за детето от другата жена

• 37 705
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 110
Все пак е различно, когато детето винаги е живяло само с единия си родител (или не помни съжителството между двамата) и когато е заживяло само с единия от тях на един по-късен етап.

Но реакциите на децата зависят от самите деца, от атмосферата в дома, от поведението на родителите спрямо това, че не са двойка, от конкретния повод за раздяла, от предишните и настоящите им отношения, от поведението и отношението им спрямо децата и т. н. Всичко е субективно и не може да се обобщи.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:47 от pudding

# 1 111
Разбира се,аз откога се опитвам да го обясня това...

# 1 112
  • София
Какво значи не дава и пет пари?Имаш в предвид финансово или изцяло?
Eстествено, че имах предвид финансово.

# 1 113
Така е,но сам ме накара да пусна делото за издръжка.

# 1 114
До 3 години от свое име.След третата година-от името на детето като законен негов представител.(ако не се лъжа)

Добре, като оставим на страна всички приказки ала-бала.. кога мислите да се заемете с това? Според мен, се страхувате да го направите, защото мислите, че те /бащите/ не го желаят.
Ваш си е живота, но помислете за децата си. Всъщност, ако е истина, че "твоя човек" е безпаричен", то по добре въобще не тръгвай по такива дела, нищо добро няма да получи детето /това го казвам, заради нещата които съм чела, че жена му ще плаща издръжка и тн./
Но Елиема, мисля, че е длъжна да заведе това дело, нищо, че рискува нейното плазмодо да я изостави, длъжна си заради детето, Елиема.

Не ги знам какви красавци са тези господа, ама как са ви "затворили очитеееее" не е истина просто! Осъзнайте се, момичета!

# 1 115
Детето на Деси е припознато още в родилния дом, не четете ли?

# 1 116
Няма значение-за какво да водя дело за припознаване-моето дете е припознато.
Момент-щом бащата няма пари-няма защо детето да се води на негово име ли?Това наистина ли го мислиш?Не за всеки парите са на първо място....Това беше гадно!

# 1 117
Детето на Деси е припознато още в родилния дом, не четете ли?

Не, но сега прочетох. Мерси. Mr. GreenТова не са 5-6 страници, така, че не приемам забележката.

И като е припознато - какво прави господина за това дете?

# 1 118
  • София
Така е,но сам ме накара да пусна делото за издръжка.
А това защо? Вече се обърках  newsm78

# 1 119
Може би е единствения начин да дава пари за детето си без да има натяквания и безкрайни скандали.Все пак "Не мога да не плащам-тя ме осъди..."е вид оправдание за пред съпругата.

# 1 120
Ами при всички случаи е по-добре да има решение на съда.

1. Ако нещо му присветне един ден, че няма да помага (финансово) дори и да помага или не сега. (това, ако той е некоректен - гаранция е за Деси и детето й)
2. Оправдание е пред съпругата му, че няма как - трябва да плаща издръжка, съдът е постановил. (това, ако жена му се опитва да възпрепятства нещата и му поставя условия - отново е вид гаранция)

П. С. Едновременно сме писали, Деси!  Peace

# 1 121
.
Момент-щом бащата няма пари-няма защо детето да се води на негово име ли?Това наистина ли го мислиш?Не за всеки парите са на първо място....Това беше гадно!

Абе Деси, голяма си романтичка. Изобщо не е гадно това, което ти казвам.
 Защото след като вече се води детето на негово име ще трябва всеки свой ход да съгласуваш с този човек. Дори страната не можеш да напуснеш с детето, без плазмодото да даде съгласие за това. Мисли малко, не всеки те напада. Аз лично не ви нападам като жени, просто ви се чудя само колко сте заслепени и ви съжалявам, но е искрено, а не със злоба. Как пък не можете да погледнете малко отстрани нещата...

И всъщност се получава така, че този "човек" нищо добро не прави за това дете, а може би само би ви правил спънки.
И ако се води безработен могат ли да го принудят да плаща издръжка?

# 1 122
Едно дело за бащинство не може да реши никакви проблеми.1.Бащата може да прави проблеми по време на самото дело.2.Бъде ли доказано бащинството, от този момент може да вгорчи живота на майката.3.Издръжката едва ли ще си заслужава нервите.4.Ако изобщо има какво да се наследи, ще се погрижи да няма.С рогата напред ще си осигуря само неприятности.

# 1 123
И ти си права, Ели.  Peace

# 1 124
Едно дело за бащинство не може да реши никакви проблеми.1.Бащата може да прави проблеми по време на самото дело.2.Бъде ли доказано бащинството, от този момент може да вгорчи живота на майката.3.Издръжката едва ли ще си заслужава нервите.4.Ако изобщо има какво да се наследи, ще се погрижи да няма.С рогата напред ще си осигуря само неприятности.

Аз си мисля, че колкото повече чакаш /това лично за твоя случай/, то толкова повече се "покрива" твоя човек, и наистина ще дойде момент, в който ще е по добре да не водиш това дело, точно заради точките, които си написала. Като няма какво хубаво да даде на детето, по добре нищо/името си/ да не му дава на сила.

Общи условия

Активация на акаунт