Отговори
# 465
  • у нас
пу да не ми е уроки Mr. Green Crazy

винаги, с каквото мога, на драго сърце Hug

паднала тапа не означава започва раждане, но в този срок изтекат ли водите- почти на 100% че ще последва и раждане Peace

# 466
Tommelise , наистина - и докторите им помагат в цялото безумие. Вчера бях на очен лекар - направо си ме попита дали искам да раждам секцио, щото повечето затова ходели - да им се напише, че трябва да е секцио, та гинеколога да реже на воля. Много ми се зарадва жената като казах, че смятам нормално да раждам и наистина искам да знам как са ми очите, защото имам диоптри.

# 467
Nkl, ти сама го казваш - първо си яла само плодове и зеленчуци. Да супер, това са витамини, но не дават достатъчно на бебето. Сега ядеш всичко и затова бебето расте. Не расте, защото ядеш много. По логиката ако се тъпчеш раждаш по-голямо бебе една приятелка, която качи 35кг и ядеше храна колкото за 5 човека трябваше да роди бебе слон, а тя го роди едва 2.800кг.

# 468
Привет, момичета!
Първо:

ЧЕСТИТО БЕБЧЕТА НА БЕБЧО, ДИМЯНИ, ЛЮЛЯЧЕТО И МАМА НА ДЕО! Нека малките принцеси растат безгрижни, весели, лъчезарни и обградени с много любов!

Много се зарадвах на всички тези вестителски новини и страшно се развълнувах. Просто аз някак още не мога да повярвам, че моментът почти чука на вратата.  Embarassed Тази бременност я карам доста динамично - все не ми остава време за нищо. Дори за бебето все още не съм купила нищо. Явно ще се действа в последния момент буквално. Sad
Иначе на мен ми вдигнаха дозата на лекарствата и сега пия 3*2 Магнерот, но въпреки това си получавам контракции. Казаха ми да лежа повечко, дори искаха пак да ме вземат за малко в болница, но.. просто няма кой да гледа децата, а и се налага да работя. Моля се да устискам до 9-тия месец, макар по принцип да ми се иска да си изчака бебко датата /все пак ще съм планово секцио и не е добре да започва родова дейност/. Макар да ми е 3-то детенце, аз също започнах да се страхувам с наближаването на момента.  Embarassed

За килограмите - какво да ви кажа - аз съм 55кг. и може би защото съм наддала само на коремче всички ми казват, че корема ми е много голям. Но никога не съм се притеснявала от килограми - сега са важни бебетата, а след това ще умуваме как да влизаме във форма.

Искам да похваля козметиката на А-Дерма. Вярно е, че е малко по-скъпичка, но наистина е добра. Когато оперираха малкото ми момченце, след реанимация цялото му личице беше в рани. Тогава беше на 6 мес. бебе. Отидох в една аптека и ми препоръчаха техен крем. Трябва да ви кажа, че раничките заздравяха изключително бързо и не останаха никакви белези /за разлика от един на вратлето, който не намазах/. След това съм го давала на други майки и всички бяха изключително доволни.

Имам едно питане.. Вчера изкарах дрешките на Ачето - първите му дрешки, но се оказаха на жълти петна. Ако има някоя мама да се е оправяла с този проблем ще се радвам да каже какъв прах или препарат е ползвала. Мисля, че е крайно време и аз да започна с приготовленията за най-малкия член на семейството. Simple Smile

Хубав ден момичета и много позитивни мисли!

# 469
  • у нас
аз не се тъпча- гледам да хапвам що годе по-хранителни продукти и мноооооого се нервя някой като ми каже "хапни си- то на теб може да не ти се яде ама на бебето му се яде"
отговора ми е еднозначен - като се роди ще яде квото иска, сега ще ям квото аз искам Crossing Arms повечето ме гледат така  Shocked Shocked Shocked но всичко е с идеята да не ме канят по 200 пъти че много мразя #Cussing out

alexa-smile за епиталиал на а-дерма ли става дума newsm78

# 470
Предавам се, не мога да ви изчета. Embarassed Simple Smile
От няколко дни се опитвам да наваксам, още съм на предната тема, но на другия ден сте дръпнали още доста страници напред и все не успявам.

Вчера бях на преглед, всичко е наред, бебчо върви почти седмица напред.Трябва да стискам тази седмица, че докторката е на сватба. Crazy Другия понеделник каза, че ще ме преглежда за разкритие, та нищо чудно да тръгне раждането по рано.Аз и без това съм с доста контракции тези дни, повечето неболезнени, но има и от другите. Simple Smile

Връщам се да понаваксам още малко с четенето. Peace

# 471
Аз обяснявам, че бебето си ми казва какво му се яде и го слушам  Laughing И много ме дразни като настояват да си хапна нещо заради бебето, кремвирш примерно  Sick

# 472
alexa-smile, ще питам майка ми как оправи някои мои пожълтяли неща престояли с години. Сега изглеждат като чисто нови.

Аз ям когато искам и по колкото искам. Нито диети пазя нито се тъпча. Напоследък от по-малко количество се нахранвам. Може би защото вече бебето е по-голямо и ми притиска стомаха. Но навсякъде пише, че е изключително вредно бременна жена да се тъпче.

# 473
Лелеее, имали сме бебчета! newsm44

ЧЕСТИТО НА Bebcho_fb, Kittykat, Люляк, Мама на Део! Hug Hug Hug

# 474

alexa-smile за епиталиал на а-дерма ли става дума newsm78

Мисля, че точно за него говоря.  Embarassed Така и не запомних точно как го водят - от зелената серия им е. Все пак трябваше много да внимавам, защото ставаше дума за личицето на бебето, но той направи чудеса според мен.  Peace

# 475
Nkl, ти сама го казваш - първо си яла само плодове и зеленчуци. Да супер, това са витамини, но не дават достатъчно на бебето. Сега ядеш всичко и затова бебето расте. Не расте, защото ядеш много. По логиката ако се тъпчеш раждаш по-голямо бебе една приятелка, която качи 35кг и ядеше храна колкото за 5 човека трябваше да роди бебе слон, а тя го роди едва 2.800кг.

Joy е ,това е вече множко. Трябва някъде по средата, хем да си ядеш от всичко, хем достатъчно, но все пак не толкова, че да станеш   261uu

А я кажете за козметиката на Чико, някой има ли наблюдения?

# 476
Момичета,мен ме е хванала май някаква паника и само се следя за симптоми  Shocked  Rolling Eyes ,ще получа някой удар вече  Shocked .Хем гледам да се успокоя,хем се за раждане си мисля,а ми е рано още  Rolling Eyes .Побъркана работа  Mr. Green !
п.с.Даниелкка(не съм видяла,че съм с този акаунт)  Mr. Green

# 477
  • у нас
той е значи - няма друг Peace, но все пак реших да попитам Wink Wink Wink

същото има и под формата на спрейче, но то е за подмокрящи рани Peace

аз отивам да се разкрасявам, след това съм на лекар и така Whistling

очаквайте включване с новини Whistling

# 478
  • Варна
...и мноооооого се нервя някой като ми каже "хапни си- то на теб може да не ти се яде ама на бебето му се яде"
отговора ми е еднозначен - като се роди ще яде квото иска, сега ще ям квото аз искам Crossing Arms повечето ме гледат така  Shocked Shocked Shocked но всичко е с идеята да не ме канят по 200 пъти че много мразя #Cussing out
После докато кърмиш пак такива неща ще чуваш. "Хапни си ти, че да си хапне и бебето".
А това за манекенките и фолкпевиците е абсолютно вярно. Не го афишират, но веднъж чух на Мария мъжа като се обърка и си го каза направо.  Laughing А после водещата и Марчето се чудиха как да замажат гафа.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 16:30 от antonia

# 479
  • София
Kalinastamatova, трябва да са в заввършена 35 г.с. и да са поне  2200 кг. но пък не само килограмите са важни трябва да са добре развити и да нямат никакви проблеми,да могат да се хранят без сондата,да се махне апарата който е включен от самото раждане и ги следи дали дишат и т.н.

Десиник,много се радвам,че вече сте си у дома Party
Много здраве от тук на там и чакаме да се включиш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт