Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 911
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Точно си мислех да ви питам защо Толгенцето е с превързана ръка и лепната върху космите на веждата му лепенка и те ми отговориха.... бил е рокер в Америка smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
А аз в началото си помислих, че е приумица на сценаристите, за да изглежда по-мъжкар от Харун !?!?  Joy Joy Joy
През това време,когато отсъстваше от сериала, Буура участвал в друг филм. Нали трябва по някакъв начин да обяснят "раните"му,затова казва че "бил претърпял катастрофа". Явно там се е поожулил малко.

# 46
  • Варна

Зор заман

Ех, ти хубост ненагледна
страх ме е да те погледна
Очите ти във мен се впиват,
а моите в едно се сливат

Ръка от снимката протягаш,
но от мен ти вечно бягаш
Уж си близо, а не мога даже
насън да те наричам гадже

Възпях те в стихове хиляда
Надминах Омир в Илиада,
а ти си още със Берксан
Пазиш го за зор заман!

уникален Joy

# 47
  • Русе
Така е Уинона! Сега с превод става ясно колко много вратички  са  оставили сценаристите, за да  могат да сътворят всякакви каши!
Помниш ли касетата на Еда, която записа за Яамур? Споменаха я само в съня на Еда. В действителност нищо не показаха за нея, Харун намери ли я, видя ли я...Едно за крака, друго за глава! Много са хаотични сценаристите. Кога ще почнат да събират пъзела и как, все още им се чудя?! Thinking

# 48
  • Варна
добър вечер на всички  Simple Smile

# 49
Предстои и една от най-вълнуващите за мен серии. Моментът, в който Харун ще се разкрие пред Толга...   newsm44
Първо трябва да изтърпим Харун как узнава , че нямат брак Еда и Толга и ''целувката ''на Толга ........... smile3514 newsm45 smile3511

Права си Наде, но заради нашите любимци бихме изтърпяли какво ли не..

# 50
  • Русе
Като се замисля .. Тези хубавите снимки май са от серияла , неможе те да се веят цял ден само за 5 6 снимки , а да казват , че нищо не се знае кога ще го пуснат не са били готови  newsm78
Дано,Розовке,дано! Значи ни очакват и положителни емоции, не само гадорийки! newsm17

# 51
  • Русе
добър вечер на всички  Simple Smile
Добра и на теб,Кесара! smile3525

# 52
Точно от устата на Меца Харун не трябваше да разбира за мнимия брак .Още тогава писах сърцето ме болеше като го гледах как страда . Тия сценаристи направо ще ни разболеят.

# 53
  • Варна
виждам , че се забавлявате , супер сте

# 54
# 55
Точно от устата на Меца Харун не трябваше да разбира за мнимия брак .Още тогава писах сърцето ме болеше като го гледах как страда . Тия сценаристи направо ще ни разболеят.

Да, Наде, напълно съм съгласна с теб.
За този мним брак Еда отдавна трябваше да признае на Харун.
Но сценаристите какво да ги правиш..... Sad

# 56
  • Русе
А аз тогава не разбирах поведението на Харун, мислех че Еда го е светнала ,че нямат брак. Сега при превода си обеснявам поведението му. А бе, пак стигнахме до сценаристите?! Слагат в устата на героите полу-истини, полу-лъжи... И повечето проблеми са от недоразумения, от казано- недоизказано...А на Мелда мед й капеше на сърцето,че може да навреди на Еда ! И успя, мръсницата ! Точно за такива дела й се нервя?!

# 57
Здравейте на всички

Ква стана тя тия хора още са изморени и не могат да влезнат в ритъм след кратката им отпуска

# 58
# 59
А аз тогава не разбирах поведението на Харун, мислех че Еда го е светнала ,че нямат брак. Сега при превода си обеснявам поведението му. А бе, пак стигнахме до сценаристите?! Слагат в устата на героите полу-истини, полу-лъжи... И повечето проблеми са от недоразумения, от казано- недоизказано...А на Мелда мед й капеше на сърцето,че може да навреди на Еда ! И успя, мръсницата ! Точно за такива дела й се нервя?!
Той на няколко пъти и казваше да сложи край на този цирк-брака и с Толга , но в същото време и казваше и че ще наеме адвокати да ги разведат по най -бързия начин, явно под цирк имаше предвид фиктивен.

Общи условия

Активация на акаунт