Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Варна
Честито момичета!
Да си карате колите с кеф!  bouquet
Dareland, почини малко и се яви пак, не се отказвай. Точно снощи изгасих колата в същата ситуация която си описала + един дето правеше ляв завой и се опитваше да ми отнеме предимство/че влизаме в една лента/. Laughing Само няма да се шашкаш...като угасне, веднага палиш пак и продължаваш. Нищо фатално не се е случва. Тези на изпитите се престарават здраво...Sad. Можело да те ударят, как пък не, те да не са слепи а и тръгват от спряло положение и хем карат бавно, хем гледат. Бе...не се ядосвай. Иди пак и спокойно и бавно карай и ще го вземеш!

# 362
r.i.angelova ,честито   bouquet
Dareland , не губи кураж  Hug
Цитат
Мразя колите....   
и аз от вчера  Tired
Една шушумига хич не погледна,че съм зад нея и съм подала мигач да я заобиколя,и си запали жената колата и се заби пред мен  ooooh! и от тази случка  блокирах...никакъв мисловен процес в главата ми...на следващото кръстовище трябваше да завия на ляво...приготвям се аз да заобиколя един джип а той почва да връща назад (помислих си , че човека ми прави място за да ми е по лесно...а то той виновен,че влязъл почти на половината на кръстовището  Simple Smile )
и за капак,трябваше да спра на стоп...но как да го направя като един сладур е решил,че може докато си пие бирата да си паркира скутера НАПРЯКО на лентата в която се движа и трябва да спра...вчера ми беше направо кошмарно...щяла вечер  Cry Cry Cry
Цитат
Голяма съм трагедия,а и търновските улица са "мечтата" на всеки нов шофьор
предполагам като Белослатинските  Joy ...дупка до дупка и в дупката пак дупка  ooooh!
Но не се отказвам...за сега

# 363
Включвам се отново с питане за това, какъв е този тест в БЧК?
duh4enceto , не се ядосвай, има и такива каръшки дни.

# 364
# 365
r.i.angelova , благодаря за куража...знам,че си има и кофти дни и за това не се и отказвам (не че инструктора ще ми позволи  Laughing ) , но като си поревах се освободих от напрежението и ми поолекна и днес съм готова без да се притеснявам

# 366
Включвам се отново с питане за това, какъв е този тест в БЧК?

Това е за обучението по първа помощ.Курса е 6 часа,след което ти дават малък тест да попълниш.На нас лекарката ,която води курса ни диктуваше отговорите. Wink И след това ти дават удостоверение.

П.П. Още не ми е минало кофти настроението,момичета.Вкъщи не ми дават да мрънкам - затова на вас се оплаквам. Simple Smile И всяка вечер сънувам все тоя смотан изпит...И се колебая дали да се обаждам на инструктора да продължавам...че с пари е свързано всичко...От друга страна пък тия дето ги дадохме до тук отиват на вятъра...
Като си помисля,че ще дам още 110 лв и евентуално може пак да ме скъсат направо корема ме боли...

# 367
Dareland  Hug Hug Hug
дай си шанс
съпруга ми ми каза,че ще се явявам докато го взема  Crazy

# 368
Dareland  Hug Hug Hug
дай си шанс
съпруга ми ми каза,че ще се явявам докато го взема  Crazy

Уф,то и моя така казва ама аз не мога да си простя че ще дам толкоз пари за тоя скапан курс....Ама като ми е трудно,какво да направя...

# 369
  • София
Dareland  НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ще успееш , но трябва да си по - спокойна.Аз имам книжка от 11г .но като карах курса решавах листовките без грам грешка бях направо върха и познай какво стана на изпита....скъсаха ме , защото и аз като теб се притеснявах и бях се гипсирала .Така че спокойно и горе главата ще успееш.

# 370
Dareland, и мен ще ме е  много яд да дам толкова пари...но....
При мен се задава светлина в тунела (дано не е от идващия влак  Grinning)
Днес бях много по спокойна и всичко мина добре
Както казва di74 ,спокойствието е важно...
Спокойствие и успех

# 371
Момичета,извинявайте , че все аз пиша но писането и четенето написано от вас много ми помага  Embarassed
започнах да влизам в час и почти нямам нужда от помощта на инструктора (най после,че и човека измъчих  Laughing )
и ви моля за стискане на палци...в понеделник съм на изпит листовки  Praynig

# 372
  • София
duh4enceto успех  , стискам ти палци  bouquet newsm10

# 373
мерси   bouquet

# 374
и ви моля за стискане на палци...в понеделник съм на изпит листовки  Praynig

Успех и от мен! Само трябва да отделиш малко време и да порешаваш листовки и ще го вземеш лесно този изпит. Аз 3 пъти минах всички листовки и от раз се справих на теорията за разлика от практическия изпит  Simple Smile И не се притеснявай, ако можеш!

Аз минах вчера БЧК. Наистина не е сложно, а трябва да прегледаш книжката и слушаш какво се говори по време на лекцията. Наистина намирам за полезно човек да изслуша такава една лекция. Открих, че в  някои ситуации, когато съм имала проблеми с децата, е можело да действам много по-адекватно, ако съм знаела някои елементарни неща, които чух вчера.

И сега остава в понеделник да подам всички документи в КАТ. Дано вече няма такива огромни опашки, но за всеки случай ще отида от рано.
Трябва и още веднъж да прегледам първа страничка, за да не пропусна нещо и да се разкарвам 2 пъти.

А след това идва големия зор, как ще преодолея притеснението да карам вече сама, без инструктор. Ама ще му мисля, когато му дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт