Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 329
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Прибрахме се,живи и здрави Joy,ама леко охлузих количката в бордюра на един десен завой Embarassed.Хайде късмет на тези които сега започват Wink.
Всички мъже шофьори се притесняваме да се возим при жени, пък били те и добри шофьорки без нарушения и катастрофи. Гледай си пътя и знаците, пък половинката нека да настъпва "педалите пред него". Joy

# 241
Здравейте от мен!

Аз съм вече на 18-тия час от кормуването.И как се радвах само че съм се научила и не бъркам скоростите... Обаче за последните 2 часа колкото грешки направих... Embarassed Не спрях на един стоп,от 3-та вместо на 2-ра включих на 4-та ...  ooooh!,завих на дясно без да чувам команда от инструктора...Абе тотално съм се ошашкала.И минаваме през едни улички тясни,тясни...

Утре съм на пробен изпит за листовките и се чувствам подготвена за тях де...Инструктора ми е отпуснал 3 грешки - повече не дава  Laughing

Много ми се кара ама докато не се справя с листовките няма каране!
Иначе инструктора ми е пич,пуска разни майтапи ама аз съм гипсирана здраво  Laughing Laughing

За Ст Загора става въпрос

# 242
От мен похвал с взети листовки пред ДАИ. Поне те ми се махнаха от главата.
Края на март или началото на април се очертава да ми бъде изпита за кормуване. Хем ми е притеснено, хем вече нямам търпение.

И нещо интересно http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=803796

Joy

# 243
  • Варна
Взех книжка преди Нова Година и не съм писала тук оттогава. Сега случайно попаднах на темата и ми домиля. Беше забавно и някак приключенско през целия шоф. курс и всеки път като видя учебна кола, се усмихвам.
Аз не съм слязла от колата от както станах шофьор. Вече карам с удоволствие и за себе си, чувството  много по-хубаво и ви пожелавам скоро да го изпитате всички. Успех на изпитите Hug

# 244
Привет от мен.Скоро започнах курса ,голяма каша ми е в главата .Утре ще се явя на вътрешен листовки.Минала съм 10часа кормуване, но съм зле а инструктура вика че има надежда Laughing EmbarassedЧестито  на всички които са взели книжки и безавариЙно каране.She_R били казала за БЧК курса ,гледам че си от Варна.

# 245
Темата доста замря ,но аз да кажа ,че си взех вътрешия(листовки) и сега чакам  дата  за изпита пред ДАИ.Лек и усмихнат ден!

# 246
Браво за изпита,успех и нататък!И аз се записвам тук - в понеделник ми е първия ден теория,вече нямам търпение,макар че ми е и малко притеснено.

# 247
Мелани, успех и на теб!Да ми стискате палци на 24 ми е изпита на листовки пред ДАИ. На кормуването продължавам  да съм пълен гипс,дали ще се отпусна някога Embarassed

# 248
Взех книжка преди Нова Година и не съм писала тук оттогава. Сега случайно попаднах на темата и ми домиля. Беше забавно и някак приключенско през целия шоф. курс и всеки път като видя учебна кола, се усмихвам.
Аз не съм слязла от колата от както станах шофьор. Вече карам с удоволствие и за себе си, чувството  много по-хубаво и ви пожелавам скоро да го изпитате всички. Успех на изпитите Hug

She_R, в коя школа/при кой инсктруктор беше?!   bouquet

# 249
Аз да се похваля - вчера си взех листовките, без нито една грешка!  bowuu

Обачееее, сега предстои големия зор с това пусто кормуване...Имам още 10-тина часа - дано да се понауча.

# 250
Dareland поздравления за взетите листовки!!! Като гледам заедно вървим. И аз ги взех, остават ми още 8 часа и идва големият зор  Crazy

# 251
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!
От 04.04. започвам курсовете във Велико Търново.Ужасно ми е притеснено BlushМалко почнах отзад,напред.Купих си равни обувки,прочетох правилника и започнах да решавам листовки.Никога не съм се качвала на кола.Приемам съвети всякакви за правилници,листовки,за кормуване не смея да помисля Crazy
Инструкторът ми е съученик Simple Smile

# 252
Ето ме и мен след вчерашния ми втори неуспешен изпит по практика пред ДАИ. Първия път наистина бях много зле, ама вчерашната ми грешка беше неправилно престрояване и от лента за на дясно, минах направо. Иначе изпитващия ме шашна като започнахме. Пита ме за устройството на автомобила, кое какво е по таблото. След това минахме по кръговото на Руски паметник, после по Опълченска и Пета градска болница. От там до Гарата и по Ботев. И изпита приключи с не. Имаше и успоредно паркиране и тъкмо си помислих, че изпита свършва и изпитващия каза, че продължаваме. Паркирането ми можело и по-добре да е, че задницата на колата била малко далече от тротоара.
Като слязах от колата и се разревах по улицата. Толкова се старах, толкова много ме въртя изпитващия и накрая как можах да се престроя грешно. А и имам един пропуснат мигач. Отчаяна съм. Вече си мисля, че никога няма да се справя. А иначе изкоментира, че добре съм владеела колата и  добре съм си карала до момента на грешката ми. Е тогава що не ме пусна...

# 253
r.i.angelova  Hug не се отчайвай и отказвай. И нещо не ми е ясно - нали събират там 9 наказателни точки и т.н., защото така излиза, че за една те късат. Моя изпит е на 06.04. Инструкторът ми казва, че съм ок, но ще видим....

# 254
Една, ама се води отнемане на предимство и е предпоставка за ПТП. Щото се задавал автобус и съм му попречила. newsm45

Общи условия

Активация на акаунт