дете от семеен мъж Тема 2

• 36 637
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
stanex , точно за това става дума-че на съпругата в някои случаи хич, ама хич не й е зле и не е за съжаление.След 13-15 години(загубих им сметката вече) да не е разбрала newsm78.Че моите колеги знаеха, неговите колеги и приятели знаят....Тя е неангажирана жена, а ние жените сме си любопитни когато ни гложди нещо.Хайде сега, не му е разглеждала телефона?Никога не се е изкушила да му прочете смс-сите?Та той казва, че се е случвало и имената ни да обърка.Обаче до ден днешен, и да знае, не е отворила дума за това.И не ме е потърсила.
А при другите момичета тук положението е ясно-жените на бащите знаят и не искат да повярват, че децата са техни, и вярват, че съпрузите им вече са приключили тези връзки.
Да, така е-ние сме си избрали този живот, както в повечето случаи и съпругите.И общите ни мъже са най-добре Wink.

# 526
Пуууу, ето затова не пиша....щото като почна, та не мога да спра;)
Хем бях казала , че повече няма да се меся;)
Елейма, има сега едно сериалче по БКТВ. Аз тази телевизия не я гледам, но случайно попаднах на руско сериалче. Пък аз руското кино си го харесвам;). Ти си от моето поколение, та предполагам, че ще ти е интересно.
Казва се :Две съдби"- за 2 приятелки
Та едната от тях,супер амбициозна , за да остане в Москва се ожени за московчанин с перспектива за научна кариера. Естествено го остави след няколко години, защото горкия професор не вадеше никакви пари;) Кога го остави обаче? Когато си хвана някакъв партиен функционер. Та години наред този мъж я убеждава, че много я обича, ама виждаш ли-заради кариерата не може....Та тя, чака , чака,докато накрая жена му реши да го остави. И тъкмо тогава(той очевидно нещастен от ситуацията) , при едно от гостуванията при любовницата се гътна. И толкова чакане за какво.....
Няма общо историята с твоята. Само това велико чакане  най-после да е само "наш".
Я вземи го разкарай, па си закачи широка усмивка. Имаш огромното щастие да си майка на две деца. За какво ти е нужен този......"мъж"Simple Smile Когато се откъснеш от него, ще имаш шанса да погледнеш и на друга страна, и знае ли човек.....там пък може да чака някой без ангажименти към съпруга.

# 527
  • Бургас
Жена му отдавна не иска той да я "уважава" всяка вечер. Тъй че си затваря очите в името на детето.Отървава се, един вид;).  Освен това той угажда на всичките и глезотийки, страдайки от гузна съвест. И изобще.......защо да го оставя????? Пък ако и тя си има емоцийка....Winkпей сърце. Ами ще се правя на луда, разбира се;) Ще му харча паричките ама яко, ще водя детенце навсякъде, тайничко и ще си скатавам.

Факт е, че много хора наистина живеят точно така. Много пъти съм се питала дали бих могла, но ако имам чувства към съпруга си - едва ли. Виж ако са позатихнали и имам нещо "настрани", хич няма да смятам, че ми е наранено достойнството. Даже ще се радвам на такъв изход от ситуацията Laughing

Пуууу, ето затова не пиша....щото като почна, та не мога да спра;)
Хем бях казала , че повече няма да се меся;)
Елейма, има сега едно сериалче по БКТВ. Аз тази телевизия не я гледам, но случайно попаднах на руско сериалче. Пък аз руското кино си го харесвам;). Ти си от моето поколение, та предполагам, че ще ти е интересно.
Казва се :Две съдби"- за 2 приятелки

Филмчето наистина е много хубаво. Гледай го докрай - проследява не само целият им живот, но и на децата им - наистина е страхотно.

# 528
Извинявам се,ако прозвуча грубо ама кой какво достойнство има или няма не е тема на обсъждане.Ако някой от вас попадне в този капан няма да говори за достойнство и да се чуди как да се измъкне от ситуацията.Аз съм се мъчела още в самото начало да се откопча от него,но чувствата надделяват.Всяка една жена си има достойнство и разум,въпроса е до колко ще ги използва по предназначение и кога.Но е факт,че съпругите са си надянали на Грозната Бети розовите очила и си живеят до мига в който някой ще им ги свали за момент да им покаже действителността и от там те сами да решат дали ще са с или без тези очила.Всяка една съпруга знае,но пасува.Така че не само ние "любовниците" ми май и съпругите нямат достойнство за да търпят това.Така,че не съдете кой какво достойнство има.А за розовите очила аз също съм с такива,но те поне ми показват какъв е живота,паденията и постиженията.На никоя жена не й харесва да е втора,както никоя съпруга не иска да бъде лъгана и мамена,но това е живота.
Аз незнам дали разбрах правилно, значи съпругата като разбере и трябва да зареже мъжа си за да отиде той при любовницата ли?( ми аз пък на пук няма да го направя, може да ми е мн криво и болно) И за това че на никоя не й харесва да е 2-ра цигулка е така , ама в крайна сметка трябва да е ясно че щом се хващаш с женен неизбежно ставаш 2-ра.

# 529
Защо Бета-кубета?Да живееш на пук на някого не е добра идея.

# 530
Ми ей така , за да се чуди, защо, аджеба нямам достойнство и не зарязвам мъжа си.

# 531
Така ще пропилееш живота си в напразно доказване.Не е ли по-добре да живееш без лъжи?

# 532
Напротив на никой нищо няма да доказвам, и никой няма да лъжа.

# 533
В случая-теб ще те лъжат,което е още по-лошо.

# 534
  • Бургас
А, тя ще се прави, че не знае, че я лъжат и всички ще са доволни Whistling

# 535
Ама нали любовницата ще е прецаканата....какво по-голямо удовлетворение от това? Mr. Green

# 536
Момичета, не правете конфликт от нищо...

Любовниците (не всички, ама повечето) знаят, че прецакват съпругите, започвайки връзка с женен мъж... И съм сигурна, че не го правят (поне повечето) от отмъстителност, а от чувства към мъжа... Съпругите избират да останат с неверния мъж по много причини - страх от бъдещето без него (да не би у любовниците, особено тези с дете, да го няма?), чувства към него (същото е и при любовниците), общи деца, финансов интерес (да не би вие да нямате финансов интерес детето ви да е осигурено?)...

Като ви чета, и вие не можете да натирите доказано неверния мъж (хем с жена си, хем с вас).. Разберете, че и двете страни сте жертва на едно малодушно, егоистично и нерешително същество... "Мъжът за две жени" не става за мъж и на една, камо ли за баща...

# 537

Като ви чета, и вие не можете да натирите доказано неверния мъж (хем с жена си, хем с вас).. Разберете, че и двете страни сте жертва на едно малодушно, егоистично и нерешително същество... "Мъжът за две жени" не става за мъж и на една, камо ли за баща...

Напълно съм съгласна с написаното от Мария.

# 538
Момичета, не правете конфликт от нищо...

Любовниците (не всички, ама повечето) знаят, че прецакват съпругите, започвайки връзка с женен мъж... И съм сигурна, че не го правят (поне повечето) от отмъстителност, а от чувства към мъжа... Съпругите избират да останат с неверния мъж по много причини - страх от бъдещето без него (да не би у любовниците, особено тези с дете, да го няма?), чувства към него (същото е и при любовниците), общи деца, финансов интерес (да не би вие да нямате финансов интерес детето ви да е осигурено?)...

Нестава въпрос за зависимост , а за чувства. Но с това мнение съм напълно съгласна  Peace

# 539
Обаче до ден днешен, и да знае, не е отворила дума за това.И не ме е потърсила.

Aмаа за какво да те търси?  Каква си и ти?
И да ти каже какво "Остави мъжа ми на мира, кифло?!?!"
Как изобщо ти мина през ума, чче някога съпругата му би могла да те потърси  ooooh!

И двете ти теми причетох Елиема, безумно е отношението ти към жена му, тя не ти е виновна.
Кому е нужно да сипеш кофи лайна върху нея?
Става ти по-добре, като разкажеш публично каква куха лейка е ли?

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:22 от Никси

Общи условия

Активация на акаунт