Кухните - 33-та тема

• 79 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Струва ми се, че това не е ъглова мивка, а обикновена мивка, сложена по диагонал. На ъгловите мивки самото корито е под ъгъл.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 15:22 от РРР

# 406
Момичета, може ли да ми коментарате идеята за ламинат в кухнята? Тъй като кухнята представлява малка част от хола, а имам и малко дете, не ми се ще да сме на плочки (мн. студено държат).
Съмненията ми са:
Дали ламината няма да стане на нищо от мокрене и мазане в кухнята?
И дали не е толкова студен, колкото са и плочките?

# 407
  • София
Имам едно въпросче, може и тъпо да ви се струва ама сега се замислих. Спрях се на подобна мивка за кухнята, сега имаме с едно корито , тази е с две :
http://www.stroi.bg/p/art0002084-kompozitna-mivka-eurolux-ego-es … -granitek-51.html

Та питането ми е малкото за каквоо се използва, сега мислих и нищо не ми ражда главата  Embarassed

Ето ти мивка.

# 408
Момичета, може ли да ми коментарате идеята за ламинат в кухнята? Тъй като кухнята представлява малка част от хола, а имам и малко дете, не ми се ще да сме на плочки (мн. студено държат).
Съмненията ми са:

Е това е коментирано 100 пъти в последните 1-2 теми. Прочети назад. Естествено, че ламината не е за кухня. Сама си си отговорила на въпроса.

# 409
Имам едно въпросче, може и тъпо да ви се струва ама сега се замислих. Спрях се на подобна мивка за кухнята, сега имаме с едно корито , тази е с две :
http://www.stroi.bg/p/art0002084-kompozitna-mivka-eurolux-ego-es … -granitek-51.html

Та питането ми е малкото за каквоо се използва, сега мислих и нищо не ми ражда главата  Embarassed

Ето ти мивка.

Гери
твоят смесител в кухнята какъв беше? Доволна ли си? Почнах да гледам смесители и ми бръмна главата. Искам висок, да му е подвижно рамото(въртящо) и да има душ.

Ох забравих... Извинете.. Трябваше да редактирам.

# 410
  • София
Моя е Тетрис С на Бланко. Доволна съм. Около 370.00лв. беше. Има го в сайта им, като размери. Има исканите от теб функции.

# 411
  • София
РРР, радвам се, че ти харесват малките плочици Simple Smile
Но ако някой си слага такива, задължително накарайте майстора
да махне  елементите,  които ги свързват в "мража"
и да си ги лепи плочка по плочка.

Mr. Green

Shocked Shocked Shocked

# 412
Оп, тук се включвам, аз ще имам ъглова мивка, надявам се до края на месеца, за сега мивчицата изглежда така: http://picasaweb.google.com/nenuToD/MyKitchen#5517242611727911522
Една друга мама, Кремена, има същата, но не я е показала още в готовия си вид (Креми, чакаме те Peace )
Иначе аз бях питала за съвет, избирах между ъглова мивка на Тека, Пирамис и тази на Санитек, която в крайна сметка си взех, защото беше на най-добра цена, а и беше най-малка като периферия.
Ти ъглова мивка ли ще си слагаш?
Точно това е, което търсех! Благодаря ти!
Ъглова мивка ще слагаме поради ограниченото място. Къде мога да я видя на живо? От къде е купувана твоята? Виждам, че си от Варна и ти. Редактирам се. Видях адреса на фирмата в града.

# 413
Струва ми се, че това не е ъглова мивка, а обикновена мивка, сложена по диагонал. На ъгловите мивки самото корито е под ъгъл.

Може би имаш предвид това:

Според мен са неудобни. Иначе моята така да се каже е мулти - води се ъглова, но може да се постави успоредно и си става стандартна мивка с нестандартна форма. Изглежда ето така:

Когато търсих вариант за моя ъгъл, видях като решение сложена кръгла мивка в ъгъла, но и те ми изглеждат неудобни.

bibsy, ако си вземеш и ти такава мивка, кажи им на тези от магазина, че дължат намаление на БГМама, и по-специално темата за кухните  Joy Joy Joy

# 414
gitrova_eva , ей това се казва КУХНЯ! С мъжа ми дълго се любувахме на проекта. Нямам търпение да покажеш снимки на желаната и да и се радваш със здраве Hug
 Моля те сподели на лични каква е цената(грубо) за тази красота?

# 415
Цената няма начин да не е "твърде груба"  Simple Smile . От проект до изпълнение има мнооого път и единици са тези , които могат да направят нещо точно както е дизайнерския замисъл .

# 416

bibsy, ако си вземеш и ти такава мивка, кажи им на тези от магазина, че дължат намаление на БГМама, и по-специално темата за кухните  Joy Joy Joy

Laughing Непременно! За сега сме на тема бани, но смятам да наминем тези дни до магазина им. Ще се налага май да променяме куфара в кухнята, където ще е мивката  Tired
Хубав ден на всички!

# 417
  • Ямбол
аз ще съм с ламинат в кухнята, надявам се,че няма да има проблем, прото не ми харесват лайсните помежду и според мен няма смисъл от един ред плочки, но всеки сам си преценя

# 418
е, все пак кухнята не е баня, така че няма проблем да се ползва ламинат. а пък ако не дай си боже стане фал, ще може да се подмени лесно! Laughing

# 419
Съмненията ми са:
Ние имаме ламинат в кухнята от 5 години. Да отбележа, че го наводнихме отдолу (в смисъл влезе много вода между подложката и ламината веднага след поставянето) изсушихме го и даже не се наду. Студен си е, но не като терекота и се чисти лесно, така че всеки си преценява аз не го отчитам като грешка.

Общи условия

Активация на акаунт