Отговори
# 660
Кори,честита месечинка на Никол!   bouquet

# 661
  • Казанлък
Здравейте мамчета!
Много сте изписали, но нямам време да ви изчета. Искам само да споделя с вас добрата новина, че на 20.08 в 13.55 се роди нашият син Ахмед - 4.200 кг. и 52 см. Вчера ни изписаха от болницата и сега се гледаме вкъщи.
На всички нови майчета честити бебенца!

# 662
Моля спешно за съвет!
Имаме си колики  Sad . Педиатърката ми беше казала да си имам какпи Биогайа като се появяли коликите, ама те много рано започнаха. Може ли от толкова малък/7 дни/ да му ги давам,-не мога да открия педиатърката.

# 663
  • София
Моля спешно за съвет!
Имаме си колики  Sad . Педиатърката ми беше казала да си имам какпи Биогайа като се появяли коликите, ама те много рано започнаха. Може ли от толкова малък/7 дни/ да му ги давам,-не мога да открия педиатърката.
Може, давай спокойно

# 664
  • София
Честито бебче Ахмед на мама Кадрие, да е жив и здрав, много весел и много послушен smile3525

# 665
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честити бебчета на всички новородили!  bouquet sungirlaug Hug Hug Hug

floral dream, можеш спокойно да даваш биогайа - съдържа "добри" бактерии, които са съставна част от майчината кърма. А и като цяло капките действат с натрупване, та колкото по-отрано ги започнеш, толкова по-добре.

# 666
  • Смолян
Здравейте и от мен мамчета!
Първо честити нови бебчета да са живи, здрави и много послушни!
Благодаря на всички за пожеланията!
И ние от четири дни сме си вкъщи и свикваме един със друг, засега Дани е много послушен и ме оставя да си поспя поне 5 часа през ноща, а от третия ден е изцяло на кърма!
Кърмата ми слезе още на третия ден, но от сутринта, когато ми го дадоха цял ден бяхме като скачени съдове, непрекъснато сучеше ту от едната, ту от другата гърда и до вечерта кърмата ми се спусна, получих и запушване на каналите, но сестрите в болницата бяха много отзивчиви и ми помогнаха да оправя някак си положението!
Самото раждане беше много леко та дори и забавно, раждах секцио със спинална упойка, видях бебока веднага след като го извадиха, а и се раздвижих много бързо!
Лека вечер и от мен!

# 667
adelina_bg би ли коригирала и допълнила инфото ми от първата страничка Wink

""бебе Йоан 49см - на мама IR на 30 год. от гр.Варна (термин 22.08.2010)""

Йоан се роди 3кг,аз съм на 31г и термина ми беше на 25 август !!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 668
момичета,как са вашите бебета с връщането на мляко? нашият връща все по различно време и различно количество, а аз все изтръпвам да не стане беля. може ли по някакъв начин да предотвратя повръщанията или.....?

# 669
Zdraveite, mami :

Izklu4itelno sym 6tastliva da spodelq, 4e na 23 avgust se rodi dy6terq mi Aleksandra (s termin 26 avgust). Malkata mi princesa se rodi s teglo ot 3.760 kg i dyljina ot 53sm.

Ve4e ni izpisaha ot bolncata i si se gledame vky6ti Simple Smile

4estiti beboci na novorodilite maiki i kysmet na tezi, koito sa ve o6te  v 1  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 02:10 от Gugata

# 670
След 8 дневен престой в болницата, най- после ни изписаха и вече сме си у дома. Раждането беше кошмарно, престоя в болницата не хареса нито на мен, нито на бебка. Но важното е че вече всичко е наред, у дома е спокойно и сме невероятно щастливи с малката принцеса.
Честито за всички нови бебчета, на мамите бързо възстановяване.

# 671
Велма, единственото, което можеш да направиш, е да оригваш бебето. За съжаление и това не винаги помага. Като го слагаш да спи / лежи, просто нагласяй главата на една страна (ако бебето е по гръб) или го слагай цялото на една страна - така ще си по-спокойна, че няма да стане беля.

# 672
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Честити нови бебчета   bouquet Да са живи и здрави  Hug

velma, докато не го израсте това повръщане май няма спасение. И моето бебе много повръща/връща след хранене. Както казах вече оригвам я понякога и по няколко пъти, но когато почне да рита с крачета или да се пъне да ака и хоп повърнала. Много често и през носа също. Общо взето, ако слагаш бебето както Cambozzola  е обяснила, няма как да се задави.

От кои момичета чакаме новини? Бързо да се отчетат  Grinning

# 673
Честито на новите майки, само радост да ви носят бебчетата  Heart Eyes
Искам да ви питам дали сте чували за колики - индииско орехче във водичката да се слага.. ? на моя мъж баба му каза , че невероятен ефект имало.. и нз дали да пробвам ..Четох , че в неправилни количества ставало опасно за бебето. Май ме е страх.
Ивелин май го почнаха коликите или по трудно ака.. не мога да разбера- по средата на яденето спира почва да се мъчи и криви. Обаче го няма този постоянен рев , с който биват описвани коликите..? Или той не е задължителен?

# 674
Марина, Ния също не реве, а се гърчи и напъва. Аз започнах да давам Colief и определено има ефект. Много по-спокойна е и тези напъни не изглеждат толкова тежки. И аз не съм сигурна дали това са колики, но при нас е факт, че капките за колики й действат добре.

Общи условия

Активация на акаунт