично решение Peace

Благодаря, ще потрърся.

# 308
  • София
Засега само се записвам да следя  Simple Smile Скоро ще правим проект,кухнята ни е малка,с отвратително разположение и много чупки.На едната стена,която е дълга 2,05 м. трябва да се съберат мивка,пералня,фурна и котлоните с абсорбатора   Thinking
Идеята със сушилника много ми хареса,тъкмо спестявам малко пространство от едната страна  Simple Smile

# 309
  • В една Дупка.
Здравейте,на нас скоро ни предстои обзавеждане , чета ви от доста време, след това строежа спря, но сега започнаха ссъс много проблеми, дано този път стигнем до абзавеждането, от Варна съм и се интересувам за отзиви за кухни, много ми харесват тези със лаковото покритие! Посетихме Паприков, излезе със много идей, имате ли впечетление от фирма и друго каквото може да ми е от полза !
Сега наскоро ходих на гости на приятелка, с бяла лакова кухня...красота. Много ми хареса. Предстои ни обзавеждане на апартамент, със сигурност ще е лакова. Виждала съм на живо и червена такава. Уникална беше и тя, но  е мн задължаваща, някак тежко стои. Прекалено голям акцент ще ми бъде на мен в стаята, където ще е и холната гарнитура с маса, и кухненската маса...и самата кухня.
И нали си знаеш какво поддържане трябва...Simple Smile

# 310
  • Точно където трябва
Дай план и изводи, ако няма да ги местиш. Може да се измисли нещо. Сигурно само аз ти разбрах въпроса, защото при мен е същото, но размерите са 50 и 90 и нямах такива проблеми...  Може би и при теб е било 90, но пода е вдигнат повече...
Мдааа, повдигнахме пода, щото налепихме плочки...Изводите са на средата на въпросната стена, на която ще е кухненското. Нямам чертеж за съжаление. Уточнявам, че това не е точно кухня, няма да се готви, ще има само мивка,  малък хладилник, кафемашина...колкото да имам вода на етажа.

Ами щом е така, нищо не ти пречи да си напарвиш единия шкаф по-нисък или по-плитък.
Хм...а плота? Рязан-НЕ! Ако всички са по-ниски дали ще е мн. неудобно?

# 311

Да, права си за плота. И аз не бих го рязала. Значи остава варианта за по-нисък шкаф или целия плот.
Аз исках целия плот да ми е по-нисък, но нямаше как да стане, защото ще трябва да има пералня под плота, която не е за вграждане. Затова си направих по-нисък плот само от едната страна на кухнята. Тя е на Г.
На мен ми е много неудобно плота да ми е висок.

# 312
  • Банкя
Дай план и изводи, ако няма да ги местиш. Може да се измисли нещо. Сигурно само аз ти разбрах въпроса, защото при мен е същото, но размерите са 50 и 90 и нямах такива проблеми...  Може би и при теб е било 90, но пода е вдигнат повече...
Мдааа, повдигнахме пода, щото налепихме плочки...Изводите са на средата на въпросната стена, на която ще е кухненското. Нямам чертеж за съжаление. Уточнявам, че това не е точно кухня, няма да се готви, ще има само мивка,  малък хладилник, кафемашина...колкото да имам вода на етажа.

Направи го тогава този крайният шкаф до прозореца по-плитък (50см) и висок (колкото прецениш, че ти върши работа). Тогава работният плот ще свръшва до шкафа и няма да има странно рязане. Peace

Нещо подобно, но плотът да е изрязан до стъкления шкаф, а той да продължава до долу. Не намерих по-подходяща снимка. Wink

# 313

Направи го тогава този крайният шкаф до прозореца по-плитък (50см) и висок (колкото прецениш, че ти върши работа). Тогава работният плот ще свръшва до шкафа и няма да има странно рязане. Peace

Нещо подобно, но плотът да е изрязан до стъкления шкаф, а той да продължава до долу. Не намерих по-подходяща снимка. Wink

Това е добра идея.  Може да го направиш плитък и висок колкото горния ред шкафчета и със същия цвят, а останалите долни шкафчета да са друг цвят. Ето така набързо на пейнт:)

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 23:30 от zorrytta

# 314
  • Точно където трябва
Благодаря ви!!!!!!!!!  bouquet Страхотни идеи!

Общи условия

Активация на акаунт