за детето от другата жена

• 37 763
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 885
Е,Кали,не всяка повярвай ми!Има съпруги които наистина нямат думата(не се заяждам с никого)Както има и майки,които не могат да защитят интересите на детето си поради факта,че са по-затворени,стеснителни и т.н...

# 886
Не мога да се сдържа, уникална сага!!! Laughing
Жалко, че трябва да лягам.

# 887
Ох, само се моля да не я зяключат тая тема Praynig, така не съм се забавлявала откакто влизам в този форум  Laughing. То не беше геодезия, диви прасета, панелки, кандида вагиналис... Joy

Като я заключат (все пак до тук е 60страници) ще преминем в другата  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497623.msg16002736#msg16002736

и без това там ще сме съвсем по темата  Mr. Green

# 888
Ами съпругата ако иска ДНК изследване, да го изиска.Аз нямам проблем с това и съответно не виждам защо правя изследване, на което знам резултата.Той също, ако се съмнява, може да пожелае.Той си решава, нали така?

# 889
Е,Кали,не всяка повярвай ми!Има съпруги които наистина нямат думата(не се заяждам с никого)Както има и майки,които не могат да защитят интересите на детето си поради факта,че са по-затворени,стеснителни и т.н...
По същия начин има съпруги, които си казват: "Абе, моя дали тази вечер няма пак да се отбие при Деси, че съм забила едно младо парче и искам да го пробвам на лунна светлина?"
И обичат мъжете си, и не ги напускат заради Деси.

# 890
Като я заключат (все пак до тук е страници) ще преминем в другата  Wink

и без това там ще сме съвсем по темата  Mr. Green
А, Дестъни, там няма достатъчно публика, и вероятността някоя мила съгражданка да сподели тревожно със съпругата, е почти нулева  Mr. Green

# 891
А има и такива при които не е задължително мъжът да се отбива където и да е, Winkза да отидат при някое засукано,младо парче...

# 892
Като я заключат (все пак до тук е страници) ще преминем в другата  Wink

и без това там ще сме съвсем по темата  Mr. Green
А, Дестъни, там няма достатъчно публика, и вероятността някоя мила съгражданка да сподели тревожно със съпругата, е почти нулева  Mr. Green

А не си права посъбра се публика, Mr. Green
 пък четящите тук ще се насочат там, а колко има за четене лелеле, да не говорим, че в първа част особено след 25стр беше едно мазало, направо засенчих vagabond тогава.  Blush
Но сега като си помисля за какво ли  Rolling Eyes

# 893
Деси, ти не разбра ли, че на форумските съпруги мъжете никога не са и няма да кръшнат?Камо ли да направят на някоя дете.

# 894
Да, Деси. просто това е отговор на твоя въпрос "Как една жена може да остане с мъж, който я лъже толкова години". Т.е. в брака не всичко опира до гордост, има и разкрепостени хора. Има отворени бракове, суинг-практикуващи. Има и жени, които вярват, че мъжът им не може само с една, но го обичат защото се връща при тях. Другата е само временно и за малко разнообразие.

И аз бях така, Дестъни. Още в началото "убих" любовницата с цитат от песен.

# 895
  • София
Ема,
Какво означава това? Във всеки случай, поне ти е можело да останеш вярна съпруга, но не си го направила! Какво се правиш на интересна? Разбирам да беше човек за подражание, ама не си!

# 896
Хърмаяни,знаеш ли,че от много време насам съм убедена,че при нашия татко бракът е точно такъв.Иначе не мога да разбера реакциите им.

# 897
Деси, ти не разбра ли, че на форумските съпруги мъжете никога не са и няма да кръшнат?Камо ли да направят на някоя дете.
Глупости. Тук пишат и жени, които са прекратили по един брак заради изневяра. Освен мен, има  поне още една. И въпреки, че не одобрявам нито поведението ти през годините, нито разсъжденията ти в момента, се опитах да ти дам добронамерени съвети. Не видях да има полза. Ти просто си знаеш своето, и очакваш тук да кацне някоя, която ще заяви, че благородно ще приеме детето на съпруга си, пък защо не и паралелната му връзка.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 09:08 от Хърмаяни

# 898
Хърмаяни-има такава съпруга!

# 899
Човек е верен САМО когато обича.

Общи условия

Активация на акаунт