Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 245
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А аз връткам на попа мекици...ага се смили... smile3503 newsm64

# 466
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е как да ви наказвам бееее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Първо умрях от смях,второ Дари ме уби с молитвата...и накрая Зизана ми изби зъбите с мекиците Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Единствено Паче ме разочарова,че не е показал антената в близък план да и се порадваме всички Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingно и на него му прощавам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

nelka123 ,много се радвам че съм помогнала за обогатяването на колекцията ти,аз самата както се досещаш съм болна на тази тема Mr. Greenно моите заслуги са само до ровенето и намирането на филмчетата и когато някой  отдава такова огромно значение на тази ми дейност ме притеснява EmbarassedС огромно удоволствие бих се срещнала с теб и въобще не ме обиждаш с това си желание Hug Hug HugБлагодаря ти отново за милите думи Heart Eyesрадвам се че вече се познаваме па дори и само виртуално.....както се казва -краставите магарета се надушват Laughing Laughing Laughingявно не случайно си поподнала в  селото ни Hug Hug Hug

А сега дедо ви поп ще се гмурне в битовизми,щото има един келеш дето яде като Симеончо на задушница и трябва някой да му готви ooooh!
Следобяд съм на линия....Желая на всички приятен и усмихнат ден!    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

# 467
Ха добро утро и от мен.
ох Зизу само като ти вида пукета и ми става много готино Hug
Добро утро Паче... Hug
Може ли БГ-субс...ко' значи "ПУКЕТА"??? Joy Joy Joy
Ако си мислиш за тва дет и аз...да уточним аз съм дама и немам таквоз чудо... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy объркал съм една буквичка   Joy Joy Joy Mr. Green

Единствено Паче ме разочарова,че не е показал антената в близък план да и се порадваме всички Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingно и на него му прощавам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

[/quote]
антената в близък план и точните мерки ще покажа след 23 часа. Mr. Green Laughing Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 11:43 от pachetooo

# 468
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Олееееееее, хората на балконя кой знае кво си мислят за нас... #Shocked #Shocked doh doh rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Че сме,пуши явно нещо,сещаш се за нащо срутеното сИтИ и аз им приложих,кво точно сме пушили Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ДА СИ ПРИЗНАЯ И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СЕ ОБИДИШ  - LACUNABABE  ,  ЖЕЛАЯ СЪДБАТА ДА МЕ СРЕЩНЕ С ТЕБ , МИСЛЯ , ЧЕ СИ ИНТЕРЕСНА ЛИЧНОСТ , КОЯТО ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА ПОЗНАВА ПО-ДОБРЕ...  bouquet  bouquet  bouquet      

Всички това искаме,ама сме далече ooooh! doh ooooh! ща стане и тава,времето ще го покаже Rolling Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гюнайдън пичолар! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Морелкеее...кой дириш по нощите ма джанъм...виновните бехме тукЯ ама ся сме в изповедалнята при попа...тайно се надяваме да не ни накаже... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Морелче изпусна кУпонЯ Joy Joy Joy Joy Joy
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ха добро утро и от мен.
ох Зизу само като ти вида пукета и ми става много готино Hug
Добро утро Паче... Hug
Може ли БГ-субс...ко' значи "ПУКЕТА"??? Joy Joy Joy
Ако си мислиш за тва дет и аз...да уточним аз съм дама и немам таквоз чудо... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Почнахте ме пак от сутринта Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Офффф...дано само не ни накаже да чистиме църквата... newsm12[/b]

Ша чистим,няма на къде Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е как да ви наказвам бееее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Оф отървахме се,много милостив поп имаме
Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

А нещо пак се получи ферман,а това е за 1 вечер
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 469
 newsm49Добър ден Heart Eyes,аз съм в полет още и като гледам Пачето ще ме кара сега до 23.00 часа да съм в небесата в очакване на антената(ако срещна Шефа ще кажа две-три добри думи за нашия поп,че е добричък и милостив) Mr. Green

# 470
Aе от мен една снимка да не забравяме как какво е темата  Mr. Green

# 471
newsm49Добър ден Heart Eyes,аз съм в полет още и като гледам Пачето ще ме кара сега до 23.00 часа да съм в небесата в очакване на антената(ако срещна Шефа ще кажа две-три добри думи за нашия поп,че е добричък и милостив) Mr. Green
Ама оуууу...я слизай доле...кво ми летиш у небесата...до 23.00ч. ше ти свърши горивото... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Я, КЪШ...от "Божествения пакет"...чак покрай господ пикира... Mr. Green

# 472
Здравейте  bouquet
Дано не е много нахално от моя страна,  Heart Eyes но ви препоръчвам да си наемате охрана за Пачето  Mr. Green в  23 ч ; бъдете и с каски защото и  балкона вероятно ще се срути Joy Joy Joy

# 473
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Връщам се да чета  Grinning

# 474
  • КиТ
Дано не е много нахално от моя страна,  Heart Eyes но ви препоръчвам да си наемате охрана за Пачето  Mr. Green в  23 ч ; бъдете и с каски защото и  балкона вероятно ще се срути Joy Joy Joy

Свеки вЕрно трябва да помисли над тоя въпрос Mr. Green Mr. Green Mr. Green,за каските е добра идея ще се екипирам
tooth tooth

# 475
Яле ги и каските...секи да налупва по една довечера... Mr. Green

На кой му не идат...има и от тези... Mr. Green

# 476
Здравейте  bouquet
Дано не е много нахално от моя страна,  Heart Eyes но ви препоръчвам да си наемате охрана за Пачето  Mr. Green в  23 ч ; бъдете и с каски защото и  балкона вероятно ще се срути Joy Joy Joy
Каските....Добре!!! Ама охраната...айде нема нужда... Mr. Green
Пазителя- КАТЕРИЧОК му стига... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 477
Ама оуууу...я слизай доле...кво ми летиш у небесата...до 23.00ч. ше ти свърши горивото... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

На самолета може и да му свърши ама у главата вертолето как се спира Joy Joy Joy Joy
Аз нема да си слагам каска,белким ме удари нещо у главата,че да ми се привидят числата от тотото,а после Пачко сам ще си дойде при мене без много да го навивам Mr. Green

# 478

На самолета може и да му свърши ама у главата вертолето как се спира Joy Joy Joy Joy
Аз нема да си слагам каска,белким ме удари нещо у главата,че да ми се привидят числата от тотото,а после Пачко сам ще си дойде при мене без много да го навивам Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 479
   НО ТАЗИ ВЕЧЕР "ЛЮБОВ НА ДРУГ ЕЗИК" МЕ НОКАУТИРА... ТОВА Е НЕЧОВЕШКИ ФИЛМ -  [/quote]
Нели,понеже с този пост веднага ми възбуди любопитството,този следобед си пуснах въпросният филм и съм солидарно напълно с мнението ти,филма е стойностен наистина....и най-вече изключителната игра на Мерт Фаарат.  bouquetЕ как играе тоя човек глухоням не е истина ShockedМного са убедителнибе и той и Мелиха от Езел(ако не си го метнала,не го изпускай за нищо на света)тия хора са много педантични в работата си и затова са толкова добри,и таланта е налице,но и усърдието се вижда Peace

Общи условия

Активация на акаунт