Отговори
# 495
мдам, но емили я няма от два дни  newsm78

# 496
да, тя се беше оплакала нещо - контракции ли имаше май newsm78 може и да ни изненада днес
тук така приятно е захладняло тия дни - днес сутринта е 20 градуса на сянка и се живее. дано да остане така прохладно /че да си ползвам плюшеното комплектче  Mr. Green/.
за паролата - аз лично нямам проблем някой анонимен да ми гледа снимките, но има момичета които не обичат и затова не бих я давала току-така.

# 497
Добро утро!
Люляче,Дана,добре дошли вкъщи!!! Hug
Честито и на всички празнували!!!  bouquet
Исито5,и аз искам на 15.09. да съм в училище,ама каквото стане Wink
Моя багаж и той е готов ,но на мен ми искат само хавлия,чехли,л.к. и документите.Аз си сложих още 2 нощници,техните ще ги ползвам само за раждането.Честно да ви кажа,аз искам тази седмица като мине на малката курбана и да раждам.Не мога вече.Тресе ме нервата и това е. Crossing ArmsИдва ми да убия някой #Cussing out
Относно спането,спя като заклана.Ставам до WC и заспивам.
За паролата подкрепям Гала-да я сменим и да си я имаме само редовните.
Вчера цял ден чистих,снощи бях като заклана.Обаче това сушилнята е голяма работа Twisted Evil,много се радвам,че си я купих,то кеф да переш.Само мъжо като се върне трябва да си пробва тениските,да  не съм ги свила Mr. Green
И да ви се похваля:лелята си дойде на гости в БГ,сега към 26 ще са в Ст.Загора,с нетърпение чакам да видя куфара на бебето.Ще показвам Mr. Green

# 498
bubbast и аз съм много доволна от сушилнята. От как я имаме се родих. Peace

# 499
  • София
Добро утро! Ако знаех, че сте тук, отдавна да съм се присъединила  Laughing
С неспането поне мъжете намазват със закуските. Бях се засилила палачинки да правя, ама млякото свършило. Язък. По-късно ще е. Сега отивам до болницата за тонове. Докторката ми е дежурна и каза ела.
После ще се разходим по парковете.
Следобед ще видя - кой къде е. На тези, които са се запътили към Родилно - стискам палци.

А за паролата - наистина сменете я. Аз лично също не бих искала някой да злоупотреби със снимка на детето ми ... Нищо лично, но интернет пространството е необятно  и хора всякакви  Peace

# 500
Добро утро! Брей, ако знаех,че има и други, които не спят през нощта и аз щях да си попиша в темичката. Ама вчвра по никое време писах и тази нощ реших да се въздържа, да не ме помислите за някоя откачалка  Laughing

Моят багаж е готов за родилното - успях да го побера в една средно голяма ръчна чанта за багаж, от което съм много доволна, защото,ако се наложи сама да се карам до болницата или да ходя с такси - няма кой да ми помогне с багажа. А иначе за помпите за кърмаа - тези на Авент мисля,че се продават стрерилни и при първата употреба не е нужно да се мият.

А за паролата - наистина доста хора гледат албумите и май е по-добре да я сменим, защото вече си имаме и бебчета и не може разни непознати хора да ги гледат. Като си представя моето мишле да ми го гледат разни по-нататък - НЕ! Stop

# 501
  • В царството на мечтите
Добро утро
Моя багаж е стегнат в една чанта още от както съм влезнала в 9 месец. Ама стои в нас, защото не знам кои ще покрай мен да ме закара.
Момичета знаете ли колко много исках да родя на 20 и 21,ама не стана Cry

# 502
Аз пък имам някакво предчуствие за 24. Втория син го раждах на 07.07.2009 имаше пълнолуние, сега вторник има и си мисля, че може би тогава ще родя. Да видим.
Качих няколко снимки на синковци, ако искате да ми ги видите. Simple Smile

# 503
bubbast вярно, че и ти имаш първолачка, права си естествено както дойде и здраве да е, но така ми се ще да съм там да си поплача , а и таткото няма да е тук, но каквото такова....  като се замисля и аз имам чуството вече , че съм бременна от цяла вечност, а не съм влязла и в 9тия още  Sad

# 504
Аз така , както се събудих в 3:00 ,така в 7:00 съм заспала блаженно,но не за дълго. В  8:)) си чувам някак си от многоооо далече телефона да звъни ( а той ми до главата ) и  #Crazy Докторката ми   #Crazy , брей как се притесних, викам  си "раждам ли "  newsm78 newsm78 newsm78 , да съм сънувала и да съм я набрала в просъница  Thinking , ама нямам спомен , н о както и да е де, вдигам, а тя милата , викнали я от Велинград за раждане и решила да ме извика на контролен преглед, но да си взема багажа  #Crazy Crazy
За мен - супер,че с тия походи и сватби да видя как е положението ,
тцъ - извадете ме от днешните залагания - 1,5 разкритие и 50 % шийка - така съм вече 3 -та седмица.

NKl, то това с гледането е най-малкото , обаче когато имаш пълен достъп,какъвто се дава с потребителско име и парола , можеш да си сваляш снимките и да ги качваш на други места , а все пак хора всякакви ( напомням дадени снимки от Андреа-нико- примерно )  и мен лично това повече ме притеснява, а момичетата може да са си много готини,ама като не ги познаваме.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 09:59 от gala.

# 505
Я да ви питам, лекаря по ЗК който ме следи ми изписа гиназол 10 дни преди термин и 5 дни преди термин. Това без оплаквания от моя страна и без да ми е пускал микробиология. Аз не смятам да го ползвам, все пак ми се струва нелогично след като нямам проблеми. По негово мнение това било за да е стерилен родовия канал преди раждането. Rolling Eyes

# 506
  • у нас
бре че активност и дискусии Crazy

gala.  Shocked и след хората и след разходките ooooh! лелееее Crazy здраво стискаш Joy

аз спя като заклана Tired

# 507

На мен ми се ражда днес или утре, но май и аз ще пропусна засега  Grinning

# 508
  • В царството на мечтите

На мен ми се ражда днес или утре, но май и аз ще пропусна засега  Grinning

Joy

# 509
зДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ХУБАВИ ВЕСТИ И БЕБЕНЦА.
Ние се прибрахме вчера с Любов унас.Много съм щастлива,но се сдобих и с доста "екстри".Малко да ви се оплача-операцията мина добре,но сега отриха,че не съм доизчистена и най-вероятно ще ме чистят в понеделник.Другото е ,че реших да кърмя,но ми се получиха доста бучки и стигнах до мастит,сега ще си спирам кърмата и е много болезнено.Плача от време на време,но само мисълта за сладката Любов ме крепи.Чакам  с нетърпение всичко да мине и да мога да й се нарадвам без да мисля за  други неща.Извинявайте за словоизлиянието,но ми е много тежко.
Леко раждане на останалите момичета и дано никоя няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт