Кухните - 33-та тема

• 79 318
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Знае ли някой къде в София може да се намери корк за подова настилка ? Определено това ще е най-подходящо в моя случай  Tired , но всички фирми които намирам са все в провинцията .

На улица Оборище има Коркова къща. В частта между Евлоги Георгиев и Бул. Левски е.

# 466
  • In someone's dreams
Здравейте!

Да попитам аз, някой правил ли си е кухненските мебели до тавана? В смисъл - горния ред шкафчета да са всъщност два реда, стигайки до тавана. Предстои ми и на мен поръчка на нова кухня и ми се иска да е такава. До сега бяха стандартните и имаше 30 см разстояние до тавана, което събираше единствено прах. Моля за мнение  Hug

# 467
  • София
моите шкафове са до тавана - поради недостиг на място. с по-ниски шкафове помещението изглежда "по-въздушно", но ако мястото в кухнята е малко, не бих се лишила от допълнителен обем за съхранение.

# 468
Знае ли някой къде в София може да се намери корк за подова настилка ? Определено това ще е най-подходящо в моя случай  Tired , но всички фирми които намирам са все в провинцията .

На улица Оборище има Коркова къща. В частта между Евлоги Георгиев и Бул. Левски е.
на Раковски, почти до Сливница е другия им магазин  Peace

# 469
Здравейте!

Да попитам аз, някой правил ли си е кухненските мебели до тавана? В смисъл - горния ред шкафчета да са всъщност два реда, стигайки до тавана. Предстои ми и на мен поръчка на нова кухня и ми се иска да е такава. До сега бяха стандартните и имаше 30 см разстояние до тавана, което събираше единствено прах. Моля за мнение  Hug
Моята кухня ще бъде такава. Това беше предложение на Манди и много ми хареса. За сега мога да ви покажа само проекта, защото ще е готова в края на октомври  Grinning
Eто го:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/43/Me4tanata_kuhnq#photo=1
Цвета на долните шкафове го променихме в последния момент, но се надявам да се получи добра комбинация.

# 470
Здравейте!

И моята ще бъде такава, но снимки и аз  мога да покажа в края на октомври  Grinning

# 471

Да покажа скица на кухнята ,само  ни остана  ,да изберем какъв   цвят  ще е облицовката Hug

# 472
здравеите моми4ета отдавна следя темата,защото и ние сме в ремонт.Вече уто4нихме проекта ,но сега пак пе4ката и котлоните.Ниакои 4увал ли е за BOMPANI ,разглейдах някакъв саит и попаднах на тази марка цените са горе долу добри.Има6е и на simens ,но  понеже нищо неразбирам от техника ре6их да ви питам.Моля даите ми савет коя марка е по- добра. newsm78

# 473
  • Точно където трябва
Поради проблем в кухнята обмислям да направя шкафовете по плитки, примерно с 10см. Може ли да се реже безпроблемно плот, той нали е нeкантиран по едната дължина?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 13:54 от elliee

# 474
Поради проблем в кухнята обмислям да направя шкафовете по плитки, примерно с 10см. Може ли да се реже безпроблемно плот, той нали е накантиран по едната дължина?

По принцип може да се реже , но най добре отидете да ви го отрвжат и кантират , на много места предлагат тази услуга  Peace особено в големите магазини.

# 475
  • Точно където трябва
Е, да то няма аз да го режа  Simple Smile А защо и да го кантират, на мен са ми слагали и тази страна откъм стената не са я кантирали   Confused

# 476
Ми незнам на мен ми "цъфна" шкафчето в тоалетната под мивката( не го кантирахме от акъл) , а там не е много мокро, колкото и в кухня  Rolling Eyes

# 477
  • In someone's dreams
....... Моята кухня ще бъде такава. Това беше предложение на Манди и много ми хареса. За сега мога да ви покажа само проекта, защото ще е готова в края на октомври  Grinning
Eто го:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/43/Me4tanata_kuhnq#photo=1
Цвета на долните шкафове го променихме в последния момент, но се надявам да се получи добра комбинация.

Много добър проект, поздравления!

Цветовете на които сме се спрели ние са: долен ред - венге, среден - бордо, горен /до тавана който е/ - пак венге. С бял гръб и бял плот. В представите ми е великолепен, дано и на живо да е такъв.

В края на октомври и аз ще се отчитам със снимки. Дано само котка не ми мине път.

# 478
  • София
Здравейте!

Аз.
Отгоре имам бленда 8см.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.19718326
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.19752439
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.20513745
Разпитай ги добре за тази бленда. Ще ти гарантират ли че ще прилепва плътно? Да не ти обясняват после, че тавана бил крив и т.н.
Защото на гардероба, блендатата ми е гола вода. тавана бил крив, идвало на различни сантиметри и т.н. И ти се примиряваш.... Но  Naughty мъжа ми, ми направи забележка. После им обясних, че ако блендата на кухнята не е перфектна нищо няма да платя. Ако трябва шаблон да си направят за нея. И я направиха, но за другата не искаха.
Така, че много ги дръж из късо за блендата и шкафовете до тавана.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:45 от geryger

# 479
Някой виждал ли е да се продават 'капаци ' за ел. котлони на печка? Имам нужда от такива, защото печката е комбинирана и ел. котлони изобщо не ги ползвам. Тези капаци се слагат върху котлона, за да не се цапа, ръждясва и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт