Ако имах един милион...

• 4 413
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • out of space
Аз мисля, че просто ще си ги изхарча. Само нова кола бих подарила на мъжа ми. Може би малко застраховки...малко акцийки и това е.

# 46
А как няма някой сега да мине да раздаде по 1 милионче, пък всек ище си го харчи както намери за добре. Peace

# 47
1/епилатор
2/нов куфар. че сега ремонтирам стария. Tired
3/трето, което ми е спешно не мога да измисля.Ще ги внеса в банката да си почина малко и да набера сили и после елате да гледате какво става:
 Mr. Green Mr. Green Laughing

Дано ми останат, че да има да му наливам дизел. Blush и да му сменям частите, че едва ли ще са ми по джоба иначе.  Crazy Party

# 48
  • Boston, MA
Tи пък, такава хубава кола и дизел, нищо не каза.

По темата - един милион не ме оправя, викайте ме, като раздавате повече.  Laughing

# 49
Ще си отворя красиво и стилно козметично салонче в което ще работя с удоволствие.А с другата част малка вила на плажа за да се любувам на лунната пътека

# 50
С един милион... Grinning веднага се прибирам в България!

# 51

Ще си купя апартамент и ще родя още три деца.И няма да кажа на никого,че имам толкова пари Twisted Evil!
                             Като се замисля и аз така  Peace.

# 52
Tи пък, такава хубава кола и дизел, нищо не каза.

По ми е лесен за каране. Laughing

# 53

Дай боже .Към момента бих направила следното:

1,Ще платя за обучение в Магистърска степен за   голямото и бакалавърска степен за малкото дете в университет от Брашлянената лига
2,Ще се консултирам и надявам се излекувам от болестите,които сега ме мъчат и които всички лекари казват били до живот
3,Къщичка в Иския с малко заливче,лодка, прясно козе сирене, черен хляб,понякога чаша хубаво вино
4,За да презаредя батериите,от което в момента страшно имам нужда- http://www.rssc.com/cruises/VOY101227H/itinerary.aspx
5,С останалото стартирам нов бизнес

# 54
  • в Низината
Първо ще отида на едно околосветско пътешествие с кораб. След това ще си купя кола. Една част от парите ще заделя за образованието на сина ми. С това, което остане след това ще помогна на родителите си и сестра ми. Междувременно ще харча и за всякакви дребни неща, които ми хрумнат.

# 55
  • Между гори и планини
Ако имах 1 милион, бих си купила собвствен апартамент (че ми омръзна от квартири), малка кола. Ще отидем семейно на някаква почивка и ще спестя (или поне направя влог) за образованието на детето.
Останалото бих дарила за направата на детска градина, или поне санирането и пристрояването на някоя. За да бъде хубаво, чистичко и ново за децата.

# 56
1. Апартамен и кола за сестра ми и зет ми, че да не ги мисля по квартири и автобуси с тези две малки деца.
2. Нова кола за мен, нова и за мъжа ми
3. Нов апартамент, че нашия ще ни е малко тесен като се сдобием с деца
4. От там нататък не съм го мислила, ще импровизирам  Grinning

# 57
Нямаше да имам и стотинка заем/кредит/лизинг + собствено жилище, а не ипотекирано.

# 58
  • Враца
1. Вила в планината.
2. Екскурзии
3. Банкетчета

# 59
Идеално ще ми паснат да едно околосветско пътешествие....ще посетя всички кътчета които ме привличат...ще опитам всяка кухня...ще се се сблъскам с различните култури .....мечтиииии smile3540

Общи условия

Активация на акаунт