за детето от другата жена

• 38 123
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 495
Деси, не знам дали е страх или удобство, което в един момент е започнало да убива, като неудобна обувка...
Съди сама:
Двамата семейни и любовници от около 15 години.
Двете други половинки нищо не знаят.
Мъжът има дете на 14 години.
Елиема забременява, решава да задържи детето и се развежда.
Топката остава в любовника.
Той изчезва за известно време, после се връща.
Продължава да крие от жена си.

Та за какъв страх става дума? Според мен единственият страх тук, е да не го разкрият. Доскоро съпругът на Елиема е бил гарант, че няма такава опасност.

# 496
Тогава припознаването става просто химера.Аз лично никога не бих дала такъв коз в ръцете на някого.Едва ли и той би го направил.Съжалявам за черногледството си.

# 497

На някои въпроси не отговарям, защото по-назад съм отговорила.
Кое защо правя?Никак не е лесно да теглиш чертата, когато обичаш някой.Искаш, и ти е трудно , или невъзможно да го направиш...Затова казах, че се надявам той да сгафи до такава степен, че да не мога да му простя, или жена му да помогне да приключим всичко това.
Друг мъж така или иначе няма как да си намеря сега, не и докато не изляза сред хора, тоест -да тръгна на работа.И защо с цената на всичко да се впише бащата?Ако мислех така, щях да го съдя, а аз, както неведнъж вече ви казах, оставям той да си реши ще я припознае ли, или не.

Хм,да сгафи,казваш?И кой гаф би те отблъснал?
Какъв по-голям гаф от това,вече няколко месеца ТОЙ да не е настоявал за по-бързо припознаване на детето? newsm78
Това не те ли притеснява  #Crazy
Или не се ли замисли,че може би ти вече не си 'другата' newsm78.Може би има нова 'друга',а теб да те нема у схемата  #Crazy

Или той продължава честичко да си ви навестява,да си гукате до посред нощ,да се гушкате до сутринта,и сърце да му се къса кат тръгва на работа от твоето легло?

# 498
Май не си чела добре, Деси. Тази готовност, уж я има, уж я няма. Първо детето щяло да бъде записано на бащата на Елиема, пък после любовникът обещал да го припознае.
Да, ама то обещаването не е като даването ...
Докато приключи делото за оспорване на произхода, има още доста вода да изтече.
Не е толкова странно, че в началото не е мислел за това.Не е толкова странно и че се уплаши когато се роди детето.Наистина ли не разбирате, че понякога в човек бушуват най-противоречиви чувства?Сега я вижда редовно, тя му влезе под кожата, той се почувства баща и пожела да я припознае.Е, може и да е лъжа, ще видим.
И не е задължително да е безотговорен баща заради първоначалната му реакция.Имам пример и в това отношение-една дружка забременя от приятеля си.Той се уплаши и изчезна вдън земя.А тя беше на 32-33,реши, че не иска да рискува да го махне и да няма никога вече деца.Роди детето, той се появи да го види.Загубих я от хоризонта за няколко години.И един ден научих, че междувременно вече имат 3 деца LaughingИ че са щастливи заедно.Та добре ,че беше достатъчно смела да реши, че иска това дете, макар и да го гледа сама.

# 499
Ясно като бял ден,ти този мъж гоискаш до себе си,и като средство ще използваш детето-много си мръсничка,не мислиш ли?
Нали нямаше това за цел  #Crazy
Я дай по-добре поговори сама със себе си  #Crazy изясни си какво искаш,и после ела пак тук  Naughty

# 500
Никой не е казал, че е странно, Елиема. Ние изказваме мнения, въз основа на твоите думи.
Пък и доколкото си спомням, ти априори изключи варианта съвместно съжителство с таткото..., тогава какво общо има твоята приятелка?
Бащата на твоето дете очаква някаква сигурност, но не от теб. Ти си я отказала.

# 501
Грациела,има я или я няма в схемата детето си остава.Да създадеш едно дете за мен не е "част от схема"Поне аз никога не бих искала да го направя ако нямам силни чувства към таткото.Знаеш ли,че когато за първи път видях бащата на сина си точно това си помислих"искам този мъж да е баща на детето ми"Когато разбрах,че е семеен много време стоях настрана от него не от криворазбрана солидарност към жена му(не съм лицемерна),а от страх да не бъда наранена.За съжаление,когато едно нещо е писано-то се случва.Ние предполагаме-Господ разполага.

# 502
  • по пътя на светлината
А....значи се е уплашил ,за да изчезне биологичния баща два месеца.
Това раждане не ти ли се струва притискане от твоя страна,поставяне пред свършен факт?
Стигам до извода ,че ти си доминиращата страна във вашата връзка,ако не си била настоятелна,възможно е да не се е стигнало до там....

# 503
Дадох мъжа на тази приятелка като пример, че след първоначалната уплаха е взел решение да бъде баща.И то 3 пъти.Защото изказахте мнение, че щом е изчезнал веднъж, пак ще изчезне.Не е задължително.
А за какво му е да бърза с припознаването?Не му е опрян револвер, щом може да го отложи, защо да не отлага, след като е рисковано за него?И аз отлагах развода докато можех.Важен е крайния резултат-ще я припознае ли, или не?
Не съм му отказала сигурност.Той е сигурен в моите чувства, защото съм му ги доказала хиляди пъти.Не брака дава сигурност, а чувствата.Той знае, че ако е коректен с мен, ще бъда до него винаги.

Graziella Toskansk'i , кое те наведе на тази мисъл?Ако след 2-3 месеца връзка с него бях забременяла, да твърдиш че искам да го вържа с дете.Ама след 15 години проверени чувства????

# 504
Кали,ако не е искал да стане баща защо не е използвал предпазни средства?Или да е накарал Елиема да ползва такива.

# 505
А....значи се е уплашил ,за да изчезне биологичния баща два месеца.
Това раждане не ти ли се струва притискане от твоя страна,поставяне пред свършен факт?
Стигам до извода ,че ти си доминиращата страна във вашата връзка,ако не си била настоятелна,възможно е да не се е стигнало до там....
Оххххх, правехме това дете, както и другото преди него....Той беше с мен през цялата бременност и ме носеше на ръце.Ходихме заедно по изследвания, за да сме сигурни,че ще е здрава....Да, родих, той осъзна факта, и изчезна.Да, така е.Какъв свършен факт, какви притискания?

По-късно той ми каза, че се е стреснал от чувствата, които е изпитал към нея.Че не е мислел, че ще я усети така.... Hug

# 506
  • по пътя на светлината
Аз друго не разбирам,как може да обичаш мъж който толкова години лъже теб и съпругата си,не си първа младост,за да се държиш като заслепена?

# 507
Аз друго не разбирам,как може да обичаш мъж който толкова години лъже теб и съпругата си,не си първа младост,за да се държиш като заслепена?

И аз си задавам същия въпрос толкова години.Не знам.

# 508
  • по пътя на светлината
Кали,ако не е искал да стане баща защо не е използвал предпазни средства?Или да е накарал Елиема да ползва такива.
Деси ,на подобни типове не се връзвам,обикновено ,обичат да повтарят колко искат да им роди жената с която са в момента.... Stop

# 509
Но нали всяко едно дете си е отговорност?Може ли чак такова безочие?Или просто разчиташ на "баш на мен ли ще се случи?"

Общи условия

Активация на акаунт