Отговори
# 60
Джес, а Гери ще бъде ли шаферка? Нея успя ли да облечеш или тепърва ще търсите тоалет?

Че как - даже ще са 2 - с племеницата ( на 1-ви братовчед щерката). Вече сме готови с рокли и обувки. Сега много успешно действа репликата - "Абе тииии ще четеш ли или ще видиш сватба на Върба в сряда, през крив макарон" Twisted Evil  Whistling Гадна съм , знам, ама после не ми се слушат ревове защо другите са прочели повече от нея  Rolling Eyes

# 61
Джулс с влака ли? Кога ще пийнем каЙве?

Едва ли ще искаш да е У 6.00 часа сабахлем.  Crazy
Ами май да.   Tired
Ама ако не мoже др. път и в 6 шА додA.

# 62
Джулс с влака ли? Кога ще пийнем каЙве?

Едва ли ще искаш да е У 6.00 часа сабахлем.  Crazy
Ами май да.   Tired

Joy Joy Joy

Знам си аз, за това - като си тръгнем.  Wink

# 63
  • София
Джес, и ти си зла, кат мен  Joy! Купила съм и за Марти една книга за морето, което предполагам ще му сговняриса настроението, ама нЕма начин иначе  ooooh!! Толкова да му се играе и толкова да не му се чете  Crazy!!!

# 64
Айде тука пак срещички си уговаряте Crazy. Нищо, радвам се за вас Hug! Дано и мен ме споходи това щастие един ден Wink.
Джулке, сами ли отивате? Направи ли резервация някъде? Четох те в една тема, че питаше.
Вени, дремливо ми е нещо Rolling Eyes. Иначе съм добре Hug

Джес, и ти си зла, кат мен  Joy! Купила съм и за Марти една книга за морето, което предполагам ще му сговняриса настроението, ама нЕма начин иначе  ooooh!! Толкова да му се играе и толкова да не му се чете  Crazy!!!

О, и аз съм гад мръсна bowuu. Ама няма как. Щерката от първи клас посещава басейна с книжка под мишница, а тя ходи почти всеки ден. Даже нали и без да ви казвам знаете, че една книга преплува басейна ъв корс ooooh!

# 65
Поли, скачай в колата и айде на кафе с нас - няма да те върнем  Mr. Green И къде да спиш ще се намери Mr. Green Може да е на балкона - ама от сърце  Mr. Green Whistling

# 66
Джулке, сами ли отивате? Направи ли резервация някъде? Четох те в една тема, че питаше.

Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че ОЩЕ не знам?!  Close Crossing Arms
И после как да не беснея?  Twisted Evil
Но нищо - решила съм, че няма да се ядосвам - взимам си децата и хайде на море.
Въобще няма да си развалям почивката, щото някои хора не знаят сърби ли ги, боли ли ги, драго ли им е.  Crossing Arms
Иначе - не, не съм резервирала нищо, аз още не знам къде отиваме.  ooooh!  Laughing
На място ще избирам.
А в оная тема никой нищо не каза.

# 67
Джулс, ако имаш нужда от нещо не се притеснявай да ми звъннеш.  Peace
Отивам за манджата на Кико.  sweating

# 68
  • Пловдив
Джулс, ми питай тука, бРе? Що питаш къдет не ти отговарят?!?  Mr. Green

# 69
Джулс, ако имаш нужда от нещо не се притеснявай да ми звъннеш.  Peace

Hug

Джулс, ми питай тука, бРе? Що питаш къдет не ти отговарят?!?  Mr. Green

Ми, а де.
Питах за Несебър - какви са цените на квартирите, че отдавна не сме ходили там и какво се предлага за тези пари, но никой нищо не каза, та най- вероятно ще сме си в Поморие, но пак казвам - квот ми реши лудата глава, кат се "приземим"  Mr. Green в Бургас, това ще бъде.

# 70
....Отивам за манджата на Кико.  sweating

Даянка ходи с колелото забързо Tired.

Поли, скачай в колата ....

Коя кола бре Crazy? Аз ко шофирах..... Mr. Green......ми бая работа щях да свърша Twisted Evil

Джулке, ти поне каза и отряза, пък аз Tired. Ей тука ш'си сИдЯ у жегата. Кат' ви казвам, че съм смотана #Cussing out

# 71
Джулке, ти поне каза и отряза, пък аз Tired. Ей тука ш'си сИдЯ у жегата. Кат' ви казвам, че съм смотана #Cussing out

Ма, нЕма 6- 5 при мен.
Мълча, мълча и като откАча....  Twisted Evil

Нищо, догодина ако пак така ни ядосват, хващам те под мишница и заминаваме целокупно, со се 'сички дечурлига на морето.
Шъ земем и Стефчето, па може и нЕкой друг, стига да искат.  Wink
И шъ видите кво море шъ си изкараме.
  Party

# 72
  • София
Джули, всичко е въпрос на късмет и търсене. Като цяло могат да се намерят и по-ефтини квартири, но пък в самия Несебър е по-скъпо. А и било голяма фрашканица. Мисля, че в Поморие ще ви е по-спокойно, ако търсите това, разбира се. От друга страна, в Несебър има много развлечения за децата, седователно много харчове за глЮпости от рода на: ще ловя патки в два пръста вода, искам от тая царевица, от тая царевица и от тая царевица  Crazy!
Джулс, сега се сетих! Имаше една тема за почивка до 500 лв. в На път, на марое, на почивка... Там едно момиче беше писало за квартира в новия град, от която е останала много доволна, даже имаше снимки  Peace.

Поли, стига се дърпа, земи се съгласи за септември! А без ич да не е по-добре  Hug!?

# 73
Вени, мерси, душко Hug, ся отивам да търся тЪз тема и да видя за кво става въпрос.

# 74
...Поли, стига се дърпа, земи се съгласи за септември! А без ич да не е по-добре  Hug!?

Tired
Цикълна на море - тц Crossing Arms. И хапчета против цикъл - пак тц Crossing Arms. По-добре без ич, мноО важно Crossing Arms Rolling Eyes Tired

Джулке, само си чешим езиците ние, нищо не правим ooooh!. Ние за един уикенд не моИм сА събрА, ти викаш цяло море #Crazy. Пък и някои ще почват работа ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт