Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 834
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Три, две родени от мен и едно осиновено. Всъщност това мисля да го направя с ограниченията, които имам.

# 46
От 3 до 5. Гласувах с 5

# 47
 Бих си осиновила 2, значи общо 4. Ако потръгне може и повече.

# 48
  • Видин
3 за щастие...поне  Mr. Green
Затова и родих първото на 23г. Имам време да ги направя до 3  Grinning Ама финансите най-вероятно няма да го позволят...

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 11:20 от amanita

# 49
  • в Надежда-та
Ми винаги съм искала 3, но това според мен е постижимо Thinking
Затова ако имам финансовата възможност залагам на повече  от 3 Peace

# 50
  • в Надежда-та
.... и едно осиновено. Всъщност това мисля да го направя с ограниченията, които имам.
  smile3501това ми хареса Hug

# 51
  • Бургас
3 или 4.

# 52
Нямам ограничения, затова живот и здраве ще имам три деца. Винаги съм искала толкова. Peace

# 53
  • Бургас
3,но няма да стане.Трябваше по-рано да започна.

# 54
Преди да срещна мъжа на живота си никога не съм мислила,че ще имам повече от едно дете.Сега си мечтая за 4 и живот и здраве след година-две ще продължим да работим по въпроса  Peace

# 55
.... и едно осиновено. Всъщност това мисля да го направя с ограниченията, които имам.
  smile3501това ми хареса Hug
Благодаря  bouquet
Много пъти съм си мислела, че когато някой иска да има три деца е по - добре да осинови третото. Много деца биха си намерили семейства така.
Аз лично две съм навита да родя, задължително искам да дам шанс на някое изоставено детенце, затова мислим в перспектива за трето, но осиновено.

# 56
Исках три и си ги имаме.

Единственото нещо, което ме спира да имаме повече деца, е възрастта.
Ако средната продължителност на живота не е около 75 години, а 200 г. /да кажем/, бих родила още няколко деца. За нас няма нищо по-хубаво от това, да имаме едно малко човече, за което да се грижим.
Но предвид възрастта ми, ще спра до тук.
А и искам в една по-късна предпенсионна възраст децата ми да са отраснали и да могат да се грижат сами за себе си.

# 57
  • Варна
Три. Не съм се отказала, но възрастта определено ме притеснява, болестите на малката също.

Ех, излиза, че при малко по-нормален стандарт можеше и да не сме застаряваща нация - 3 е най-честият отговор. Grinning

# 58
Аз пък искам 5, но няма вероятност да забогатея навреме, за да успея да родя още 3, защото 2 си имам вече. Ако имам голяма къща и голям двор, достатъчно финанси и жена, която да ми помага с домакинството, защо да не обръщам внимание на 5 деца? Тогава бих имала възможност и да им купя всички помагала, играчки, книги и всякакви такива, с които да играем и може да бъде много весело.
Но ако съм както сега, без баби, лели и никой, който за 5 минути да те отмени, сам да си домакинстваш и като отвориш хладилника да се чудиш как да нахраниш 2 деца, като е празен... Няма да стане, но не пречи да си мечтаем!  smile3525 newsm30  ylinfant newsm32 1crib smile3541

# 59

Ех, излиза, че при малко по-нормален стандарт можеше и да не сме застаряваща нация - 3 е най-честият отговор. Grinning
Да,  и аз това си помислих!

Иначе за мен три или четири ми изглежда най-добрият вариант!

Общи условия

Активация на акаунт