Проучване на Вашето мнение за часовете по ФВ-Моля прочетете!

• 1 696
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте,
Позволявам си да пусна тема, за да може повече майки да я видят.
Преди време бях писала в няколко от темите за дечица в различни класове по повод на това, че пиша дипломна работа (на тема "Отношението на учениците и родителите към часовете по Физическо възпитание и спорта като цяло") и са ми необходими деца в м/у 5 и 12 ти клас да ми попълнят анкетни-карти. Много от вас се отзоваха, за което Ви благодаря най-сърдечно   bouquet. За съжаление се оказа, че информацията е не достатъчна и ми е необходима отново вашата помощ. Този път анкетните-карти са адресирани до вас-родителите.
Обръщам се към Вас с молба да се свържете с мен на petia_sport@abv.bg или на лично съобщение във форума за попълване на анкетните-карти по E-mail (ще Ви отнеме не повече от 10 минути), но ще помогнете на една майчица да си напише дипломната работа докато си гледа и кърми бебето.
Предварително благодаря!

# 1
Защо не пуснеш анкетните карти тука?Или правилата на форума не позволява това?
Трябва първо да питаш собствениците на форума.

# 2
Пиши ми на лични.Ще попълня анкетата. Peace

# 3
Те бяха в клюто, аз ги попълних.
Авторкатада даде линк от темата и тук

# 4
Защо не пуснеш анкетните карти тука?Или правилата на форума не позволява това?
Трябва първо да питаш собствениците на форума.
Честно казано не знам как. Пускам анкети по мейл като файла е Word.
Благодаря на тези които се отзоваха, набирам още желаещи. До сега съм събрала 6, ще ми се поне до 15-20 да ги докарам за да е по-реална извадката. Помолете и ваши близки и познати да се свържат с мен.
Поздрави!

# 5
Къде учиш и с каква специалност си?

# 6
Къде учиш и с каква специалност си?
В НСА, първа специалност учител по ФВ; 2-ра треньор по ски (вече си взех държавния изпит за нея)

# 7
Петя, пиши още една карта от мен  Peace
Писах май мейл, но ако не си получила, пиши на лични, ще попълня анкета с удоволствие  Hug

# 8
Петя, пиши още една карта от мен  Peace
Писах май мейл, но ако не си получила, пиши на лични, ще попълня анкета с удоволствие  Hug
Получих!
Момичета много се радвам, че Ви има, вас и форума   bouquet - за всички!

# 9
мацки ,как да сложим анкетата в линк  http//  ?,ещо не мога да справя !!

# 10
Петя, ако ти трябва още някой пиши ми на ЛС - ще попълня анкетата с удоволствие  Peace

# 11
И ние можем да попълним  Hug

# 12
Ако имаш нужда от още анкети пиши ми ще попълня една

# 13
Момичета писах Ви на всички на лични.
Трябват ми още доброволци  Mr. Green. (може направо да пишете на petia_sport@abv.bg)
Анкетните карти могат да бъдат попълвани и от вашите съпрузи, приятели и познати, естествено ако те и вие имате желание  Laughing
Още веднъж благодаря на всички, че ми помагате!   bouquet

# 14
 Embarassed Аз мейл отговор/анкета така и не получих, ако все още имаш нужда, пусни я на лични и на мен, Петя.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт