Не съм писала много отдавна, ама и време не ми остава да ви следя. Откакто се появи малкото човече в живота ми цялото ми ежедневие се върти около него, предполагам, че и при вас е така, но на мен не ми остава време почти за нищо друго.
Иначе при нас всичко си е ОК, Бебето Мартина видимо се усеща, че е наддала, ама незнам колко в понеделник сме на първата консултация. За сега се кърмим добре си хапва детето /на поискване/ понякога на 3 часа, а понякога на всеки час/когато е нервна. Появиха и се колики около 9-10 ден, за сега и давам хомеопатични капки Ентерокинд като, че ли имат ефект. Педиатърката ни препоръча да даваме Еспумизан защото "това се изписва на всички бебета"ама на Мартина хич не и понесе от тях рева цяло денонощие/докато се сетя, че не от коликите, а от Еспумизана реве така/ спяхме Еспумизана и детето видимо се успокои, е пак си поплаква ама по по-малко.
Да попитам някой беше споменал какво е съотношението на соления разтвор или как да си го направя в къщи? Моля отговорете ми на лични, че ми е много трудно да следя всичко което се пише.
И още нещо някой не помня кой беше пуснал линк за белия шум, в смисъл беше шум от разбиващи се в пясъка вълни и още един шум от дъжд, ако може изпратете ми ги на лични да пробвам бебето дали ще се успокой от тези шумове. Благодаря предварително.
Приятна вечер или по точно лека нощ за онези, които ще спят.

, се сетих за идея за заглавие за следващата ни темичка: