Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 942
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Здравейте на всички

Ква стана тя тия хора още са изморени и не могат да влезнат в ритъм след кратката им отпуска
Добре дошла, Дежавю! Да, пишат,че почват на 25-и. Мисля,че апаратурата им се е скапала от горещините или е станало нещо- я преработват сценарий и снимки,я нещо друго. Факт е ,че не пускат фрагмента. Чакаме.

# 61
  • Русе
Точно от устата на Меца Харун не трябваше да разбира за мнимия брак .Още тогава писах сърцето ме болеше като го гледах как страда . Тия сценаристи направо ще ни разболеят.
А аз тогава не разбирах поведението на Харун, мислех че Еда го е светнала ,че нямат брак. Сега при превода си обеснявам поведението му. А бе, пак стигнахме до сценаристите?! Слагат в устата на героите полу-истини, полу-лъжи... И повечето проблеми са от недоразумения, от казано- недоизказано...А на Мелда мед й капеше на сърцето,че може да навреди на Еда ! И успя, мръсницата ! Точно за такива дела й се нервя?!
Той на няколко пъти и казваше да сложи край на този цирк-брака и с Толга , но в същото време и казваше и че ще наеме адвокати да ги разведат по най -бързия начин, явно под цирк имаше предвид фиктивен.
Да, и Еда продължаваше да мълчи! Това не е нормално. Той й се доказа по всякакъв начин, а тя...като совалка тъче - ту за семейството и кака, ту без него не може...Разкъсвана от противоречия!

# 62
И аз много и се ядосвах за мълчанието , направо......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Sick Sick Sick #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 63
# 64
Да, да, да........... Прави сте за Еда- образът  й става все по-зле и зле....(и какви глупости  предстоят да стори още). Дано в новия сезон сценаристите й го развият, както този на Харун и наистина да дойде звездния й час, както иска момичето.

# 65
  • Русе

Мили съфорумци, моето време изтече! Ще се чуем утре пак!
Лека и спокойна нощ!

# 66
Леле, тая седмица ще гледаме една от любимите серии - 47 еп., един от любимите моменти - 2 част ''Не те обичам''.....

1:20 http://bolumizle.com/Unutulmaz-47-Bolum-kisim-2-izle.html

# 67
Така е Уинона! Сега с превод става ясно колко много вратички  са  оставили сценаристите, за да  могат да сътворят всякакви каши!
Помниш ли касетата на Еда, която записа за Яамур? Споменаха я само в съня на Еда. В действителност нищо не показаха за нея, Харун намери ли я, видя ли я...Едно за крака, друго за глава! Много са хаотични сценаристите. Кога ще почнат да събират пъзела и как, все още им се чудя?! Thinking
Аз си мисля, че точно сега ще е момента , в който ще я пуснат в действие
Даже си представям ситуацията .. Ямур е добре само Eда е в тежко състояние
Харун влиза да я види тя се e сабудила за момент и вижда Харун , той и казва , че Ямур е добре и всичко ще се оправи , но целия в сълзи Еда също плаче
Тя му казва - Единственото , което искам съм го записала , записа е в дома ни .. Пусни го и на другите , за да разберат , че любовта ни наистина беше невинна и истинска , и че платихме прескъпо за нея и още нещо .. неискам дъщеря ми да казва ''мамо'' на друга жена
После състоянието и се влошава влизат лекари , електрошок и с всякви други уреди се опитват да я спасят , всички са много оплашени , но я спасяват , а Харун праща Тарък да вземе записа и го пуска пред всички в болницата .. Ии голямо плачене ще падне , един по един ще обвиняват себе си направо картинката ще е страшна ..  smile3518 smile3518

# 68
Така е Уинона! Сега с превод става ясно колко много вратички  са  оставили сценаристите, за да  могат да сътворят всякакви каши!
Помниш ли касетата на Еда, която записа за Яамур? Споменаха я само в съня на Еда. В действителност нищо не показаха за нея, Харун намери ли я, видя ли я...Едно за крака, друго за глава! Много са хаотични сценаристите. Кога ще почнат да събират пъзела и как, все още им се чудя?! Thinking
Аз си мисля, че точно сега ще е момента , в който ще я пуснат в действие
Даже си представям ситуацията .. Ямур е добре само Eда е в тежко състояние
Харун влиза да я види тя се e сабудила за момент и вижда Харун , той и казва , че Ямур е добре и всичко ще се оправи , но целия в сълзи Еда също плаче
Тя му казва - Единственото , което искам съм го записала , записа е в дома ни .. Пусни го и на другите , за да разберат , че любовта ни наистина беше невинна и истинска , и че платихме прескъпо за нея и още нещо .. неискам дъщеря ми да казва ''мамо'' на друга жена
После състоянието и се влошава влизат лекари , електрошок и с всякви други уреди се опитват да я спасят , всички са много оплашени , но я спасяват , а Харун праща Тарък да вземе записа и го пуска пред всички в болницата .. Ии голямо плачене ще падне , един по един ще обвиняват себе си направо картинката ще е страшна ..  smile3518 smile3518

newsm10

# 69
  • Варна
          Любов

Моята красива розова фея
с думи най-нежни ще възпея!
Обичам те,  моя любима,
щастлив съм, че те има!

Когато си до мене
и дъхът ми  спира,
сърцето ми замира
в трепетно очакване...

Земята вече не се върти-
всичко за мене си ти:
уханието на цветята...
светлината на луната...
усмивката на слънцето...
радостта в сърцето...

За мен ти си любовта-
свежа като пролетта,
гореща като лято
на емоции богато,
прекрасна като есента
и на сърцето песента,
красива като зима-
това си за мен,любима!

Всички времена,
събрани в една жена-
моята единствена,
неповторима
и необяснима,
любов незабравима!

Любовта ни е истинска
и е  като в  приказка
с много  хубав  край
и  щастие  безкрай!

Да сме заедно аз и ти
до  дълбоки  старини-
винаги с нас да е любовта
ще те обичам и във вечността...

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 23:36 от danidorina

# 70
"Всички времена,
събрани в една жена-
моята единствена,
неповторима
и необяснима,
любов незабравима!"
 smile3501 Дани, чудесно е!

# 71
Леле, тая седмица ще гледаме една от любимите серии - 47 еп., един от любимите моменти - 2 част ''Не те обичам''.....

Страшно ме кефят тези кадри два пъти ги гледах! newsm10 smile3521 newsm47
Дани , ненадмината си в любовната лирика ! newsm51 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 72

Страшно ме кефят тези кадри два пъти ги гледах! newsm10 smile3521 newsm47
Дани , ненадмината си в любовната лирика ! newsm51 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Като 4е ли я удари с опакото на ръката през лицето! Даже и мен ме заболя!
Една от сериите, в които няма грам боза, които се гледат  на един дъх, страхотни словесни дуели!

# 73
След подобен словестен шамар да се натискаш още да сте заедно........... smile3506 smile3506 smile3506.....тъпа  animal085

# 74
До финала всички серии са перфектна работа!
Според мен новият сезон ще запо4не като се нормализира времето. При тия адски горещини снимките са невъзможни! Та можеш ли да играеш  при такива условия. Дали са на екипа дървена ваканция заради времето!

Общи условия

Активация на акаунт