Отговори
# 480
а при мен час е 3,50....и хич не ми се спи Cry
Не знам дали това не е някакъв вид подготовка за следващите безсънни нощи, но все по-трудно ми се получава номера със съня Cry
При мен какво ново.... Simple Smile
В петък бях на първа консултация с лекарката която съм избрала за раждането в Шейново. За моя най-голяма изненада независимо хроничното заболяване с което се боря много отдавна и до сега беше предпоставка за това за раждането да се говори само като за секцио...тя се изказа много позитивно към нормалното раждане. Дори се учудих, че при положение че съм с нагласа за секцио, тя сама ме разубеди и настоя да си раждам нормално. Разбира се от тук и шока!!!  До сега не съм мислила за раждането като за НОРМАЛНО...и не съм подготвена нито психически, нито физически Sad
Смятам, че за бебе и за мен така е по-добре, но все пак какъв страх ме е хванал няма да ви разказвам. Може и от това да не ми се спи, но си е шубе цялата история Simple Smile
Бях се притеснила, че на ЖК ми казаха, че бебето върви с една седмица по-малка и се оказа, че просто е в меренето, а не в теглото и. На този преглед си беше в нормите и както обикновено и излезна 25.09 като дата посочена от ехографа.
И така...при нас нормално раждане в Шейново на бебе, което за сега си е 2,520 кг Simple Smile Няма да  е много едра принцеса, но е дългокрака, като татко и мама Simple Smile

# 481
също сложих и 2 чифта чехли - понеже в Окръжна не пускат роднините вътре, ами родилките излизат отвън. препарат Бочко и гъбичка за миене на помпата, дрешките за изписването са приготвени и те - в 2 варианта. Абе въобще само да каже госпожицата, че ще се ражда  Crazy

А аз още нищо не съм приготвила нищо, верно че при нас раждането е след месец почти и не бързам още...за сега се правя на разсеяна, че ще раждам Simple Smile

# 482
супер е, че ще можеш да си родиш нормално - няма да се плашиш  Peace
то и на мен ми остават 3 седмици още, но аз съм се настроила за около 1-ви  Crazy

# 483
Е ама ти наистина ли мислиш че ще родиш толкова рано ????
Аз нали си мисля че няма да избърза девойката и съм много спокойна.
Защо си мислиш, че ще е 1-ви

# 484
ми де да знам  Crazy така съм си наумила.
може би защото първото дете го родих седмица преди термин, въпреки че по ехограф би трябвало дори да пренося 4-5 дни, а това пък върви няколко дни напред още от самото начало / имах ранна ову/, та съм си наумила че ще се роди около 2 седмици по-рано. ама божа работа, като нищо може и да пренося  Laughing

# 485
А бе да сме живи и здрави ...другото ще се нареди само ;0 Седмица две напред или назад, все ще ги дочакаме Simple Smile

# 486
брей,ако знаех, че е такава навалица, отдавна щях да съм влязла и в нашата тема, а не само да шпионирам чуждите  Mr. Green .

Аз също съм си сложила багажа в багажника на колата,че като се познзвам 100% ще го забравя,но нали си нямам помпа хич и не я мисля. а и така ,като ви чета,че то аз почти нищо не съм взела  newsm78 ,ама нали все пак 3 дни ще съм там, за какво са ми.

преди малко,като станах за малко и гледам петно на тениската  #Crazy ,вдигнах я- уж всичко сухо ,ама като постиснах малко и прокапа коластра от ляво, та май ще ходя да купувам протектори  Rolling Eyes .

Алхимика, и аз мноого я исках лъвче момата - ама не, нали все си повтарям,че няма да имам деца дева  Mr. Green и то разбира се точно обратното.

За паролата голяма дискусия се развихри, но наисина е много тъпо " само да четеш" 9 месеца и хоп накрая дайте ми я , тя даже май на много е раздадена, както неведнъж Яничка е казвала . Мен даже ,ако ме питате е време пак да я сменим,все пак доста мами си качиха бебчетата там, а хора разни. На тези момичета,които сега я поискаха,мога да им кажа да не се сърдят , никой няма нищо лично , но аз не я давам  Mr. Green . другите си знаят за тях си .  и зада не се получава и за в бъдеще така си мисля моите да си ги отдля,че не са малко  Rolling Eyes или да ги качвам само във фейсбук,там поне достъп имат само приятелите  newsm78

# 487
  • Варна
Добро утро!

Хайде на кафе и закуска  Laughing. Май всички се тресем от една и съща треска. И аз не мога да спа, но гледам да си лежа в леглото, че ако стана и вкл. компа съвсем ще пощръклея. Само чета и се вкарвам в разни филми и излишни притеснения.
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 488
  • някъде в България
Добро утро и от мене,брей много активност по нощите  Laughing.Ние вчера следобед направихме едно гостуване на село семейно и се почувствах доста добре.
За багажа и аз първият път го бях приготвила от първия ден на 9-я месец и да не се мотам като дойде момента.Когато ми изтекоха водите се изкъпах,облякох се и го вземам и отивам в болницата сигурна че нищо няма забравено.Да ама не  Joy когато съм отворила сака да сложа четката си за коса точно отгоре бяха в един джоб документите за раждане и личната карта и тя паднала в дивана в кухнята.В болницата почва едно ровене и една паника и една тъпа старша ами аз сега как ще те приема да раждаш Shocked а аз стоя пред нея в локва от водите Joy. Пращам мъжо да отива в нас да я търси и чакаме през това време и успял да я намери ама бая нерви ми костваше тая ситуация.Аз съм много суеверна и не исках никой да разбира че отивам да раждам и най -вече майка ми,нали казват че майката се тревожи най-много за детето си и то се мъчело повече.Ама и това не успях да скрия,не защото живеем заедно ми като влизах да се къпя се подхлъзнах в коридора на изтекли води и щях да падна и се извиках силно.Самото пристигане до болницата беше още по голямо шоу,понеже тя е на 7 мин има няма път с кола от нас и в 5ч сутринта мъжо почва да паркира като по учебник а аз  #Cussing out чакам да си сляза.

# 489
antonia  страшна закуска бре жена newsm10
И аз си мислех до сега, че ще съм родила newsm12. Незная защо така си бях внушила. Малкия го родих 18 дни преди  термин и сигурно за това.
Багажа ми е готов, но не съм го качила в колата. Една чанта с мои работи, една с на бебе и една само за родилна зала. Peace

# 490
Добро утро и от мен! antonia много хубава закусчица, ще се възползвам, че какъвто апетит ме е подгонил пак ........ Embarassed

И аз още нищо не съм приготвила, даже не съм приключила  покупките за бебката, едно ми е лежерно такова, но то и на мен ми е рано още де, нека си поседи още вътри, само се моля   Praynig Praynig Praynig да е след 15ти септември, да си изпратя аз първолачката на училище и после давам на дребната да се ражда  Naughty

# 491
  • Варна
antonia  страшна закуска бре жена newsm10
Laughing Laughing
Ами откакто ми се смъкна корема надолу, все ядене ми е в главата. За последната седмица сигурно съм качила толкова кила , колкото за девет месеца.  Joy

# 492
  • някъде в България
Днес ме гони усещането че ще си имаме ново попълнение сред бебчетата ама да видим дали ще позная Mr. Green

# 493
добро утро и от мен!
значи не съм само аз неможеща да спя по нощите  Confused
докато ходех на работа-нямах този проблем... откакто си взех 45-ия болничен обачеееее...

# 494
  • Варна
Мелани, може да залагаме, коя ще е днес изненадата  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт