за детето от другата жена

• 37 594
  • 1 302
  •   1
Отговори
Въпрос към настоящите съпруги-как бихте реагирали, ако някога разберете, че съпруга ви има дете от любовницата си?Вариантите са много-може да е кръшнал и детето да е станало по погрешка.Може да е бивша връзка.Може да е настояща...Може да е съзнателно правено бебе, за което съпруга се грижи...Може да почти алтернативно, второ семейство..Аз съм в положението на другата жена.Била съм и семейна и съм се питала как щях да се отнасям аз към другото дете на съпруга ми, ако ми се беше случило да попадна в такава ситуация.За мен отговорите са 2-ако чувствата ми към този мъж не са достатъчно силни, бих се развела.Ако обаче много го обичам, колкото и да ме боли от предателството, бих приела и бих се грижила при нужда за това дете, защото то би било част от човека, когото обичам.Какво мислите вие по въпроса?

# 1
Не разбрах много добре въпроса ти. Имаш дете от женен мъж, но се опитваш да си отговориш как би се чувствала и как би реагирала съпругата му, това ли е?

# 2
  • Бургас
Не те разбрах, ако той направи дете на друга докато е с теб или ако има дете, създадено преди да се събере с теб ?

# 3
Точно така.Какво ли би било отношението на съпругата му към нашето дете, ако някой ден научи?

# 4
Защо трябва да реагирам по отношение на детето от друга майка, правя го, ако поискам и преценя, за себе си единствено.
Точно така.Какво ли би било отношението на съпругата му към нашето дете, ако някой ден научи?
... може да е единственият отговор, който няма да получиш тук.  Peace

# 5
Съвсем накратко-връзката ни е от близо 15 години, по време на брака му.И сега имаме бебе.

# 6
  • Бургас
Едва ли някой може да ти отговори какво ще бъде... Зависи много от конкретната жена... И със сигурност няма еднозначен отговор.

# 7
Защо трябва да реагирам по отношение на детето от друга майка, правя го, ако поискам и преценя, за себе си единствено.
... може да е единственият отговор, който няма да получиш тук.  Peace

Да, сигурно е така.Просто се чудя дали е възможно съпругата да не мрази другото дете на мъжа си newsm78

# 8
  • Бургас
За мен е възможно да не го мрази, детето няма вина за нищо...

# 9
Нямам идея. Надявам се никога мъжа ми да не ми спретне подобен номер. Каква е тази жена, която не знае за 15 годишна връзка и бебе от друга, странно ми е как не се е намерило кой да я уведоми досега.

# 10

Да, сигурно е така.Просто се чудя дали е възможно съпругата да не мрази другото дете на мъжа си newsm78
Всичко е възможно на тоя свят. Може и да се радва.
А ти защо се терзаеш за мнението на съпругата сега, след петнайсет години връзка и след бебе?

# 11
Сега като се появи Деси - темата става нейна Laughing

# 12
Детето едва ли бих мразила, ноооооо другата жена и мъжа ми със сигурност няма да са ми любимци в този момент  Twisted Evil

# 13
Съвсем накратко-връзката ни е от близо 15 години, по време на брака му.И сега имаме бебе.

Браво, 15г. и тя не знае ли, а теб това положение кефи ли те...питам само...чисто любопитство, не те виня Hug
какво значение има за теб дали ще мрази детето или не?

# 14

Всичко е възможно на тоя свят. Може и да се радва.
А ти защо се терзаеш за мнението на съпругата сега, след петнайсет години връзка и след бебе?

Ами защото някой ден може да научи.Нямам идея как не е разбрала досега.И защото бащата иска да си вижда детето, иска да се грижи за него.Когато/ако някой ден съпругата научи , нейната реакция може да промени много неща.Например може да настоява той да игнорира детето.

Общи условия

Активация на акаунт