Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 233
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Еееееееееееее честито!!!  bouquet
Браво!

# 166
  • София
Честито! Леко и безаварийно!  Hug

# 167
Благодаря ви много!Наистина ми бяхте голяма подкрепа Hug

# 168
milena272 , честито и от мене! Аз съм на изпит другата седмица на 4.02 Дано да се похваля с добри новини, че не съм карала близо месец. Часовете ми свършиха точно преди Коледа и после празници и почивни дни, та чак за 4-ти имам дата за изпит. Дано не съм загубила тренинг, че то колко бях задобрела - мани, мани... Laughing

# 169
r.i.angelova, пожелавам ти успех! Защо чак за февруари?На мен като ми свършиха часовете и веднага ми насрочиха дата.Чаках около седмица.Надявам се и при теб всичко да мине успешно и както ми даваха съвети и на мен момичетата,наистина е много важно да си спокойна!Ама сега ми е широко около врата Joy.Ако беше ме видяла вчерА #Crazyоще веднъж КЪСМЕТ!

# 170
milena272, честито thumbsup и леко шофиране след месец. В КАТ не е голяма дандания и разкарванията от гише на гише са минимална бройка. Аз днес свърших работата за 15 мин (в Бургас).

r.i.angelova, успех и хладнокръвие на изпита  Crazy Ако не ти е финансов проблем, би било мн успокоително за теб да запишеш една двойка кормуване примерно за 2.02 или по едно 1-2.02. Ние поне така процедираме, защото действително ни се получават 3 седмици от последен шофьорлък и изпит Naughty

# 171
Здравейте и от мен!Да се включа и аз в темичката,понеже ми е на дневен ред Grinning. Аз изкарах всичко,остана ми само практически пред ДАИ,т.е най-важния Wink.По принцип съм много притеснителна и имам чувството,че много ще го оклепам тоя изпит.Чета коментарите на всички ви и леко ми става по-спокойно.Карам курсовете във Варна и следващата седмица ще ми е изпита. Ще докладвам с подробности как е минал Wink.На всички съфорумки,които минаха по този труден път им честитя искрено,на останалите като мен пожелавам успех!С пресни подробности относно варненските изпитващи ще се включа другата седмица.Ще съм благодарна на всички,които желаят да ми дадат съвети.

milena272 може ли да споделиш къде (школа/инструктор) си карала курсовете? за колко време изкара курса? прегледах темата за шофьорските курсове във варна, но там се споменават 2 имена (най-често) и се вихри  един спор рекламни ли са мненията или не....абе като цяло не можах да се ориентирам. в момента съм си удома с бебока, но мисля след месец-два (като поотрасне малко) да се записвам на курс и (надявам се) да изкарам и книжка.
предварително ти благодаря! Hug  bouquet
п.с: честито за вече успешно положения изпит!

# 172
AP,здравей!Разбира се,че ще споделя.Карах курсовете във фирма Автостарт при инструктор Крум Крумов.Аз всъщност не избирах фирмата,а инструктора и впоследствие разбрах,че той е към тази фирма.Имам неговия телефон,но най-добре за теб ще е да им разгледаш сайта http://avtostart-varna.com/.Аз лично по съвет на съпруга ми избрах инструктора/той е и негов инструктор преди 17 години/,освен това ми направи впечатление,че е инструктор по всички категории-което лично аз приемам за професионализъм.Ако желаеш бих могла да се включа с повече информация за самия него.А иначе ще ти кажа,че няма за кога да чакаш.Докато не започнеш,няма и да ги завършиш.Моя курс беше точно месец и 13 дни с изпитите.Започнах на 13.12 и завърших вчера-26.01-УСПЕШНО Joy.Според мен така беше по-добре,защото на мен лично всеки ден без упражнения ми се отразяваше.Не знам как бих взела изпита ако имах 3-4 седмици застой.Пожелавам ти успех и дано започнеш курсовете скоро.

# 173
Шали,ако не ти е проблем ще те помоля за малко повече подробности относно подаването на документи/колко време изчака след изпита,къде какво плаща,попълва/?

# 174
Шали,ако не ти е проблем ще те помоля за малко повече подробности относно подаването на документи/колко време изчака след изпита,къде какво плаща,попълва/?

1. От инструктура си взимаш две удостоверения, че си свършила курсовете по кормуване и че си минала курса по теория (това не са протоколи за успешно положен изпит, а че си посещавала нужния брой часове). На мен ми ги връчи веднага след като слезе изпитващия от ДАИ. Ако ги нямаш още, уговори се да си ги получиш и твоите.  Peace
2. БЧК ксерокопие (моето ми го дадоха към сертификата в БЧК, ако нямаш преснимай си го двустранно)
3. медицинско за очен лекар (в Бс е препоръчително да е от Транспортна болница, но едва ли е важно толкова) - 12 лв (уточняваш, че си за любителска книжка на касата)
4. копие от дипломата и оригинал
5. в КАТ на съответното гише даваш всички документи и лична карта и те ти вадят автоматично попълнено заявление на което ти само слагаш няколко отметки "вярно" както те инструктират служителите  Peace  (ако искаш вземи си някой да ти пази мчсто на тази опашка Crazy)
6. После отиваш на касата да си платиш според услугата 25 или 50 + банковата такса и накрая пак се връщаш на предното гише да дадеш бордерото и да те регистрират явно. Пращат те да се щракнеш в някоя стая (там в КАТ) и напускаш  Whistling. Би трябвало май да имам някакъв номер за получаване, но не съм проверила...може би е писала върху бордерото newsm78

Това е  Peace

# 175
...колко време изчака след изпита...
По принцип 5 дни след практическия изпит протоколите вече са в КАТ. Аз рискувах и отидох на третия и вече бяха налични, т.е. не ме върнаха  Whistling

# 176
Шали,благодаря ти за изчерпателната информация.Аз мисля другата сряда да се пробвам/нали сега мерака е голям Joy/.

# 177
И така...да се отчета отново Laughing. Днес успешно подадох документите за СУ на МПС Joy.Всичко мина сравнително добре,за около час.Но и аз си бях подготвена изцяло-дори таксата ми беше платена предварително.За седмицата в която чаках си бях оформила всички документи,копия и тем подобни.Така че сега ще чакаме новия документ.Казаха ми дата 02.03.2011,но мисля,че и по-рано ще е готово.

# 178
  • Варна
Проверявай тук, ден два след като излезе, че е готова книжката иди да си я вземеш. Моята стана 10 дена преди срока, хем бяха коледните и новогодишни празници.

# 179
Мерси Flash*,ще имам предвид.Надявам се наистина да не чакам до 02.03,че и без това вече имам чувството,че ще забравя как се шофира,а пък да не говорим цял месец.След 10-на дни ще проверя.

Общи условия

Активация на акаунт