Априлци

• 66 717
  • 320
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна,морето,сините вълни...
mimi0585 Благодаря много!  bouquet

# 46
Преди 2седмици запазих място на мои приятели в Бащин дом за тази събота.Всичко точно до днес когато идва управителя на къщата и ми казва че отказва резервацията /за 8човека/Собственика щял да си празнува рожденият ден и искал къщата празна.Направо съм бясна.Имайте го в предвид и вие.

# 47
Абе големи красоти в това Априлци- Каза вици, Каза арт, ох...още едно имаше с трудно име...
Много приятно  Peace

Чакайте сега да видя тоя Бащин дом и да си го сложа в собствения Черен списък.  С такива несериозни хора не искам да имам общо, ходим компания от по 20-тина човека, така не става  Naughty

# 48
Направо си е за черния списък не може в последния момент да откажеш резервация.А и в момента е пълно с народ в Априлци.

# 49
Направо си е за черния списък не може в последния момент да откажеш резервация.А и в момента е пълно с народ в Априлци.

Погледнах, въобще не е мой тип, нямало е опасност да го изберем  Wink

Мими, само се гоним с теб по темите- морета, балкани, бани  Laughing

Пазим невероятни спомени от къща Острец там, много много готино  Peace

# 50
Направо се гоним с тебе Hugно Априлци е моята територия.Нещо не можах да отворя къщата в Острец където сте били.Но определено има доста места където си заслужават.Къща Баба Стана гледала ли си я.И тя е доста добре за големи компании а там тишина и природа да искаш. Hug

# 51
А за Преслава ризорт нещо да кажете? МНого добре изглежда и е с включена храна.
Рая, тази къща ли е, която има мостче и по него се стига до барбекюто и детската площадка?

# 52
А някоя къщичка с басейнче да препоръчате?

# 53
А за Преслава ризорт нещо да кажете? МНого добре изглежда и е с включена храна.
Рая, тази къща ли е, която има мостче и по него се стига до барбекюто и детската площадка?

Точно тя  Peace Прекрасно беше....

Чакай да видя на Баба Стана, да ви изпреваря  Wink

И аз не можах да намеря къщата, Мими, но виж на какво попаднах:
http://www.namerihotel.com/bg/693/guest-house-ostrets-review.html

Нови собственици...ние сме били при старите значи, и пак бяхме много доволни. Ние общо взето сме много готина компания и влизаме под кожата на домакините явно, навсякъде добре сме се разбирали с тях  Peace

Много ми хареса при баба Стана  Wink, но не открих собствен сайт, имат ли Мими?
И друго- има ли хотелче там, или къща, примерно за Коледа, но да ни готвят те, ако може и ди джей да има ще е супер просто  Peace
Миналата Коледа бяхме в Катунище, много весело изкарахме с ди джей, искаме пак  Mr. Green

# 54
А какви са цените там? Пише 15 лв. на човек, но за децата?
Иначе един познат е ходил там да слага тв сат и той е разказвал за нея,че е супер и за това мостче Simple Smile
Може ли да оставиш децата да играят без да се притесняваш да не излязат някъде? Какво включва детската площадка, че няма снимки?

# 55
А какви са цените там? Пише 15 лв. на човек, но за децата?
Иначе един познат е ходил там да слага тв сат и той е разказвал за нея,че е супер и за това мостче Simple Smile
Може ли да оставиш децата да играят без да се притесняваш да не излязат някъде? Какво включва детската площадка, че няма снимки?

Джина, за къща Острец ли питаш?
Ако е за нея ще ти пратя снимки, но след новите собственици не знам как е "мениджмънта"  Wink

# 56
да, за нея  Peace Нали сега казваш че има нови собственици и са по-добри
Опс, разбрала съм неправилно Simple Smile

# 57

Пратих ти снимките  Peace
Прати ми линк на Преслава ризорт ако може, нещо не намерих.....

# 58
  • In transit
и аз се бях засилила да ходя при баба Стана, но се отказах защото се полакоми за едни 30 лева...
да обясня по ясно.. миналия месец говорих с тях и жената каза, че ще ни направи отстъпка защото бяхме за седмица. Хареса ми цената с отстъпка, но за съжаление не успяхме да идем тогава и звъннах пак да резервирам за края на август. Попитах я ще важат ли същите цени, взе да мрънка нещо и след малко ми звънна да ми каже, че нямало да може да тази цена, ми с 30 лева по скъпо( и това при условие, че сама каза, че къщата е празна и няма да има други).... еми много мразя такива изпълнения, и просто си резервирах на друго място, където даже ми направиха по-голяма отстъпка от първия път.

# 59

Пратих ти снимките  Peace
Прати ми линк на Преслава ризорт ако може, нещо не намерих.....
Разгледах ги , благодаря Simple Smile Супер изглежда, но малко ми е страшно с нашите диванета. Не е ли опасничко - реката е близо, и под люлките цимент ми се вижда  newsm78
Ето за Преслава - само тук ги намирам и аз http://apriltsi.org/index.php?page=hotels&hotel_id=4 - ако някой има лични впечатления да сподели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт