Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 278
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
dan4ela1708, ще чакам отзиви... Peace
Аз, може би, края на март или април ще ги запиша.

# 211
  • Варна
Утре съм на изпит пред ДАИ, да ми стискате палци Praynig
Днес кормувах за последно. Инструктора се накъса да ми прави забележки Rolling Eyes

# 212
Утре съм на изпит пред ДАИ, да ми стискате палци Praynig

Успех, ще стискаме  Hug

# 213
Хайде, успех и от мен! Ще стискам палци и ще чакаме добри новини! Peace

# 214
Искрено ти пожелавам да вземеш изпита.Успех!

# 215
^Бенджи^ вчера бях на теория за първи път.Определено е от полза.Обясняват всичко на разбираем език.Първото ми впечатление е добро.Другия вторник приключвам теория и ще се явявам на вътрешен изпит.След него пак ще пиша.

# 216
Да питам всички успешно приминали шофьорските курсове във Варна - къде ви се провеждаха лекциите?! Ще се равдам ако повече хора споделят! Благодаря ви предварително!  bouquet
Успех на всички!

# 217
  • Пловдив
dan4ela1708, ОК! Ще чакам отзиви...  bouquet

# 218
  • Варна
Ето ме  Flutter успях на изпита  newsm44
Минах с пет грешки, от възможните девет.
Карах чак следобяд. Времето беше дъждовно, което си е донякъде положително, защото и да караш по-бавничко /не съвсем бавно/ имаш оправдание.
Докато чаках да ми дойде реда бях много притеснена, но когато седнах аз да карам - вече ми беше по-спокойно. Почти веднага ги "забравих" останалите трима в колата.
Имаше места, където бях малко несигурна, но с практиката и тези моменти отминават.
Като цяло съм доволна от себе си, въпреки че правих грешки.
Благодаря ви за палците Blush Hug

АР, зависи към коя фирма караш теорията. Някои фирми си имат свои офиси, а други фирми са в района на Тих труд.

# 219
Africa, честито!!! Леко и безаварийно каране ти пожелавам! Браво!

# 220
Ето ме  Flutter успях на изпита  newsm44
Минах с пет грешки, от възможните девет.
...

ЧЕСТИТО!

АР, зависи към коя фирма караш теорията. Някои фирми си имат свои офиси, а други фирми са в района на Тих труд.

Мерси за огтовора!

# 221
Здравейте момичета!
И аз се записвам в темата. След дълго отлагане и оправдания най - накрая записах курсовете. Вече имам 11 часа, а и от по отдавна карам. Но нямам опит в градски условия.... голям зор осбенно на кръговите. Защо толкова им се шашкам не знам. На 7.03 съм на листовки пред ДАИ, но с листовките нямам проблем.

# 222
Здравейте! Аз във вторник съм на кормуване за първи път и нямам търпение! С инструктора говорихме за рождения ми ден или една-две седмици след това да имам подарък книжка, дано! Praynig Ще карам на нова кола, което ме успокоява, че няма да сменям предавките с ритници Crazy Карала съм и преди като първото `нещо`, на което се качих беше Жигула, така че май тренинга го имам Blush Вие на какви коли бяхте, ако не е тайна Whistling

# 223
Africa,честито smile3525.Леко и безаварийно шофиране от тук нататък! Момичета аз вече взех книжката,че и шофирах малко.Обаче направо се отчаях.Едни такива ситуации...и като го няма отгоре на колата "У"-то.Много голям гипс ставам,дали ще се оправя newsm78.Иначе с мерак тръгнах още като си взех СУ,ама нещо много бързо ми подрязаха крилцата. Желая късмет на всички,които са се хванали на хорото!

# 224
  • София
Честито Африка, безаварийно каране.
Рафиела аз карах на фиат Пунто, средна хубост, ама дизел, и сега на бензина хич не ми беше лесно докато свикна.
Милена, хващай се и на колата. Колкото повече караш толкова по сигурна в себе си ще бъдеш. Аз в началото се качвах събота и неделя, после през седмицата-леле докато стигна до работата пот се лееше от мен. Сега ми е по-спокойно (от два месеца съм с книжка) и само в някви ситуации се ошашквам.
Има цяла тема за новите шофьори, но честно казано на мен тук ми е по-приятно.

Общи условия

Активация на акаунт