Къде в Пловдив??? - 14

• 53 831
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Споделете впечатления за Булсатком, моля. Качество, обслужване, предимства пред цифровите кабеларки като Ентри, ДЦЦ и др...

# 631
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря кайма на Попов.
До скоро взимах от един магазин на търговиите в Кичука, но сега вече нямат ( май не предлагат повече техни продукти )

В нашият квартален магазин се продават продукти на "Попов" (охладени съм взимала, може и замразени да има), както и тези, одобрени по стандарт "Стара планина".
Магазинът се казва "Фамилия" - точно до Данъчното на ул. Радецки.  

# 632
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря кайма на Попов.
До скоро взимах от един магазин на търговиите в Кичука, но сега вече нямат ( май не предлагат повече техни продукти )

Отстрани на парка Белите брези - единият магазин е облепен със стикери Попов Peace, а на другия пише "Прясно българско месо"(та в тази връзка - на Попов не е ли българско  newsm78)

# 633
Споделете впечатления за Булсатком, моля. Качество, обслужване, предимства пред цифровите кабеларки като Ентри, ДЦЦ и др...
телевизията при по-облачно време и буря поизчезва..иначе бива Simple Smile

# 634
И въпросче: къде да търся хубави детски пижамки-за градина естествено! Сина ми е на 3, някакви идеи?
Благодаря:)

Аз съм доволна от пижамите на Венера. Запазват си качеството доста дълго време.
Видях хубава имитация на Дисни пижамите от страна на Венера  и мисля, че бяха малко по-евтини  Peace

Момичета,говорете с адреси,моля Simple Smile  Hug

# 635
  • Пловдив
телевизията при по-облачно време и буря поизчезва..иначе бива Simple Smile

При нас няма никакви проблеми,клиенти сме им от доста време. Тази зима се счупи външния приемник/падна сняг от покрива/,смениха ни го веднага и безплатно. Сега се интересувам от интернета им,но в близкия офис не са много информирани.

# 636
  • Лондон/Пловдив
И аз съм доволна от Булсатком нито при дъжд нито при сняг ми  прекъсва ,сега в Лондон пак сме си на тях  и съм доволна само веднъж прекъсна тук за 10 мин и пишеше ,че се ъпдейтва нещо .  А за нета някой да ме светне какви пари е на месец ,че в Пловдив до моя адрес освен безжично друго не става и ако е на добра цена като се прибера (някой ден)може да се включа.

# 637
Взех пижамка от Юск, много симпатична, 12 лв., 100% памук, трико. Доволно!:)

А за продуктите на Венера-и аз не знам къде се продават, затов алитнах до магазините, които са обяснени.

# 638

А за продуктите на Венера-и аз не знам къде се продават, затов алитнах до магазините, които са обяснени.

В Гагарин - сградата на Язов- вътрешния двор е ферминния магазин на "Венера"

# 639
Къде в Пловдив изкарват хубави снимки, с наситени цветове? Става въпрос за дигитални снимки.

# 640

В Гагарин - сградата на Язов- вътрешния двор е ферминния магазин на "Венера"

Хмм ще навестя и него, то една пижамка не стига, а има и още един юнак за оборудване:)
Благодаря:)

# 641
Пижамки по 8-10лв на early days има в детския магазин на гроздовия пазар. Не знам само дали има за по-големи деца, че съм гледала все за малката.

# 642
  • до Пловдив
Пижамки по 8-10лв на early days има в детския магазин на гроздовия пазар. Не знам само дали има за по-големи деца, че съм гледала все за малката.
а може ли да ми обясниш къде точно е този магазин до гроздовия пазар  newsm78

# 643
Къде в Пловдив изкарват хубави снимки, с наситени цветове? Става въпрос за дигитални снимки.

Аз съм доволна от фотото до пицария Верди до градската градина, дай една, две за проба и си прецени сама дали те устройва качеството!  Peace

# 644
Момичета,детската железница следобед ( след 13 ч.) работи ли,какво е разписанието? за днес ми се ще...
Благодаря Simple Smile  РЕД. в 15,15 има курс Simple Smile

благотворителния концерт в подкрепа на Ани ще се състои на Античния театър на 01.10.2010 от 19 ч.  ( мястото е променено)

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 13:40 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт