Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 904
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Мелда нито може да забрави, нито да прости! И затова да не  очакваме  угризения и да сме готови за бъдещи манипулации. Особено след като Еда е  извън строя. Може би ще бъде на косъм от смъртта,  Харун  съкрушен от мъка, лесен за
шантаж, Толга се връща с бащинството, Феяз - съюзник.
Това го споделих още преди, но Мелда няма да може да го мани полира! newsm12
Бащинството Харун няма да отстъпи, а и лесно може да докаже, че той е бащата!
Не знам за вас, но знаейки на какво са способни сценаристите, очаквам поредната доза гадории още на 25-и. За да го оправят, ще го забъркат още повече. smile3515 smile3514

# 31
За вас не знам, но за мен снимките , който се публикуваха  не са случайни!
Харун няма повече да изостави  Еда!
Няма да позволи повече да бяга!

# 32
Като се замисля .. Тези хубавите снимки май са от серияла , неможе те да се веят цял ден само за 5 6 снимки , а да казват , че нищо не се знае кога ще го пуснат не са били готови  newsm78

# 33
Така е Уинона! Сега с превод става ясно колко много вратички  са  оставили сценаристите, за да  могат да сътворят всякакви каши!

# 34
  • Стара Загора
Точно си мислех да ви питам защо Толгенцето е с превързана ръка и лепната върху космите на веждата му лепенка и те ми отговориха.... бил е рокер в Америка smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
А аз в началото си помислих, че е приумица на сценаристите, за да изглежда по-мъжкар от Харун !?!?  Joy Joy Joy

# 35
Един въпрос не ми дава мира от петък вечерта .Толга нали каза на татенцето , че се връща след около 10 дни , а цъфна още същия ден . Това поредното недоглеждане на сценаристите ли е или в грешка в превода . newsm78 newsm78 newsm78

А аз си мисля, че на вилата на Хаят, Харун и Еда не са прекарали само "онази нощ" и следващия ден. Например направените снимки на брега на морето, които видя Мелда. Та по този повод си мисля, че там те са прекарали няколко дни, а не само един ден, затова и Толга се върна.

# 36
  • София

Зор заман

Ех, ти хубост ненагледна
страх ме е да те погледна
Очите ти във мен се впиват,
а моите в едно се сливат

Ръка от снимката протягаш,
но от мен ти вечно бягаш
Уж си близо, а не мога даже
насън да те наричам гадже

Възпях те в стихове хиляда
Надминах Омир в Илиада,
а ти си още със Берксан
Пазиш го за зор заман!

# 37
Браво, Бганьо!!! smile3501 smile3501 smile3501Много ни липсваха закачливите ти творения !

# 38
Един въпрос не ми дава мира от петък вечерта .Толга нали каза на татенцето , че се връща след около 10 дни , а цъфна още същия ден . Това поредното недоглеждане на сценаристите ли е или в грешка в превода . newsm78 newsm78 newsm78

А аз си мисля, че на вилата на Хаят, Харун и Еда не са прекарали само "онази нощ" и следващия ден. Например направените снимки на брега на морето, които видя Мелда. Та по този повод си мисля, че там те са прекарали няколко дни, а не само един ден, затова и Толга се върна.

Да и аз така си мисля, даже нарочно толга казва след 10 дни,може би да покажат че еда и харун са прекарали повече заедно.
Иначе е доста тъпо .

# 39
Да ви предложа нещо сладко и нещо разхлаждащо, тук при нас днес тернометъра отчете 38 градуса

# 40
Моксито, определено имаме нужда от разхлаждане. smile3521 smile3521 smile3521

# 41

Зор заман

Ех, ти хубост ненагледна
страх ме е да те погледна
Очите ти във мен се впиват,
а моите в едно се сливат

Ръка от снимката протягаш,
но от мен ти вечно бягаш
Уж си близо, а не мога даже
насън да те наричам гадже

Възпях те в стихове хиляда
Надминах Омир в Илиада,
а ти си още със Берксан
Пазиш го за зор заман!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

newsm10 smile3501 smile3521 smile3525

# 42
Предстои и една от най-вълнуващите за мен серии. Моментът, в който Харун ще се разкрие пред Толга...   newsm44

# 43
Предстои и една от най-вълнуващите за мен серии. Моментът, в който Харун ще се разкрие пред Толга...   newsm44
Първо трябва да изтърпим Харун как узнава , че нямат брак Еда и Толга и ''целувката ''на Толга ........... smile3514 newsm45 smile3511

# 44
  • Русе
Бганьо,когато поствах снимката на Еда, си мислех дано я видиш и напишеш нещичко за нея!
Провокацията ми успя! А ти си все тъй невероятен! smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74

Общи условия

Активация на акаунт