Дюкан ли?

• 14 909
  • 198
  •   1
Отговори
# 60
Стига бе-тая тема е абсурдна-Ивонска специално винаги съска срещу всичко, което не разбира,ама дори не е интересувала какво се яде наистина или дали наистина в тези статии всичко е истина. И всички, които са против тази диета или която и да е друга-само си чешат езиците,за да покажат как искат, но нямат воля да започнат нещо подобно, дори да не е тази диета, все някак трябва да се отслабне-аз практикувах само спорт месеци преди да започна диетата и не отслабнах и кг. А една жена винаги иска да се харесва-себе си, на мъжа си, на околните. За здравословно-всичко крайно не е здравословно-никога.

# 61
Вижте, нито спазващите режима на Дюкан ще убедят неспазващите в ползата му, нито неспазващите ще убедят спазващите във вредата му, така, че спора е абсолютно безпредметен. Всеки си има глава на раменете и всеки решава сам за себе си. То голяма драма, голямо чудо с тоз Дюкански режим ooooh! ..... всякаш някой насила кара неспазващите го да са на него, а те от своя страна са се юрнали да "спасяват" нищо неподозиращите, заслепени и невежи дюканстващи от избора, който сами са напрвили, всякаш ей сегичка някой ще им закачи медал за заслуги в полза на хората с наднормено тегло, как видите ли са ги предпазили от гоооляяямаааа вредаааа....а и колко е по лесно да има дебелаци на които да се присмиваме вместо да им подадем ръка и да им помогнем....ако всички сме слаби и красиви ще стане сложно, че ще трябва да търсим други "скрити" недостатъци на които тайничко или явно да се подсмихваме....къде съжалително, къде подигравателно....

Боже, до каква многопластовост на мисълта води тоя Дюкан! Лирическият герой използва целия потенциал на дълбоките нива на прояснения Аз, с който съкрушително разбива на съставните части всяка теория, дръзнала да драсне клечката със съмнения на вълшебното килимче, водещо към съвършенство и хармония!

Ти за мойта многопластова мислА нИ сЪ трИвожи, че ще ти се появят бръчки от безконтролно мислене(лошото е, че ще са по лицето, а не по мозъка където биха били полезни)....Гледай си в твоята паничка, а аз ще си гледам в моята...Нямам спомен да съм се обръщала лично към теб, нито да съм коментирала изказванията ти персонално...така, че е излишно да правиш злобни насмешливи коментарчета непредизвикани с нищо от отсрещната страна...Всеки тук си изказва мнението, но повечето се съобразяваме да не изпадаме в крайности по отношение на обидите...

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 16:37 от Tumba_lumba

# 62
Покрай тази тема се сетих нещо смешно.
На работа имаме една колежка, която като види или чуе, че някой се оплаква от нещо/ пр.в момента  го заболяло стомах или банално главоболие/ и тя :"Ааа, Дюкан, Дюкан.Казвах ли ви, че е вредно" Joy

# 63
 Joy Да, пък да сърбаш супичка от зеле само една седмица не е вредно...Още една е била,дето иска, ама не и стиска.
Аз с Дюкан ядях много крем-карамел  Wink, не само месо. Хапвах си и пълнени чушки... Joy Дюканки ме разбират добре.  Joy

# 64
  • София
... И всички, които са против тази диета или която и да е друга-само си чешат езиците,за да покажат как искат, но нямат воля да започнат нещо подобно, дори да не е тази диета, все някак трябва да се отслабне...

Е може да нямаме нужда да отслабваме  Twisted Evil

Между другото съм заклет враг на всички "чудотворни" диети, понеже като бях на 19 диетувах, и такива гастритни проблеми си докарах, че не ща да си спомням.
В интерес на истината като спрях диетите, отслабнах трайно и си седя на едни килограми вече повече от 15 години.

Но общо взето ми се струва крайно изкривено жена не в тийнейджърска възраст да залита по такива неща.
В крайна сметка редно е да се харесваме такива каквито сме.

# 65
Ами на теб ти се струва така-ама аз няма да ти отговоря, ще видиш май в темата много други отговори, които ще ти кажат защо не е така. И ти обаче отричаш всичко, което не е по твоята логика-щом ти се харесваш, занчи трябва и другите да се харесват-ами, не всички на този свят мислят като теб и жена 100 кг няма как да се харесва напълно, нали? Но може би смяташ така,защото ти не си 100 кг? А за гастритните ти проблеми-съжалявам-късмета си е твой-аз нямам никакви проблеми, но просто трябва да погледнеш отвъд твоя нос.
И в интерес на истината, както се изразяваш-аз не съм като теб и без ограничения напълнявам трайно и не си стоя така 15 години. Всичко е до гени в тялото, някои имат добър метаболизъм и не качват, някои обаче хапват една бучка сирене и тя им се лепва.
Теоретично-ти сега много ли ще се харесаш, ако си 100 кг-знаеш за какво ти говоря, че ще приличаш?

# 66
  • София
Е не, не ме разбра.

Казах, че аз съм враг на диетите, но не че съм враг на тези дето не са врагове на диетите.

Мейкс ъ дифрънс.

# 67
Ето-по това доказвам,че хората мислят различно-само по това,че може и да не съм те разбрала. за това и казах-погледни отвъд твоя нос и виж,че хората са различни и вярват в различни неща, метаболизма им е различен,характера им е различен.
А не съм длъжна to make the difference. и не говорим за врагове-силна дума ползваш-може би ти трябва да make the difference. Peace

# 68
  • Пловдив
Искам да съм 60 кила, да се харесвам и да съм враг на диетите  Cry

# 69
  • Пловдив
Нямаше ли подфорум за тези терзания?  newsm78

# 70
Аз имам едни познати,мъж и жена и двамата бяха на Дюкан.За 3-4мес отслабнаха доста видимо.Дотук добре.Но само два месеца вече бяха по дебели отколкото преди диетата,а ме убеждаваха,че с тази диета ще са слаби цял живот #Crazy

# 71
  • София
Имам позната, която тежи 100 кг.
И да - би искала да не е толкова.
Но не се тормози с диети.
И е страшен пич.
И се харесва.
И другите я харесват.
Много при това.

Най-доброжелателно исках да кажа, че ако човек генетично е предразположен да му се лепи всяка бучка сирене, сигурно има по-добър начин да изживее живота си, вместо вечно да се тормози и да бъде на диета.

Но вие си знаете.

# 72
Ей,няма да се оправим....  Sad
Никой не зачита правото на избор и мнение,различно от неговото.

# 73
# 74
Имам позната, която тежи 100 кг.
И да - би искала да не е толкова.Но не се тормози с диети.
И е страшен пич.И се харесва.
И другите я харесват.Много при това.
Най-доброжелателно исках да кажа, че ако човек генетично е предразположен да му се лепи всяка бучка сирене, сигурно има по-добър начин да изживее живота си, вместо вечно да се тормози и да бъде на диета.
Но вие си знаете.

И според теб тази жена не рискува здравето си с тези кг?
И мислиш, че е по-важно да си 100 кг, но да се харесваш, отколкото да помогнеш на организма си с този обезитет?

Щяла да се тормози, ако е на диета... а като не може да изка4и стълбите до първата площадка , задъхва се и не може да диша от сланина- хич "не се тормози", така ли ?

Затлъстяването е заболяване,което е редно да се лекува,а не оценка "харесват ме / не ме харесват"
...и ако тази жена ти е близка, би я посъветвала как да се справи, след като и тя самата не би искала да тежи толкова, защото затлъстелите хора носят на гърба си огромно количество излишни мазнини и рисковете за тяхното здраве са сериозни.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:20 от JOSEPHINE

Общи условия

Активация на акаунт