за детето от другата жена

• 38 018
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 660
Ама колкото и да им се иска няма как да се случи.....Той няма да спре да се вижда с нея.Съжалявам,че ви го казвам,но е така!!!
Тя ясно написа-Ако не припознае детето...не четете ли или само това,което ви изнася?

# 661
просто гледната ти точка е ограничена, опитай се да я разшириш и да не мериш само с твоя аршин  Grinning
заради самата себе си и заради детето  Wink

# 662
Грациела-ще ти отговоря аз.За момчето и за неговата реакция трябва да се грижи бащата.Той има чувства и отговорности към сина си,а не Елиема.Както вие казахте,че не бихте приели детето от любовницата,така и любовницата не е длъжна да мисли за емоциите на семейството.Това е въпрос на човещина,но не е задължително да си абсолютен алтруист.Преди всико гледаме себе си ,нали?
Бубанке,ми нали съм си в нея,как да погледна от друга? Wink

Слънце Десинка,въпроса ми е за ГАФ!!!!!!
Кой гаф би накарал авторката да изрита Любимчето................

Значи аз ти отговорих!  Peace

# 663
Грациела-ще ти отговоря аз.За момчето и за неговата реакция трябва да се грижи бащата.Той има чувства и отговорности към сина си,а не Елиема.Както вие казахте,че не бихте приели детето от любовницата,така и любовницата не е длъжна да мисли за емоциите на семейството.Това е въпрос на човещина,но не е задължително да си абсолютен алтруист.Преди всико гледаме себе си ,нали?
Бубанке,ми нали съм си в нея,как да погледна от друга? Wink
По-скоро майката трябва да помисли за това как детето би приело този факт.Тя трябва да се погрижи то да бъде минимално наранено.Ако тя плюе бащата и любовницата пред детето, ако то вижда нейната болка, гняв и озлобление към другите двама, какво по-различно може да изпита?Ако тя му говори, че бащата обича и другото дете, или го обича повече и т.н.Или че ще вземе част от наследството му някой ден-е, ами ясно е какво ще е отношението на сина му.

# 664
Била съм семейна,била съм и любовница.Дали моята гледна точка е ограничена?И как я преценяваш само по едни постинги?Седни и говори очи в очи с мен и тогава реши доколко съм ограничена!

# 665
Седях и си мислех за дъщеря ти... още е малка, но ще порасне и ще започне да задава въпросите - така като гледам моята, имаш още 2 г., 2 г. и половина да решиш, какво ще правиш...

Точно такъв случай имаше в.....Детето е било 3 клас и е питало защо "баща му" има друго дете от друга мама . newsm78  В училището два пъти се е опитвало да се самоубива,скачайки от прозорец!!!
/това е случай преди 2 години/
Това може да се случи и в пълни семейства и за съжаление не е рядко срещано.
Самочуствието на детето е такова какво му го изградиш, така и погледа му върху различните неща.
Ако започнеш ти да се оплакваш, да викаш "ние така, пък другите така", да плюеш бившия и да го обвиняваш за целите ти несгоди в живота и най-вече за пропиления ти живот, недай боже и детето си, че се е появило на този свят...
 За щастие днес децата са твърде по-разкрепостени. Много неща, които в миналото са ни изглеждали "недопустими", сега ги приемаме като "в реда на нещата" и то ние възрастните.

# 666
за лични отношения има др форум,дайте по темата

към Eliema
Но ти се чувстваш в правото си да развалиш семейството му,както и спокойствието на съпругата и нейното дете.ЗАЩО?
След като съпругата блаженно си живурка така,защо да и пречиш?

Или си на принципа-на мен ми е зле,и на Вуте нема да му е добре  Naughty

# 667
И само да вметна преди да се появят неразбрали, които ще кажат: "Нали не ти държиш да я припознае и сам трябвало да си реши. Защо ще го зарязваш тогава, ако не иска да й даде имената си?"

Защото той сам е казал, че иска това и ако не го изпълни, означава лъжа! Ще го зареже не заради НЕприрознаването, а заради това, че е обещал, а не е изпълнил.

Грациела - тя се чувства в правото си да осигури най-доброто за собственото си дете. Като всяка майка междувпрочем. Естествено, че нейното дете й е най-важно.  Peace

# 668
Прочетете стари постове на авторката от др тема и ще разберете..ПАРИ ПАРИ и Само това!
как така се разрешават парични проблеми от самотна жена,в майчинство?
Или от спонсорство(пак май е любовника)или тото  Joy

Тс,мисля,че темата е към своя край.Авторката-само финансова изгода търсиш!
Ти може и да си подхранваш некви топли чувства към осеменител,но при него живота има други измерения и име-семейство,проста съпруга,и още мнооого забавления  Peace

# 669
Всъщност какво значение има за вас дали я интересуват парите или не? Какви са целите й с детето, темата, старите теми и постове, това, което мисли, чувства и т. н.?

Тя задава конкретен въпрос, на който иска отговор, вие и задавате други въпроси - тя отговаря, защото иначе критикувате. А накрая тя измествала темата!  ooooh!

Защо ви интересува материалното й състояние? Можете ли да отговорите на поставения от нея въпрос без да се вкарвате в други филми? Да? Не?

А какво неясно удоволствие получавате вие, разпитвайки я и ровейки се (щом тя изпитвала удоволствие с неясен произход и привкус от целия този "театър", сътворен тук)?

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 13:34 от pudding

# 670
  • София
Елиема,
Та това си е чистата истина! И за бащата, и за другото дете, и за любовта, и за наследството! Остава майката да скрие гнева и озлоблението си и да го изиграе Майка Тереза! Децата се приспособяват, но са много ревниви, когато разберат, че всичките пъти, когато "тати е бил зает" и не са можели да се доредят за вниманието му, са били лъгани и пренебрегвани. Сега разбираш ли?
Колкото и да си обичаш любовника, колкото и да си склонна да го защитаваш в тази тема, няма какво да си кривиш душата, погледни на ситуацията не като участник, а като на кино и ще видиш кой за какво и кого носи отговорност. Твоят скъп трябва да се оправя със сина си, но подозирам, че просто ще се измъкне и ще обвини целия свят, но не и себе си.

Във всеки случай каквито и да са моралните и емоционалните дилеми, задействай се за бащинството. Детето съществува и има право да бъде припознато и да получава издръжка. Не се отказвай с лека ръка от тези му права, независимо каква любов изпитваш към бащата и всякакви тук писаници имаш ли право да разрушаваш семейство и т.н. Такива работи в сапунките! Всичко се случва в живота, трябва да си подсигуриш детето. Ако бащата се отметне, съдебни дела водИ, но искай да го признае. Това е цяло дете, не е кола, че да я купиш и продадеш!

# 671
Странно-трябвало да си поеме отговорност.А дали го е искал той,или и той е наказвал любовницата ссъс студенина и невнимание,докат не абортира,но видите ли,тя решила сама да си поеме отговорност.В последствие нещата така се извъртат,че тя даже ще извива ръце за бащинство  Thinking
Аз,след всичко коментирано и споделено тук,се съмнявам той да е желал детето.
сега се бил привързан към бебето-ами то и кутре от улицата да приютиш-ще се привържеш  Crossing Arms

# 672
  • София
Това дали го е искал или не, вече няма никакво значение! Детето съществува! Щом е негово, ще си го издържа! Има толкова много мъже, които правят деца, пък после не ги искат. Ами, като не искат деца да си държат подробностите в гащите! Като децата вече са родени, да си поемат родителските ангажименти въпросните татковци!

# 673
И само да вметна преди да се появят неразбрали, които ще кажат: "Нали не ти държиш да я припознае и сам трябвало да си реши. Защо ще го зарязваш тогава, ако не иска да й даде имената си?"

Защото той сам е казал, че иска това и ако не го изпълни, означава лъжа! Ще го зареже не заради НЕприрознаването, а заради това, че е обещал, а не е изпълнил.

Peace

Точно за това, че е казал, че ще припознае детето. Това е дете.
Майката има право на избор /при авторката не е така/ за името на детето. Но един ден да викаш "да" след това "не" поради причини.
Това е живо дете, не може да кажеш днес е мое, а утре като прецених нещата не. Усложнява ми живота и това на семейството ми. "Хем боли, хем сърби".

# 674
Е да си ги стискат,съгласна съм,но ако тук мамата е криела дълго,че е бременна,после излезнала с номера-ще имаме дите-ква вина има той  Thinking
Или излъгала,че е направила аборт,а после -хоп,имала си коремче

Та-каквото си си надробил,това и ще си сърбаш
След като сама е пожелала детето-значи е преценила,че сама ще се грижи за него.
не четете ли старите постове бе дами ?????? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт