Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 275
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И аз някъде тук мярнах, че срокът е една година. Две годинки - то направо дърто твойто медицинско.  Laughing Обаче продължавам да не проумявам защо личната не може да издаде ново? Какво продължение е това? Освен да ти посъчувстваме, че ще трябва пак да се редиш...

# 571
Ама аз откъде да знам, преди 2 години супер сериозно ми каза: ми вече не могат да издават личните лекари, трябва да отидеш в нам-си-къв си медицински център. newsm78 И аз повярвах. Сега да ида да й кажа да не ме лъже ли? Crazy Ама че простотия

# 572
Лорейн, сериозно ли ти поискаха пари? В кой град това?  Shocked

Да, съвсем сериозно. В София. Покрай мен всички си взеха книжките, след като си платиха.

# 573
  • София
Лорейн, сериозно ли ти поискаха пари? В кой град това?  Shocked

Да, съвсем сериозно. В София. Покрай мен всички си взеха книжките, след като си платиха.
Според мен смени школата  Peace
Забравих да каза, че аз  взех изпита, слава Богу  от първия път и никой не ми е искал пари.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 16:55 от eva_s

# 574
Личните лекари май вече не издават медицински да шофьорски книжки.

# 575
Личните лекари май вече не издават медицински да шофьорски книжки.
от кога?преди 2 седмици етърва ми си извади от личната и от очен и то 2 броя,че имало и някакви нови бланки  ooooh! май всеки си прави каквото иска и само мотаят хората  #Cussing out

# 576
Да де... имах предвид, че само на личен не може. Трябва да се ходи и на очен. Е то винаги е трябвало, ама...

# 577
  • София
Аз само при личната ходих, очния пак тя го прави. Показва ми някакви картончета с цветовете за далтонизъм и това беше. Платих си 15 лв. Лятото беше.

# 578
Момичета, прави сте, днес питах инструктора - 2 печата трябват на медицинското и някакъв там, общ, решаващ. А някой може ли да ми каже какви са тези такси, които се плащат в КАТ и могат ли да се платят предварително newsm78 Embarassed

# 579
Ако в КАТ няма каса на която да платиш си плати предварително в някоя банка
не помня вече каква беше сумата Embarassed

# 580
  • Варна
Плаща се такса за свидетелството за управление и отделно - за контролния талон. Обикновената поръчка за СУМПС е 25лв., а бързата - 50лв. Експресна не видях да имат.  newsm78 Таксата за контролния талон е 1лв. Отделно се плаща такса на самата банка, за това, че ти прави превод. Там вече е според зависи. Аз платих през пощата и таксата за двата превода ми излезе около два лева (1.80 или нещо такова).

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 18:07 от Саня

# 581
Аз си подадох документите миналия четвъртък и от нетърпение току поглеждам в сайта на МВР дали не е готова книжката. Знам, че бързам ама - мерак. Laughing
При вас за колко дни станаха горе-долу? В София специално?
А дали ще ми я дадат ако стане готова преди да е настъпила датата от талончето?

Наистина нямам търпение вече!

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 16:40 от Brand new day

# 582
  • София
 Моята не помня за колко дни стана готова, но я взех преди датата от талончето.

# 583
  • Варна
Аз подадох на 19.10. На 02.11 излезна на сайта на МВР, но това е тук, във Варна. Дават ги по-рано книжките, нищо че на сайта пише друго. Все пак там, където са обявени цените пише до 30 дни или до 10 дни.  Wink Книжката я взех тази седмица - във вторник. На гишето имаше надпис, че трябва да се изчакат три дни от обявяването на сайта, за да има време за пренасяне и разпределяне на книжките. Това е.  Grinning

# 584
Момичета, здравейте. Дано приемате нови попълнения. Малко ме е яд, че ви открих чак сега, до днес сама си се притеснявах и няма сродна душа да споделя.
Аз вече съм на 17-ти час, другата седмица си взимам часовете и съм на изпит в петък. Все още инструктора ми пипа и волана и спирачките, направо не знам как ще се справя сама. Сега съм решила да се съсредоточа повече и да се справя и сама, че срам и резил. Сега ще ви чета , бързах да пиша. Някой да има скоро изпит като мен  Embarassed ?

Общи условия

Активация на акаунт